Bilmesek, yakınımızda insanların arkadaşı akrabası bölgede olmasa her habere inanacağız. Yardım her yere ulaştı diyorlar. İşyerindeki Maraşlı arkadaşımın kuzeniinden akrabaları ses alıyoruz ama yardım bekliyoruz diyorlar dünden beri. eş dost akraba araya sokup oraya yardımcı olacak insan ayarlamaya çalışıyoruz. NEREDE KARDEŞİM TOPLADIĞINIZ VERGİLER YAZIKLAR OLSUN. AMA SUÇLU SADEWCE HÜKÜMET DEĞİL SUÇLU HEPİMİZİZ. 80 LI HATTA 90 LI YILLLARDA DOĞANLAR BİLE KAÇ TANE DEPREM GÖRDÜLER ŞİMDİDEN NE DEĞİŞİYOR? YASA ÇIKIYOR 2 SENELİK BİNA YIKILIYOR. AYIP BU AÇGÖZLÜLÜK SAHTEKARLIK BİTİRDİ BİZİ. |
Celal Şengör: 'Bir ülkeyi cehalet yönetemez, yönetirse bu olur.' (3. sayfa)

-
-
Bu hoca neredeymiş?
İSLAMİ BAKIŞyoutube
Kanalımıza destek vermek istiyorsanız kanalımıza abone olmayı, videoları beğenmeyi, paylaşmayı unutmayın. Yeni videoları kaçırmamak için http://www.youtube.com/channel/UChHRzYaBBdbMnV8QMzdDhTQ?sub_confirmation=1 tıklayarak ücretsiz abone olun. Ve Zile basıp bildirimleri almayı ihmal etmeyin. ➤ Lütfen Abone olun ve Zile basarak bildirimleri açın. ➤ Videoları beğenin ve sosyal medyada paylaşın.https://www.youtube.com/watch?v=WnT5GHf_4TU -
Peki senin inancın evreni boşver dünyanın işleyişi fizik matematik vs en basit konular hakkında ne biliyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim asıl merak ettiğim, İzmir depremine, - orada çok şarap içiyorlar, günah işliyorlar, o yüzden deprem oldu - diyen bir şahıs vardı.
Şimdi acaba ne diyecek ?
-
Bakırköy hastanesinde olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kader, Allah'ın takdiri diye diye bu zamana geldik. Gerekirse 15-20 katlı binalar yıkılacak. Bilim ile raylı veya gelişmiş ülkelerdeki gibi son sistem yapılacak. Bunun ötesi berisi yok. Bu ülke gerçeği ise ona buna kayırma olmayacak bu iş. Net olacak herkes. Bakın tabloya, düşmanın veremeyeceği zararı biz kendi kendimize verdik. Yalan mı? Kim yaptı bunu. Biz yaptık. Hala Adana'da çatlamış binadaki çatlakları sıvayan videoları görüyorum. Sıfır bina. Ne yapacaksın? O binaya, böyle onlara mezar olsun diye insan mı alacaksın şerefsiz!!!!! Önce AHLAK lazım AHLAK.. Geri kalan her şey çözülür. Düzgün insanlar lazım önce.
-
Su gunde akpnin propagandalarini, deprem uzerinden siyaset yapmalarini calisanlar gelip soyle boyle laf etmesinler. Bunlarin gozu artik partilerinden baska bir sey goremez olmus. Cok yazik.
-
bilgili adamlara yetkimi veriyorsunuz da işlerini yapmalarını bekliyorsunuz. sadece Celal Şengör değil kaç uzman bu deprem konusunda programlara katıldı konuştu da yerel yönetimlerden merkezi yönetimden hiç kimse bu adamları muhatap alıp konuşmadı söylediklerini dikkate almadı. Ne yapacaklar bu adamlar kendilerini dinletebilmek için...Bu ülkede deprem komisyonu yok. mecliste onlarca komisyon vardır ama deprem ile ilgili bir komisyon yok. Sen komisyonu kur bu adamları davet et ortaya çıkan durumlara göre derhal tedbirlerini al bakalım o zaman deprem ne kadar zarar verecek.
-
Şuan bu işten nasıl karlı çıkarız diye tartışmıyorlar ise bende birşey bilmiyorum.
-
Memlekette çok cahil var. Bu zaten yadsınamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 8 Şubat 2023; 4:52:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evreni mi biliyorsunuz?
Bana Celal şengörün yeni yapılar için bu yapılar depreme uygun değil 9 şiddetini baz almalıyız, bundan aşağısı ölümcül dediği konuşmasını göster?
Bana göre Celal Şengör bomboş birisidir.
Sadece olmuş olanı konuşur.
Olacak olan ile ilgili kesinlikle fikir beyan edemez.
+1
-
Daha adamın ne dediğini bilmeden yorum yapıyorsunuz adam zaten 8den büyük beklenmez diyor sen gelmişsin 9 dan aşağı yapıları söylemişmi söylememiş mi diyorsun. Adama başka sebeplerden dolayı takığız kılıf bulmaya çalışıyorum desene sen suna
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O mu karar veriyor?
Ard arda depremde olmaz diyorlardı.
Arkadaşlar ebabil trollerine niye bu kadar laf anlatmaya çalışıyorsunuz? Bloklayin geçin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hay yaşa. Ağzına sağlık.
-
Profil fotoğrafı fsm olan adamdan ne bekliyorsunuz ki hangi konuda laf anlatabilirsiniz? Fsm beni örnek alanlar bunlar mı diyip suratlarına tükürürdü heralde.. Gemileri karadan yürütmeyi akıl eden neslin şimdiki haline bak cehalet yuvası! Şeyhçiler, bilmem ne tarikatçıları, osmanlıcılar, geçmişe saplı kalan geri kafalılardan kurtulmadığımız sürece daha çok tepinir dururuz.
Deprem ülkesiyiz ama bu zamana kadar hiçbirşey yapılmamış belliki. Yakın zamandaki depremlerden ders çıkarılmamış ama vergiler yıllardır toplanmış paşa paşa. Bari yalan söylemeyin Allahtan korkun herşey yolundaymış gibi davranmayın!
Yol yaptı, köprü yaptı diyip hâlâ hiçbir konuda toz kondurmayanlar yarın bir gün o istanbul depremi olduğunda yolları köprüleri yersiniz diyeceğim ama o yollar köprüler kalır mı orası meçhul..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X