arkadaşlar bu filmin neden altyazısı yok hala? çeviriler bile başlamamış.
o şekil onlarca film var. ya bekleyeceksin ya da altyazısız izleyeceksin. başka yapacak bir şey yok.
Ona kadar ne filmler ama sorun şöyle bazı filmler telif haklarından dolayı -sanırım gösterime girmeden- çevrilemiyor. Hatta Beasts of the Southern Wild filminin de altyazısı çıkartıldığı halde mevcut iki altyazı sitesine konulamamış, başka bir siteye konulmuştu. Aslında turkcealtyazi yada divxplanet'e çeviri isteğinde bulunmanız sizin için daha yararlı olur.
çerezlik niyetine indirdim akşam izlemek için, 2012 yapımı olduğu için altyazısı çıkmıştır diye düşündüm. telif hakları konusunda hiç bir fikrim yok ama gösterime girmeden bir çok filmi çeviriyorlar yani gördüğüm bu.
Filmler arasında nasıl bir ayrım gözettiklerini bilmiyorum ama birkaç filmin alt yazısı opensubtitles'e filan düşünce bu sitelere yüklemeye çalışmıştım, alt yazı gönderimin kapalı olduğu belirtiliyordu yine başka bir vizyon filminin İngilizce alt yazısını gönderebilmiştim. Bahsettiğiniz filmin İngilizce alt yazısı da var, o da turkcealtyazi'ya yüklenmemiş mesela. Büyük ihtimal telif sorunu vardır. Beklemenizi tavsiye ederim, ilgi görecek bir filme benziyor, çevirinin çıkması fazla uzun sürmeyebilir.