Şimdi Ara

celal aydın dershanesi nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
8.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar kayıt oldum daha önce sormam gerekirdi ama içimde kaldı soruyum dedim eğitimi falan nasıldır bir bilginiz var mı sınıflar en fazla 15-16 kişilik öğretmenler kadrolu başka dershaneye gitmiyorlar gibi şeyler söylediler her pazartesi sınav yapıyorlar ve ben ygs ye mi ağırlık veriyim yoksa lys ye mi

• yardımcı olcak kimse yok mu 2. konu bu
  • Hangi sube?Ona gore cevaplayayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeisbeatiful

Hangi sube?Ona gore cevaplayayim

ankara eryaman optimumun orada
  • Tamamdir ben de 2 yil gitmistim oraya gayet iyi dersahane hocalari kaliteli hepsi soru bankasi cks falan yazan insanlardi. Ben tm ciydim ozellikle Turkce zumresine hayrandim kaliteli isimlerdi uzun yillar bu meslegin icinde olan insanlardir hepsi. Diger branslarda da gayet iyiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeisbeatiful

Tamamdir ben de 2 yil gitmistim oraya gayet iyi dersahane hocalari kaliteli hepsi soru bankasi cks falan yazan insanlardi. Ben tm ciydim ozellikle Turkce zumresine hayrandim kaliteli isimlerdi uzun yillar bu meslegin icinde olan insanlardir hepsi. Diger branslarda da gayet iyiler.

teşekkür ederim
  • dershaneye bugün başladım şu an gayet iyi gözüküyor sınıf 8 kişi bilgisayardan anlatıyorlar bence daha iyi tahta ile 5 soru çözüyorsanız bilgisayar ile 10 oluyor öğretmenler cana yakın sıkılmıyorsunuz çks konu anlatımlı test kitabı verdiler insanlar güzel şımarık falan değiller ve kız öğrenci sayısı daha fazla şortla falan gelenler var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aydın yayınları geometri
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu gün ikinci gündü insanları daha iyi tanımaya başladım üstte yazdığım "şımarık falan değiller" konusunda yanılmış olabilirim herkes şımarık değil tabi rehber öğretmenlerle görüştüm çok yardımcı oldular ne yapmam konusunda ve dayanamıycam kızlar bir acayip yani ben böyle güzellik görmedim gözünü alamıyor insan tayt/şort+yanık ten=

edit:sigara içenler varsa birşey demiyorlar hatta rahatça iç diyenler var ve cep telefonunu ders başlangıcında dolaba koymak zorundayız o biraz kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -TheDoctor- -- 26 Ağustos 2012; 14:59:01 >
  • pardon geç oldu ama bişey sorucam ben 12. sınıfa geçtim tüm yaz tatili boyunca yazılma imkanımız varmı? ortalama fiyat verebilirmisin? bide diğer dershanelerden biraz başım ağrıdı bu dershanedede dinci eğitim anlayışı varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123456789abcdef

pardon geç oldu ama bişey sorucam ben 12. sınıfa geçtim tüm yaz tatili boyunca yazılma imkanımız varmı? ortalama fiyat verebilirmisin? bide diğer dershanelerden biraz başım ağrıdı bu dershanedede dinci eğitim anlayışı varmı?

Dostum kafan mı güzel şortlu taytlı kızlardan bahsediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

merhaba arkadaşlar kayıt oldum daha önce sormam gerekirdi ama içimde kaldı soruyum dedim eğitimi falan nasıldır bir bilginiz var mı sınıflar en fazla 15-16 kişilik öğretmenler kadrolu başka dershaneye gitmiyorlar gibi şeyler söylediler her pazartesi sınav yapıyorlar ve ben ygs ye mi ağırlık veriyim yoksa lys ye mi

Müdürü dahil dershanenın cogu pkk yanlısı. ülkücü bir arkadasım sırf ülkücü oldugu için dayak yemiş baya bi kavga olmuştu. Bence kesinlikle uzak dur.

