Şimdi Ara

Celal Aydın Sistemler [Biyoloji]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanan, memnun kalan, tavsiye edebilecek olan var mı?

• Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Kullanan, memnun kalan, tavsiye edebilecek olan var mı?

Kesin al.Başka bir şey demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hantala

quote:

Kullanan, memnun kalan, tavsiye edebilecek olan var mı?

Kesin al.Başka bir şey demiyorum.

Eyvallah hocam. Sana güveniyorum bu konuda. Tavsiyelerinle bugüne kadar yanıltmadın beni. Yarın iyice inceleyeceğim.
  • Sistemler kasıyo baya ben de bir alıp deniyim.Bakalım ygs ye kadar hepsini bitirmek lazım.Tabii daha kalıtım ve bitkiler var.
  • http://95.9.178.199/category.php?id_category=17
    Daha sitesinde yok ki. Organik kimya çkslerde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sautoy -- 26 Aralık 2011; 21:10:25 >
  • Geçen sene vardı bu. Bu sene aradım bulamadım. Yenisini çıkarmadıkları için ortada yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu sene sistemleri yeniliyor c.aydin sanirim.daha cikmamis.bende eskileri var.onlari bulabilirsen cok cok iyiler diyim.2.el kitapcilara,sahaflara bi bak.biyolojide göz boyanmasinin alemi yok ayrica,mufredat aman aman degismedi öyle,biraz bilgiler degisti(örn:kolesistokin görevi,kemiosmotikhipotez) ki buna da gecen sene edam dan calisan biri olarak yabancilik cekmedim.sistemleri halletmenin en iyi yolu MEB 12.sinif kitabidir,yanina celal aydin,edam vs tamamlayici olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu sene sistemleri yeniliyor c.aydin sanirim.daha cikmamis.bende eskileri var.onlari bulabilirsen cok cok iyiler diyim.2.el kitapcilara,sahaflara bi bak.biyolojide göz boyanmasinin alemi yok ayrica,mufredat aman aman degismedi öyle,biraz bilgiler degisti(örn:kolesistokin görevi,kemiosmotikhipotez) ki buna da gecen sene edam dan calisan biri olarak yabancilik cekmedim.sistemleri halletmenin en iyi yolu MEB 12.sinif kitabidir,yanina celal aydin,edam vs tamamlayici olsun.

MEB 12. sınıf kitabını bulamam zaten. Celal Aydın'ı ise şu Bakırköydeki Kültür köprüsünden felan bulamadım. Edam'ı da yakın zamanda alabilirim. Bakalım.

• quote:

quote:

bu sene sistemleri yeniliyor c.aydin sanirim.daha cikmamis.bende eskileri var.onlari bulabilirsen cok cok iyiler diyim.2.el kitapcilara,sahaflara bi bak.biyolojide göz boyanmasinin alemi yok ayrica,mufredat aman aman degismedi öyle,biraz bilgiler degisti(örn:kolesistokin görevi,kemiosmotikhipotez) ki buna da gecen sene edam dan calisan biri olarak yabancilik cekmedim.sistemleri halletmenin en iyi yolu MEB 12.sinif kitabidir,yanina celal aydin,edam vs tamamlayici olsun.

MEB 12. sınıf kitabını bulamam zaten. Celal Aydın'ı ise şu Bakırköydeki Kültür köprüsünden felan bulamadım. Edam'ı da yakın zamanda alabilirim. Bakalım.

meb 12 bio : panelkirtasiye.com kredi kartin varsa,netten alirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam bir de MEB kitabında niye ısrarcısın? Çok mu iyi anlatmışlar? Yoksa sadece işi garantiye alayım, başka yerden soramazlar mı diye söyledin? Ayrıca sadece 12. sınıf için mi diyorsun? 11 gibi sistemlerin hepsini anlatan bir MEB kitabına gerek duymadın sanırsam. Kesinlikle al diyorsan sipariş vereyim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bir de MEB kitabında niye ısrarcısın? Çok mu iyi anlatmışlar? Yoksa sadece işi garantiye alayım, başka yerden soramazlar mı diye söyledin? Ayrıca sadece 12. sınıf için mi diyorsun? 11 gibi sistemlerin hepsini anlatan bir MEB kitabına gerek duymadın sanırsam. Kesinlikle al diyorsan sipariş vereyim.

