Şimdi Ara

Celal Bayar Üniversitesi 2013 Girişliler [Ana Konu] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
5
Favori
23.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UcBY

Arkadaşlar ben de makine müh. birinci öğretim kazandım. Hazırlığı geçmek istiyorum ama cbü hazırlık ile ilgili hiçbir yazı bulamadım kendi sitesinde bile
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    (Gözümden kaçmışta olabilir :) )

hazirlik bu sene gelmis sanirim. on kayit yaparken sana soruyolar okumak istiyor musun diye. hayir dersen sinava alicaklar o da okul baslamadan bir hafta veya 10 gun once olur buyuk ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

quote:

Arkadaşlar ben de makine müh. birinci öğretim kazandım. Hazırlığı geçmek istiyorum ama cbü hazırlık ile ilgili hiçbir yazı bulamadım kendi sitesinde bile

hazirlik bu sene gelmis sanirim. on kayit yaparken sana soruyolar okumak istiyor musun diye. hayir dersen sinava alicaklar o da okul baslamadan bir hafta veya 10 gun once olur buyuk ihtimal.

Peki sınav nasıl olur .
    Sadece test veya essay olur mu ?
    Sınavı kolay mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Peki sınav nasıl olur .
    Sınavı kolay mı ?

acikcasi sorulari ben hazirlamiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki sınav nasıl olur .
    Sınavı kolay mı ?

acikcasi sorulari ben hazirlamiyorum

Ne bileyim belki araştırmışsındır diye sormuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Cyborg

quote:

Orijinalden alıntı: maqnum

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Cyborg

Turgutlu'daki yurtlar hakkında bir bilgisi olan varmı. 2 ya da 3 kişilik odaları bulunan yurt var mı ?

Bir kaç gündür araştırıyorum.Turgutluda çoğu yurt liseliler için fakat 2 tane üniversite için yurt varmış.Biri ibret diğerini bilmiyorum.Onu da araştırıyorum birde turgutlu merkezde devlet yurdu varmış.Geçen yıl mı ne yapılmış.Sanırım sizinde benim gibi yazılım mühendisliği.

Evet Yazılım Mühendisliği M.T.O.K . Dün ben de aradım devlet yurdunu. Odaların 4 kişilik olduğunu söyledi.Büyük ihtimalle orada kalıcam gibi gözüküyor.Devlet yurtlarında oda arkadaşlarımızı seçme durumu oluyor mu.Liseden bir arkadaşım ile aynı oda da kalmam mümkün olurmu ?

O konuda pek bir bilgim yok.Fakat onu yurda kayıt olurken yüz yüze veya aynı anda kayıt yaptırırsanız belki olabilir.

• ee ceydorm da kalıcak var mı
  • fatihzcn F kullanıcısına yanıt
    hocam bende orayı kazandım hazırlık zorunlu değil bide muradiye kampusu oteki kampuslere benzemez ben izmirdeyim arkadaşlarla bakalım diye gittik etrafı bomboş kampus denmemesi gerekiyor bence
  • Hepinize geçmiş olsun, ben CBÜ mezunuyum. Manisa'da geçireceğiniz 4 yılın size cehennem olmaması dileğimle...

Bu arada acı ama gerçek: Okulun liseden pek farkı yok... Karma sınıfmış, irregular öğrenciymiş, sosyal etkinliklermiş hiçbirini bulamazsınız. Lise gibi 4 yıl aynı sınıfta aynı kişilerle okuyorsunuz, kadro 2-3 ekleme veya çıkarmayla hiç değişmiyor. Hevesinizi kırmak istemezdim ama burada atıp tutup sizi umutlandırmak da istemiyorum açıkçası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çevirici Hortlak

Hepinize geçmiş olsun, ben CBÜ mezunuyum. Manisa'da geçireceğiniz 4 yılın size cehennem olmaması dileğimle...

Bu arada acı ama gerçek: Okulun liseden pek farkı yok... Karma sınıfmış, irregular öğrenciymiş, sosyal etkinliklermiş hiçbirini bulamazsınız. Lise gibi 4 yıl aynı sınıfta aynı kişilerle okuyorsunuz, kadro 2-3 ekleme veya çıkarmayla hiç değişmiyor. Hevesinizi kırmak istemezdim ama burada atıp tutup sizi umutlandırmak da istemiyorum açıkçası...

Manisalıyım. Hangi bölümden mezunsun hocam? Kaldı ki zaten kampüsler dağınık olduğu için liseden farkı olmadığı belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gıda mühendisliği mezunuyum.
  • quote:

Gıda mühendisliği mezunuyum.

Muradiye senin zamanlarına kıyasla o zamanlar çok kötüydü. Hani Bozköy kampüsü bir nebze olsun biraz daha canlı. Gerek hastane var gerekse biraz ileride cafeler var. En önemlisi ise şehir merkezine daha yakın. Ama dediğin gibi liseden farkı yok. Kampüslerin tekelde toplanmaması kadar kötü durum yok.
  • Ben daha bu sene mezun oldum. Muradiye kampüsünün geliştiğini ve gelişmekte olduğunu biliyorum ama bu ne kadar yeterli? İİBF'yi de Muradiye'ye taşıyacaklar diye duymuştum, bir nebze daha canlanır ama yine de güzel bir üniversite hayatı yaşatacak kadar olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Ben daha bu sene mezun oldum. Muradiye kampüsünün geliştiğini ve gelişmekte olduğunu biliyorum ama bu ne kadar yeterli? İİBF'yi de Muradiye'ye taşıyacaklar diye duymuştum, bir nebze daha canlanır ama yine de güzel bir üniversite hayatı yaşatacak kadar olacağını sanmıyorum.

Açıkçası güzel olsun da, nerede olursa olsun. Gidip geliriz arabayla sorun değil o, yeterki hayatımızda bir defa okuyacağımız üniversiteyi adam gibi yaşayalım. Gerçi bende bu yıl gireceğim, ne kadar yetişirim o dediklerine bilemem. Belki benden sonrakilere kısmet olur... Ben en son Muradiye kampüsünü gördüğümde geçen yazdı. İnekler otlatılıyordu.
  • Ön kayıtlar sistemi sitede kapalı gözüküyor.Sistem ne zaman açılır? Ön kayıtlar ne zaman başlar bir bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eldronheroes

Ön kayıtlar sistemi sitede kapalı gözüküyor.Sistem ne zaman açılır? Ön kayıtlar ne zaman başlar bir bilginiz var mı ?

tahminimce 10-15 gün kala filan açılır
  • bayramdan sonra açılır gibi bir dedikodu var ama bakalım
  • Bizim rehber öğretmen söylemişti.Bir çok üniversitenin şuan kapalıymış.15 ağustostan sonra açılacakmış
  • hazırlık sınavı ne zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

hazırlık sınavı ne zaman?
    akademik takvim de belirli bir gün yazmamış ama 23 eylülde başlıyor heralde :D http://www.bayar.edu.tr/ogrenci/takvim/2013-2014_takvim.pdf
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.