Bahar ilkögretimin yanında kerem aygün dershanesi var kaydını aldırabılırsen orayı tavsıye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanc13 -- 10 Temmuz 2013; 11:41:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123456789abcdef

pardon geç oldu ama bişey sorucam ben 12. sınıfa geçtim tüm yaz tatili boyunca yazılma imkanımız varmı? ortalama fiyat verebilirmisin? bide diğer dershanelerden biraz başım ağrıdı bu dershanedede dinci eğitim anlayışı varmı?

Tüm yaz olmuyor bildiğim kadarıyla, ben varken yoktu yazın yarısında başlıyordu dershane fiyat çok iyi pazarlıkla 2750 falan olur diye düşünüyorum

Dinci yancı eğitime hiç rastlamadım hocalar olsun müdür olsun bu konuları konuşmuyorlardı. Dövme olayı falan da yok inanmayın böyle şeylere
  • Kızılat şubesi hakkında görüş sunabilecek varmı. Kardeşimi yazdırıp yazdırmama konusunda düşünüyorum.Zafer,celal aydın ve ortadoğu dersanesi arasında gidip geliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turom

Kızılat şubesi hakkında görüş sunabilecek varmı. Kardeşimi yazdırıp yazdırmama konusunda düşünüyorum.Zafer,celal aydın ve ortadoğu dersanesi arasında gidip geliyorum.

iyi hocalar var diye biliyorum ve konuyla alakası yok ama dış görünüşü çok güzel diyorlar beyaz bir şey ama içi siyah zemin bildiklerim bunlar
  • quote:

quote:

Kızılat şubesi hakkında görüş sunabilecek varmı. Kardeşimi yazdırıp yazdırmama konusunda düşünüyorum.Zafer,celal aydın ve ortadoğu dersanesi arasında gidip geliyorum.

iyi hocalar var diye biliyorum ve konuyla alakası yok ama dış görünüşü çok güzel diyorlar beyaz bir şey ama içi siyah zemin bildiklerim bunlar

ben bugün görüşmeye gittim. Ortam gayet başarılı. ben öğretmenlerini merak ediyorum. Kardeşim bir sen kaybetti zaten . Bir sene daha kayıp yaşamasın istiyorum
  • quote:

quote:

ben bugün görüşmeye gittim. Ortam gayet başarılı. ben öğretmenlerini merak ediyorum. Kardeşim bir sen kaybetti zaten . Bir sene daha kayıp yaşamasın istiyorum
  • quote:

quote:

quote:

birde şunu söyleyeyim sınav denemelerinden ne kadar alıyorsa sınavda da aynı puanı alır bazı dershaneler puan falan düşürür bazıları kolay sorar sonra gerçek sınavdan beklenen puan alınamayınca suçlu dershane olur demek istediğim celal aydında sınavlardan ne kadar alırsa gerçek sınavdan da o kadar alır

• anladım tesekku ederim
  • quote:

bu gün ikinci gündü insanları daha iyi tanımaya başladım üstte yazdığım "şımarık falan değiller" konusunda yanılmış olabilirim herkes şımarık değil tabi rehber öğretmenlerle görüştüm çok yardımcı oldular ne yapmam konusunda ve dayanamıycam kızlar bir acayip yani ben böyle güzellik görmedim gözünü alamıyor insan tayt/şort+yanık ten=

edit:sigara içenler varsa birşey demiyorlar hatta rahatça iç diyenler var ve cep telefonunu ders başlangıcında dolaba koymak zorundayız o biraz kötü

abaza was detected

• mezun olarak kızılaya gidecek varmı ben oraya gitcem tek kalmıyım yanıma birilerini alıyım :P :D inşallah iyidir sonuçta ben tyıp kazanıp hayatımı kurtarıp onlarıda reklam edicem :P :D kafama takıldı bak şimdi iyi dmi öğretmenleri flan?? :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.