Şimdi Ara

Celeste 4.3.1 test edilmiştir!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: carnador

o kadarına gerek yok

http://jaxov.com/2011/04/how-to-install-celeste-bluetooth-app-on-ios-4-3-1-easy-way/

ifile ile ufak modifikasyon ile halloluyor.

birisi o bölümü türkçeye çevirse iyi olur ben orta ingilizce ile pek bazı dediği şeyleri anlayamadım.
  • tek bir "SystemVersion.plist" dosyası düzenlenmesiyle halloluyor. bunu yapmak için iFile i Cydia dan yükleyin daha sonra "SystemVersion.Plist" adlı dosyayı düzenleyin

dosyanın konumu: /System/Library/CoreServices/SystemVersion.plist

bütün yapmanız gereken ProductBuildVersion u 8C148 ve ProductVersion to 4.2.1 e çevirmek bu kadar.

daha sonra cihazı yeniden başlatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 11 Nisan 2011; 0:19:22 >
  • quote:

tek bir "SystemVersion.plist" dosyası düzenlenmesiyle halloluyor. bunu yapmak için iFile i Cydia dan yükleyin daha sonra "SystemVersion.Plist" adlı dosyayı düzenleyin

bütün yapmanız gereken ProductBuildVersion u 8C148 ve ProductVersion to 4.2.1 e çevirmek bu kadar.

daha sonra insanelyi veya başka repolardan yüklediğimizde halloluyor mu ? ve bizim bu yaptığımız değişikliğin telefona zararı var mı 4.2.1 gibi gözükmüş oluyor telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

tek bir "SystemVersion.plist" dosyası düzenlenmesiyle halloluyor. bunu yapmak için iFile i Cydia dan yükleyin daha sonra "SystemVersion.Plist" adlı dosyayı düzenleyin

daha sonra insanelyi veya başka repolardan yüklediğimizde halloluyor mu ? ve bizim bu yaptığımız değişikliğin telefona zararı var mı 4.2.1 gibi gözükmüş oluyor telefon.

sinful iphone dan ilaçlısını kur sadece dediğimi yap yeter.

iphone 3gs 4.3.1 de denedim sonuç başarılı

• Az once n95 e resim vemuzik attim gayet hizlive sorunsuz calisiyo bende cihaz ipad arkadasin dedigi yontemi uyguladim ifile dan versiyon numarasi falan degistirdim super oldu :)

Tesekkurler camador :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavoodoo -- 11 Nisan 2011; 1:06:37 >
  • 4.0a yüklemek için bir yol yokmu?
  • Cihazım İ4 4.3.1 sb jb'li. Ben 2 gündür kullanıyorum. Kendi yapmadığım birşeyi yazmam buraya. Restorelik bir durum yaşamadım kesinlikle. Sadece bir kere celeste bağlantı hatası verdi. Bende reboot ettim düzeldi. Onun dışında başka hata ile karşılaşmadım. Evet ifile ile olabilir ama ben sürüm no değiştirmeye sıcak bakmıyorum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer
    Cihazım İ4 4.3.1 sb jb'li. Ben 2 gündür kullanıyorum. Kendi yapmadığım birşeyi yazmam buraya. Restorelik bir durum yaşamadım kesinlikle. Sadece bir kere celeste bağlantı hatası verdi. Bende reboot ettim düzeldi. Onun dışında başka hata ile karşılaşmadım. Evet ifile ile olabilir ama ben sürüm no değiştirmeye sıcak bakmıyorum açıkçası.

O ingilizce kaynakta surum no degistirdikten sonra telefonu reboot edin celesteyi yukleyin ve surum no yu eski ayarlarina geririp teledonu reboot edin diyor sanirim

Mantiken celesteyi kandirmis oluyor 4.2.1 e yuklenmis sayiyor kendini benim abladigim bu
  • quote:

Cihazım İ4 4.3.1 sb jb'li. Ben 2 gündür kullanıyorum. Kendi yapmadığım birşeyi yazmam buraya. Restorelik bir durum yaşamadım kesinlikle. Sadece bir kere celeste bağlantı hatası verdi. Bende reboot ettim düzeldi. Onun dışında başka hata ile karşılaşmadım. Evet ifile ile olabilir ama ben sürüm no değiştirmeye sıcak bakmıyorum açıkçası.

Peki celesteyi açınca Bluetooth yok yazıyormuş sizdede?
  • 4.1 e kurulmuyor değilmi arkadaslar
  • Hayir 4.2 uzeri icin bu arada surum no degistirmeyide denedim malesef aygiti buluyor ama gondermiyor olmadi yine mecbur bekliyecegiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78
    Hayir 4.2 uzeri icin bu arada surum no degistirmeyide denedim malesef aygiti buluyor ama gondermiyor olmadi yine mecbur bekliyecegiz

Aynen veri alabiliyorum gonderemiyorum:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 12 Nisan 2011; 0:08:37 >
  • Dediğini şekilde başarılı bir şekilde yükledim. Henüz deneme fırsatım olmadı fakat düzgün bir şekilde çalışacağına inanıyorum.
    quote:

1. BURADAN indirdiğiniz Action menu deb dosyasını kurun. ve cihazı kapatın. Daha sonra açın.
    2. Sinful reposundaki celesteyi kurun. Sakın en sonda respring yapmayın. Cihazı Sbsettingsten reboot yapın.
    3. Veri gönderip almak isterseniz sbsettingsteki celesteyi açın ve kullanın.
    PC ile de veri alış verişi gerçekleşti. MP3 göndermek için ifilenin bigboss reposundaki en son shareware versiyonunu indirmeniz gerekiyor. Dosyayının olduğu klasöre gelip düzenle dediğinizde düzenle komutundan sonra göndere bastığınızda "celeste ile" seçerseniz gönderiyor.

/>

• Benim tel 4.2.1 insanelyi den kuruyorum sbsetting de celesteyi acıyorum sbsettings kapatıp açınca celeste kapaniyo yani hiç celeste acilmiyo 4.2.1 e yapamadım 4.3.1 e yapiyo millet yardım edebilirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.