Şimdi Ara

celeric karakter hakkında acil yarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler oyuna yeni başladım ve celeric karakter açtım yanlız start pointleri str mi intemi verecem bide hangi skilleri cacam nette araştırdım biraz ama hiç biş ianalmadım lütfen bilen bir kişi aydınlatsın çok makbule gececek

• Clericği yan skill yap str int olsan farketmez ama sen gene bi üst konuya bak derim
  • baktım ama bişi annamadım :D bn ful int yapmayı düşündüm bide skil olarak neye verecem onada yardım edebilirseniz çok minnettar olurum
  • Bak kardeşim sana cleriği açıklayayım...Cleric buff çarıdır...Genelde yan mastery olarak kullanılır...Sen attack build olarakta cleric seçicem dersen full int mecburidir...Clericle kasıcaksan bütün skiller açılcak derim sana...Birde elbise türü seçmen lazım olacak...Ben sana light armor giy derim...Verdiği pasif bufflar robe giyenlerinkinden daha iyi gibi geliyor...
  • kardeş cleric genellikle yan skill olarak kullanılıyor yani wizard/cleric veya rogue/cleric stat pointlerinide ilk skilline göre vericeksin mesela rogue se str wizardsa int çaktınmı
  • clerıcte ınt str var dıye aldanma kendıne veremıosun yan skıl olarak kullan full str warrıor yada crossbow yapabılırsın
  • cleric int olur ama cleric açtıysan clerici yan car yapma öle olduğunda staff az vurur veya warlock sen staff veya warlock u yan car yap. ama o staff ve warlock skillerine önem ver.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.