Şimdi Ara

Çekirdek açma ''CORE UNLOCKER'' Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AMD phenom II x4 be 955 3.2 CPU (stok fan)
    8GB çift modul Geil 1800 Ram
    Saphire HD 5830 exreme GPU
    Asus M4A79XTD EVO anakart
    AeroCool Vx-E Pro kasa 6+(2)fan

Ben çekirdek açma olayını duydum başta yapıp yapmama konusunda kararsızdım ama açtım yani bilgisayar açılırken sistem gelmeden anakartın bios/boot menu gibi yerlere giriş ekranı geliyor orada ''4'' e basınca çekirdekler açılıyor, yani bir kaç sitede öyle gördüm herşey sorunsuz gibi biosda 6çekirdek görünüyor ama hiçbiryerde başka bir belirti yok nerden anlayabilirim doru açılıp açılmadığını yada nerden bakabilirim?
    Bu Core unlocker konusunda daha fazla net bilgiler verebilecekler yada deneyimi olanlar iyi veya kötü cvp yazabilirlermi, internette hiç bir sitede net bir açıklama yok. yada ben bulamadım.s

• Hocam cpu z programı ile kaç çekirdek görünüyor bakabilirsiniz...eğer en altta 6 core görünüyorsa veya en üstte phenom x6 yazıyorsa 6 çekirdek olmuştur..ama bir de orthos testi yapmanızı tavsiye ederim
  • 955BE zaten 4 çekirdek ve bu işlemci için çekirdek açmak sözkonusu değil.BIOS da nerede 6 çekirdek gördünüz acaba?
    Açılışta 4'e basarsanız Çekirdek sıcaklıklarını görememe vb bambaşka sıkıntılara sebep olursunuz.
  • evet 955 be normal 4 çekirdekli kapatılmış açılmaya müsait çekirdeği yok zaten
    bence siz o menüyü yanlış yorumluyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.