Şimdi Ara

Celeste 4.3.1 test edilmiştir!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. BURADAN indirdiğiniz Action menu deb dosyasını kurun. ve cihazı kapatın. Daha sonra açın.
    2. Sinful reposundaki celesteyi kurun. Sakın en sonda respring yapmayın. Cihazı Sbsettingsten reboot yapın.
    3. Veri gönderip almak isterseniz sbsettingsteki celesteyi açın ve kullanın.
    PC ile de veri alış verişi gerçekleşti. MP3 göndermek için ifilenin insanelyi reposundaki en son versiyonunu indirmeniz gerekiyor. Dosyayının olduğu klasöre gelip düzenle dediğinizde düzenle komutundan sonra göndere bastığınızda "celeste ile" seçerseniz gönderiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 10 Mayıs 2011; 22:51:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

1. BURADAN indirdiğiniz Action menu deb dosyasını kurun. ve cihazı kapatın. Daha sonra açın.
    2. Sinful reposundaki celesteyi kurun. Sakın en sonda respring yapmayın. Cihazı Sbsettingsten reboot yapın.
    3. Veri gönderip almak isterseniz sbsettingsteki celesteyi açın ve kullanın.

kardeş ben bu yöntemi birkaç gün önce denemiştim. Gönderim yapacağın zaman şahsın data adresi çıkıyor ismini bulmakta zorlanıyordu. Sonra resimleri herkese gönderiyor ve alıyor bunda sorun yok ama mp3 gönderemiyordu. Ayrıca sürekli ekran birbirine giriyordu. Ekran kayıyordu saat sola kayıyordu v.s.

Bu sorunlar giderildi mi?

• Su programı sbsettings olmadan kullanmamnin bir yolu yok mu ?

Sbsettings den nefret ediyorum, hiç bluetooth kalmasa yine kurmayacam su programı
  • Fotografları karşılıklı olarak gönderiyor. Evet adresi görünüyor ama karşılıklı teyit kodu istediği için farklı kimseye göndermeniz mümkün değil.
  • quote:

Fotografları karşılıklı olarak gönderiyor. Evet adresi görünüyor ama karşılıklı teyit kodu istediği için farklı kimseye göndermeniz mümkün değil.

peki ekrandaki kaymalar? Tuşların yeri bile belli olmadığı durumlar oluyor. Bu sorunlar giderildi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

Su programı sbsettings olmadan kullanmamnin bir yolu yok mu ?

Sbsettings den nefret ediyorum, hiç bluetooth kalmasa yine kurmayacam su programı

Şaştım yaw sbsettings in ne zararı var kii?
  • Bu ısı daha kolay bir yolla halletmeler mümkün direk insanelyi reposundan celseye yi indirin sbesetting yardımıyla açıp kapatarak direk kullanabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helmer -- 10 Nisan 2011; 13:46:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4-3-3 ve 4-2-3-1 farkı ne ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş deb dosyasını nasıl nereye kuruyoruz ?
  • @Ahmet©
    Ben şu anda kullanıyorum. PC, Nokia x6 ve i4 arasında alışveriş gerçekleşti. Ama dosya göndermek için en son sürüm ifile kurmalısını. O da shareware sürümü bigbossta var. Kullanım sırasında bir kere hata aldım. Dosya gönderdikten sonra bağlantı hatası verdi. Reboot ettim bir daha da hata vermedi. Onun dışında bahsettiğiniz bir hatayla karşılaşmadım.
    @helmer
    Özellikle Pc bağlantısını görmedi insanelyi reposundaki bende onu kaldırdım. Bunu kurdum.
    @finiito
    Cihazınıza bigboss reposundaki ifile kurmalısınız. Daha sonra cihazınıza indirdiğiniz dosyayı göstermeniz gerekiyor.
  • Bence tam olarak kırılmadan yüklemeyin çok çetrefilli iş ve bazı hataları Restore ye kadar gidebiliyor...
  • 1. yi nasıl yükleyeceğiz?
  • sinful reposu

repo.sinfuliphone.com değilmi bende yanlış adres dedi deb dosyasını yükleyince telefon safe moda geçti

www.sinfuliphonerepo.com muş deniyorum bu arada biteyourapple source 4.3.1 for celeste çıkarmış deneyen oldu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 10 Nisan 2011; 19:26:05 >
  • bende olmadı sakın resping yapma demişsiniz ama ozaman sbsetting açılmıyor resping yaptım gondermiyor.
  • konuyla alakasız ama bunu kurup şarjı daha çabuk bitireceğime isteyen kişiye anında dosyayı mail atarım daha iyi. bluetooth dosya transferi ve flash ölmüş teknolojiler, apple o yüzden destek vermiyor. ama bir kenarda bulunsun diye kurulur o da ayrı mesele tabi bir şey diyemem kuranlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN
    1. yi nasıl yükleyeceğiz?

Arkadaşım önce CYDİA yı çalıştırıp Arama bölümünden ifile yazıp arattıktan sonra programı indir yani kurun. Sonra İfunbox programı ile cihaza girip RAW dosya sistemi içinde yeni klasör yaratıp adına Dep Kur yaz ve bu klasörün için e de yukarıdaki adresten indirdiğin action menü dep dosyasını koy sonra telefondan ifile programını çalıştır dep kur klasörüne gel action meni programını üstüne tıkla yükleyici yazan yere bas bu kadar program kurulmuş olur
  • Evet bt benimde çok fazla kullanacağım birşey değil ama biride çıkar da nokiasiyla bana kartvizit veya foto göndermeye çalışırsa artık CELESTE ile karşılaşacak:))
    @78erhan78
    Home tuşu ile cydiayi aşağıya alabilirdiniz. Daha sonra sbsettings kullanabilirdiniz. Ama Home tuşu bozulabilir onun için kullanmıyorum derseniz o başka:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 10 Nisan 2011; 21:29:58 >
  • Tam kırılmamış uzak durun.denedim tel kafayi hemen Geri sildim..
  • sbsettingi indirebileceğim bigboss'un repo adresini verir misiniz lütfen? bulamıyorum bir türlü..
  • o kadarına gerek yok

http://jaxov.com/2011/04/how-to-install-celeste-bluetooth-app-on-ios-4-3-1-easy-way/

ifile ile ufak modifikasyon ile halloluyor.
  • quote:

Evet bt benimde çok fazla kullanacağım birşey değil ama biride çıkar da nokiasiyla bana kartvizit veya foto göndermeye çalışırsa artık CELESTE ile karşılaşacak:))
    @78erhan78
    Home tuşu ile cydiayi aşağıya alabilirdiniz. Daha sonra sbsettings kullanabilirdiniz. Ama Home tuşu bozulabilir onun için kullanmıyorum derseniz o başka:)

malesef o dediğiniz olmuyor hemen aktivatör hatası veriyor tehlikeli vs yani o durumda sbsettings açılmıyor üstüne action menü telefonu her açıp kapattığımda safe moda geçiriyor.Bir türlü halledemedim şu celesteyi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.