Bana kalırsa hepsini al. Ve ayrıca 12.sınıf dememin sebebi 12.sınıfta sadece sistemler konusu anlatılmış bundan.
    Şimdi açıkçası ben okuyorum harbiden sistemleri çok iyi anlatılmış.Güzel ayrıntılar var.Konuyu kavratıyor.Şekiller şahane.Bilgi eksikliği var yalnız bazı noktalarda.bu bilgi eksikliklerini de edamdan ve güzel bir bilgi ağırlık kitap bulabilirsen celal aydın tarzı onla 2 kitapla biyolojiyi kapatabilirsin.

İşi garantiye almak MEB konu anlatımından değil, PALME konu anlatımından çalışmaktır.(Çok çok ağırdır yalnız kitap)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bana kalırsa hepsini al. Ve ayrıca 12.sınıf dememin sebebi 12.sınıfta sadece sistemler konusu anlatılmış bundan.
    Şimdi açıkçası ben okuyorum harbiden sistemleri çok iyi anlatılmış.Güzel ayrıntılar var.Konuyu kavratıyor.Şekiller şahane.Bilgi eksikliği var yalnız bazı noktalarda.bu bilgi eksikliklerini de edamdan ve güzel bir bilgi ağırlık kitap bulabilirsen celal aydın tarzı onla 2 kitapla biyolojiyi kapatabilirsin.

İşi garantiye almak MEB konu anlatımından değil, PALME konu anlatımından çalışmaktır.(Çok çok ağırdır yalnız kitap)

Anladım sağolasın. Ben sistemlerin alındığını 12'ye bilmiyordum. Zaten ucuzmuş. 15 tatilde alıp iyice sistemleri oturturum.

