Şimdi Ara

celal aydın dershanesi nasıldır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
8.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mrt12mrt12

mezun olarak kızılaya gidecek varmı ben oraya gitcem tek kalmıyım yanıma birilerini alıyım :P :D inşallah iyidir sonuçta ben tyıp kazanıp hayatımı kurtarıp onlarıda reklam edicem :P :D kafama takıldı bak şimdi iyi dmi öğretmenleri flan?? :(

eryaman şubesinde çok iyi hocalar vardı özellikle türkçe mat-1 ve mat-2 tarih ve felsefe hocaları çok iyiydi öğrenmemiz için her şeyi yaptılar ve yapmaya hazırlar sürekli

• quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

quote:

mezun olarak kızılaya gidecek varmı ben oraya gitcem tek kalmıyım yanıma birilerini alıyım :P :D inşallah iyidir sonuçta ben tyıp kazanıp hayatımı kurtarıp onlarıda reklam edicem :P :D kafama takıldı bak şimdi iyi dmi öğretmenleri flan?? :(

eryaman şubesinde çok iyi hocalar vardı özellikle türkçe mat-1 ve mat-2 tarih ve felsefe hocaları çok iyiydi öğrenmemiz için her şeyi yaptılar ve yapmaya hazırlar sürekli

Kurumsal kimliği gayet iyi dershanenin. ya disiplin olayı nasıl. Yarı kapalı ceza evi gibi olmasın lakin öğrenciyi başı boşta bırakmasınlar. tatlı sert bir disiplini olsun istiyorum yani.

• turom kullanıcısına yanıt
    çevremdekiler çok çok çok iyi dedilr ama bende hala karar aşamasındayım yani bilmiyorum araştırdım ve beğenmeyen yok beni tek sıkan şey asansöre binmeden en az üç katı çıkmak :D (asansör varda bende kapalı alan korkusu var azıckta panikatak üzerinize afiyet :D ) 3500 son dedi ama kayıtta 3000 yapıcak sonraki hafta dersler başlıo die biliyrum ve 3 mf sınıfı olcakmış max 18 kişi dedi snavlar falan filan öyle konuştu yayınlşarı biliyoruz işte dediğim gibi gitmeyi düşünen veya gidxecek olan (mezzun-mf) varsa bide beraber gidelim bazıları 2750ye gitmiş :D hayır maksat para değil arkadaş olalım orda fransız kalmayalım :P :D dediğim gibi işte bayaa yazdım ya maltepe yada celalş aydın bnm için bende cemaat yerine celal amcaya giderim daha iyi dedm

• mrt12mrt12 M kullanıcısına yanıt
    Bigi için teşekkür ederim. bende geçen hafta içinde görüşmüştüm. benzer şeyler söylenmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: turom

quote:

quote:

Kurumsal kimliği gayet iyi dershanenin. ya disiplin olayı nasıl. Yarı kapalı ceza evi gibi olmasın lakin öğrenciyi başı boşta bırakmasınlar. tatlı sert bir disiplini olsun istiyorum yani.

disiplin olayı sınıf içinde biraz şans biraz öğrencilere bağlı benim sınıfımda bir 4 lü erkek grubu vardı her ders birşey yapıp dersi bölerlerdi ama derse tekrar geri dönerdik hocalar kontolü ele alırdı dersin düzenini bozan öğrenci direk sınıftan dışarı atılıp müdüre gönderilir tenefüslerde dershane dışındaki katlara inmek yasaktı koridorda öğretmenler gezer terastata öğretmenler olurdu öyle başı boş bir ortam yok

• quote:

dershaneye bugün başladım şu an gayet iyi gözüküyor sınıf 8 kişi bilgisayardan anlatıyorlar bence daha iyi tahta ile 5 soru çözüyorsanız bilgisayar ile 10 oluyor öğretmenler cana yakın sıkılmıyorsunuz çks konu anlatımlı test kitabı verdiler insanlar güzel şımarık falan değiller ve kız öğrenci sayısı daha fazla şortla falan gelenler var

Ankarada olsaydım şortlu kızın yanına otururdum. İstanbul fatihde güzel kız yok dersaneden bile soguttular yazılmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: majestic38

quote:

dershaneye bugün başladım şu an gayet iyi gözüküyor sınıf 8 kişi bilgisayardan anlatıyorlar bence daha iyi tahta ile 5 soru çözüyorsanız bilgisayar ile 10 oluyor öğretmenler cana yakın sıkılmıyorsunuz çks konu anlatımlı test kitabı verdiler insanlar güzel şımarık falan değiller ve kız öğrenci sayısı daha fazla şortla falan gelenler var

Ankarada olsaydım şortlu kızın yanına otururdum. İstanbul fatihde güzel kız yok dersaneden bile soguttular yazılmadım

Dershane kız doluydu ben gittiğimde illaki yanına bir kız oturuyordu ama gözle bakmadım

mezunmusun? şu dersanede hala kafam karışık yaa :/
  • dersaneye başladın dmı?? ben mezunum daha başlamamış bizim dersler :D öğretmenleri flan iyi dmı?? kitapları?? kızların çok olmasıda hariha oldu valla bzim mezunj gruplarda böyle olur inşallah :D
  • mrt12mrt12 M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bir laf var bilirmisin ; Gözün işte aklın oynaşta diye. Ben kendim için değil kardeşim için araştırıyorum. Zira dershane üni olayı benim çok eski şeyler. Yaşım 33. Sana acizane tavsiyem bu sene kızları telefonu televizyonu unut. Unutmaki gittiğin üniversite etiketin olacak ,gittiğin okula göre vizyonun değişecek gelişecek. kazındığın yada kazanacağın üniversiteye göre ileriki yıllar için hayat standartların biçimlenecek. yaşını bilmiyorum ama benden sana abi tavsiyesibu yıllarınız telafisi omayan yıllarınız. İlerde flörtünüzde olur sevgilinizde
    tamam abi dur kızma şakasına diyorum zaten bu yaşıma kadar bi sevgilim dahi olmadı inşallah üniversitede iyi bi kız bulup evlenicem :)) benim ygs konuları bitti soru çözmeye başladım sadece soru konu yok o yüzden rahat giriyorum bilgisayara televizyon izlemiyorum zaten ama telefonumu vermem :D :)) bide o laf ''eli işte gözü oynaşta.'' :D keşke benim abimde senin gibi olsaydı
  • Beyler peki kerem aygun dersanesini bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotkas -- 30 Nisan 2014; 8:38:07 >
  • Celal Aydın dersaneleri şu an itibariyle batmış , mallarına binalarına haciz gelmiştir.
    Bir çok öğretmenin hakkını yediler.
    Paralarını kestiler , köle gibi kullandılar..
    Ben giderken hatta diğer arkadşlarım giderken "Allahından bulsnlar" die kapısından ayrılmıştı. geçen gün kapısının önunden geçerken gördüm ettikleri yanında kalmadı dedim.

Kul hakkı yemiyeceksin diye emrediyor dinimiz..

celal aydın dershanesi nasıldır

celal aydın dershanesi nasıldır

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.