Şimdi Ara

Celeste Bluetooth Dosya Aktarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar malesef ben de sonradan öğrenenlerden oldum ki onlarca masrafa aldığımız telefon meğersem 100 liraya alınan telefonlarda bile olan en basit ve önemli olan bir özellikten mahrummuş. Bluetooth desteği var (o da eski) ama aktarımı yok!! Hatta öyle ki arkadaşımdaki dandik iPhone taklidi telefonda bile o özellik var

Multi-task'ı Backgrounder'la, 3G'li görüntülü görüşmeyi Fring vs. ile (Facetime bir ekstra özellik ama o olmasaydı bildiğimiz 3G'li görüşme olsaydı daha iyiydi!!) hallettik de...
    Bluetooth'tan bir şey aktarılmıyor. Tabii bir de arkadaşlara rezil olmak da cabası. Androidçiler pis dalga geçtiler haklı olarak.

Neyse konumuza dönelim. Telefonda iOS 4.3.3 var ve RedSn0w (Untethered) ile JB'ledim. Cydia'daki uygulamalar paralı olsa bile güncelleştirmelerle uyumsuzlaşıp, geliştiricilerin desteğini kesmesini param boşa giderek öğrendim. Ve artık uygulamaların çalışıp çalışmadığını önce korsanını deneyerek test ediyorum.

E doğal olarak Celeste de bir paralı uygulama olması (10$ be yuh! :S) nedeniyle korsanını yüklemeye çalıştık. 0.9 ve 1.0 sürümünü yükledim her ikisi de başarısız oldu. insanelyi'daki bozuktu (0.9), SinfuliPhone'daki aktive oluyordu ama transfer başarısız hatası veriyordu, HackStor'daki (1.0) da aktive oldu ve hatta MobileTerminal ile yüklenmesi gerektiği yazılıydı (teldeki Saurik'in Repo'daki çalışmayan sürümü değil, şuan nereden yüklediğimi hatırlamadığım başka bir repodan almıştım, hani şu açık kaynak olarak geliştirilmeye Google Code üzerinden devam edilen, işte onun derlenmiş hali) ve öyle de yaptım. 1.0'da da transfer başarısızın üstünde Obex Push Profile uyumsuz veya deaktive hatası veriyordu. Halbuki bilgisayarımda telefonu seçerek Bluetooth Hizmetleri bölümünden Obex'i çek ettikten sonra 1 dk boyunca yazılım yüklemişti. Aynı hata telefonlara da veriyordu. Hackstor'daki 0.9 sürümünü yüklemeye kalktığımda BTStack çakışıyor hatası verdi sanırım daha eski sürümü lazım. Her işlemde telefonu manuel olarak yeniden başlatmıştım.

Özet:
    Celeste'yi parayla satın alan iPhone kullanıcıları, acaba 4.3.3'te çalışıyor mu? İnternette bir property list dosyasını düzenleyip sürümü 4.3.1 miş gibi göstermemiz gerektiğini görmüştüm. Bu yöntemi yarın deniycem, acaba onla halledebilir miyiz? Halletsek bile 4.3.3'e geri düzenleyemez miyiz? vs. vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PythEch -- 22 Temmuz 2011; 0:55:23 >

• Ben o property dosyasını editleme olayını denedim ama ne yazık ki bende işe yaramadı program dosya gönderirken karşı taraftaki bluetooth cihazını bulabiliyordu ama ne yaptıysam dosyayı bir türlü göndermeye başlamadı. Connecting diyor ve kalıyordu. Bir çaresi varsa çok iyi olur
  • keşke android bir cihaz alsaydınız, umarım bundan sonraki cihazlarınızı ayrıntılı inceleyerek alırsınız
  • Aslında 2. el satıp alabilirim çünkü zaten Amerika'dan ucuza almıştım ve titiz davrandım. Ama şu bluetooth olayının çözümü varsa tekrar düşünebilirim.
  • Bluetooth işinin çözümü var ama $10'a patlıyor :). Ben satın aldım uygulamayı, su an süper memnunum. Nokia, samsung, SE gibi pek çok telefonla denedim mükemmel çalışıyor. Ha bu arada niye android almadın diyen arkadaslar olabilir, benim icin önemli olan bunları iPhone'un mükemmel işletim sistemiyle yapabilmek. Yoksa androidte flash olmuş, bluetooth olmuş, 3d olmuş hiç önemli değil, benim icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colonel_215 -- 22 Temmuz 2011; 14:23:01 >
  • Yıllarca Bluetooth özellikli telefon kullandım ama bt özelliğini 5kere kullanmamisimdir. İs bu yüzden iPhone dan memnunum :) kendi ihtiyaclarınız doğrultusunda seçin bundan sonraki cihazınlarinizi ve iyi araştırın :)