• Valla ben de meb'in hiçbir ders kitabını beğenmem ama adamlar biyolojiyi harbiden iyi yapıyor baya güzel sade ve anlaşılır anlatmışlar bence bulabiliyorsan meb'in 12.sınıf kitabını al ben bir de içim rahat etsin diye güvender aldım onun da meb'den pek farkı yok açıkçası.
  • Merhaba arkadaşlar.BİYOLOJİ için FEM konu anlatımlı (FEM set dergi değil Beyaz kapaklı bir kitap) ve ESEN konu anlatımlı (Siyah kapaklı)) yenilenmiş son basım kitaplar hakkında önceden bu kitaplardan çalışanlar bilginiz varsa yorum yapabilir misiniz?Özellikle hantala, maftas, barman, bu kitaplar hakkında bilginiz var mı?Tabi diğer arkadaşlara da soruyorum.
    FEM BU KİTAPhttp://www.nt.com.tr/esatis/urun.php?uid=65946&urun=Fem-Ygs-lys-Biyoloji-Konu-Anlatimli
    ESEN BU KİTAPhttp://www.alternatifkitap.com/ygs-lys-biyoloji-konu-anlatimli-esen-yayinlari.html
    Her iki kitabı da arkadaşlarımdan biraz inceleme fırsatım oldu.Tabi incelemem yüzeysel oldu öyle çok bakamadım.FEM'in kitabı ESEN'e göre daha az ayrıntılı anlatmış.ESEN'de çok fazla ayrıntı var.Açıkçası ESEN'deki konu anlatımı BİYOLOJİ'ye önyargıyla bakan biri için biraz çekilmez gibi geldi.Yani fazla ayrıntılarla boğulup zaman kaybı olsun istemiyorum.Bir yandan da FEM yeterli olur mu diye düşünüyorum?Aklımdan iki kitabı da satın almak geçti ;ancak ikisi de konu anlatımlı olduğu için bu sefer hangi birinden çalışacağım diye kararsızlık yaşayacağım büyük ihtimalle.Bu yüzden sormak istedim.Kitabı yeni alacağım için BİYOLOJİ'ye sıfırdan başlayacağım.Son denemelerde maalesef yanlışlarım hep Biyoloji ağırlıklı oldu.Sizler hangisini öneriyorsunuz?Özellikle bu kitapları bilen ve kitaplarla çalışan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
    Sıfırdan başlama kararımın nedeni de maalesef çalışma sistemimden kaynaklı bir sorun.Sadece BİYOLOJİ'YE değil tüm FEN'E (FİZİK-KİMYA BİYOLOJİ) sıfırdan başlamayı düşünüyorum.Bu aralar sırf MAT-1 çalıştım.Yani amacım elimde olan konu anlatımlı MAT-1 kitabını tamamen bitirmek.Elimden geldiğince elimdeki konu anlatımlı MAT-1 kitabını bitirmeye çalıştım.Çalışma sistemimin çok yanlış olduğunun farkındayım ama MAT-1 konu anlatımlı kitabını tamamen bitirmeden FEN'e tam anlamıyla geçmedim.
    Önceden temelim var ;ancak FİZİK-KİMYA-BİYOLOJİ'ye önce Konu anlatımlı kitaptan çalışmadığım için sınavlarda kendime bu derslerde MAT-1 gibi güvenmiyorum.Çalışmam da haftalık yapılan sınavlara yönelik oluyor.Sırf sınavlarda iyi yapma amaçlı.Sınavlardan 3-4 gün önce FİZİK-KİMYA-BİYOLOJİ bakıyorum.Önceden temelim olduğu için de o sınavda biraz yararını görüyorum ;ancak tam anlamıyla bakmadığım,düzgün çalışmadığım için de birkaç gün sonra unutmuş gibi hissediyorum.Son sınavda ;
    YGS 1 : 460.416
    YGS 2 : 457.038 yaptım.
    Doğru-yanlış sayıları :
    Tükçe 38 doğru 2 yanlış
    Sosyal 30 doğru 5 yanlış (Son 5 soruya bakamadım bile.Bir sorunum daha var.Mat-1'de önceden yaptığım işlem hataları yüzünden son birkaç sınavdır çözdüğüm sorulara tekrar bakıyorum sürekli.Acaba doğru çözdüm mü diye.Haliyle bu da zaman kaybına sebep oluyor. )
    Mat-1 38 doğru 1 yanlış (Kitabın yararı oldu ama açıkça söyleyeyim ki düzenimi bozdu.)
    Fen 1 36 doğru 4
    Mesajım çok uzun oldu ,belki okumayacaksınız ;ancak bu sistemi değiştirmem gerektiğini bildiğim halde değiştiremiyorum ,sürekli yerimde sayıyor bir türlü istediğim düzen ve istikrarı sağlayamıyorum.MAT-1 hariç FEN KİTAPLARIM boş hala.Neyse MAT-1 kitabında iki konum kaldı bitmek üzere.Sonra direk FEN'E geçecem.O zaman da önce FİZİK bitsin sonra KİMYA sonra BİYOLOJİ bitsin dersem hiç şaşırmam.
    HANTALA,MAFTAS,BARMAN özellikle bu konuda sizin görüşlerinizi almak istiyorum.Yani ne önerirsiniz arkadaşlar?Sizler nasıl çalışıyorsunuz?Empati kurduğunuzda siz ne yapardınız?(Cidden içimi döktüm.Biraz olsa da rahatladım.Bazen özeleştiri yapmak gerekiyor)

• Benimde Fen alt yapısı 0 :D Meslek lisesi çıkışlı olduğum için Fen'i baya bir unutmuşum. Şimdi bana Biyolojiyi 0'dan başlamak için hangi yayınevini tavsiye edersiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.