Ayrıca bu celeste uygulamasını jb siz cihaza yapamıyoruz sanırım değil mı ? App Store da arattık alakasız bı program çıktı :)
  • evet crackli surumunde hata veriyor ben paraya kiydim su anda sorunsuz kullaniyorum 4.3.3 jb li...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yorumlara istinaden lanet olsun diyip 10$ ı verdim ve evet, çalışıyor :)) Gayet başarılıymış aslında entegre özellik gibi bayağı iyi çalışıyor teşekkürler arkadaşlar
  • sana bir tavsiye de bulunayım belki yapmışsındır ama cydia da mytunes isimli uygulama var onu yükle. normalde ifile de mp3 gönderirken şarkının ismi yazmıyordu mytunes u yüklersen yine ifile de mytunes adında bir klasör açacak ordan isimleriyle beraber telefonundaki mp3 lere ulaşabilir ve gönderebilirsin. saygılar...
  • Ben uygulamanın çıktığı 2.günü uygulamayı satın almıştım. İlk zamanlarda hata bol olsada şuan pek sorun yok. Ama ara sıra ekranın sapıtması sorunundan dolayı program cihazda yüklü değil. Lazım olduğunda yüklüyorum. Bence celeste 10$'ı fazlasıyla hakediyor.

Aslında sadece fotoğraf göndermek için kullanıyorum. Sadece bu işi yapan bir program yapsalar fena olmaz. Yani dosya almasına gerek yok bence.
  • Cracklisi felan hiçbir çalışmıyor tek çare 10$ vermek ..
  • ben crackli kullanıyorum 1.2 galiba. gayet sorunsuz çalışıyor ipad 4.3.1'de. send diyorsun gidiyor allow diyorsun geliyor

kurulumunda yapman gereken şeyler var ve iki tane ayrı uygulama kuruyorsun (gremlin kendisi geliyor onun dışında)

http://repo.biteyourapple.net/ bu repodan action menu ve celesteyi indir tekrar dene bakalım
    not: celesteyi silmeden önce sbsettingsden kapat yoksa bluetooth bozuluyor. bir kere yaşadım aman dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swen Gtefani -- 24 Temmuz 2011; 3:39:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cryz35

ben crackli kullanıyorum 1.2 galiba. gayet sorunsuz çalışıyor ipad 4.3.1'de. send diyorsun gidiyor allow diyorsun geliyor

kurulumunda yapman gereken şeyler var ve iki tane ayrı uygulama kuruyorsun (gremlin kendisi geliyor onun dışında)

http://repo.biteyourapple.net/ bu repodan action menu ve celesteyi indir tekrar dene bakalım
    not: celesteyi silmeden önce sbsettingsden kapat yoksa bluetooth bozuluyor. bir kere yaşadım aman dikkat

Bluetooth bozuluyor derken ? Nasıl çözdünüz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

Orijinalden alıntı: cryz35

ben crackli kullanıyorum 1.2 galiba. gayet sorunsuz çalışıyor ipad 4.3.1'de. send diyorsun gidiyor allow diyorsun geliyor

Bluetooth bozuluyor derken ? Nasıl çözdünüz ?

ayarlardan bluetooth bölümü girilmez oluyor. sbstngsden de açılmıyor bluetooth. restore vakti olmuş oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.