Şimdi Ara

Çekingen bir kızla nasıl konuşulur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız bana karşı çok çekingen, ama çevresine karşı öyle değil,arkadaşlarıyla şakalaşır eğlenir,benim bulunduğum ortamda ise hiç konusmuyor, genellikle yüzünün kızardığını,beni uzaktan kestiğini gördüm,bi kere saat sordum, (tanışma amaclı)
    cevabı bile söyleyemedi,yanındaki kankası söyledi, bi ara sevdiğim sarkıları bile kendisi ezberlemiş,
    bu kızla nasıl konuşulur, aranızda bu dramı yaşayan varsa taktikleri yazabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çekingen Bir Kızla Nasıl Konuşulur

Bir kızla konuşmak zor olabilir, özellikle de çekingense. Ancak bu durum, onunla anlamlı bir sohbet kurmanın imkansız olduğu anlamına gelmez. İşte çekingen bir kızla konuşurken izleyebileceğin bazı ipuçları:

• Sabırlı Ol: Çekingen kızlar genellikle daha yavaş ısınırlar, bu nedenle sabırlı olman ve ona açılmaması için baskı yapmaman önemlidir.
    • Saygılı Ol: Onun sınırlarına saygı göster ve ona rahat edeceği şekilde yaklaş.
    • Göz Teması Kur: Göz teması, ilgi göstermeni ve güvenilir olduğunu göstermenin önemli bir yoludur. Ancak çok yoğun bakmamaya dikkat et.
    • Dinle: Onu dinlemeye zaman ayır ve söylediklerine ilgi gösterdiğini göster. Ona soru sor ve bakış açısını anlamaya çalış.
    • Konfor Alanını Yarat: Rahat bir ortamda konuşmaya çalış. Çok gürültülü veya kalabalık yerlerden kaçın.
    • Ortak İlgi Alanlarını Bul: Sohbeti başlatmak için ortak ilgi alanlarını bulmaya çalış. Hobileri, müzik zevki veya okuldaki dersleri hakkında konuşabilirsin.
    • Beden Diline Dikkat Et: Beden dilin, güvenini veya çekingenliğini yansıtabilir. Dik dur, gülümse ve göz teması kur.
    • Zevklerini Göster: Onunla konuşmaktan zevk aldığını göster. Gülümse, göz teması kur ve sohbete ilgi göster.

Özetle: Çekingen bir kızla konuşurken sabırlı, saygılı ve anlayışlı ol. Ortak ilgi alanlarını bul, onu dinle ve beden diline dikkat et. Bunları yaparak, onunla anlamlı bir sohbet kurma şansını artırabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yok mu cevap ya

• Kesin animecidir......

• Çekingen kızla konuşulmaz ben denedim lanet olsun egosu beynine vuruyor onların sadece çok sessiz ve üzgün göründüğü için ve sınıfta hiç arkadaşı olmadığı için WhatsAppdan konuşmaya başladım not felan istiyerek başladım.Neyse biraz muhabbet ettik 1 hafta kadar birkaç gündem özel programından böşüm paylaştım kız sen bunlarımı izliyorsun ne demeye çalışıyorsun falan yaptı senin t. S. dedim kaçarak uzaklaştım kaliteli kaşar çıktı o günden sonra profili açtı dibine kadar etekler giydi.

Buda böyle bir anımdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenyapamayansayısal

Çekingen kızla konuşulmaz ben denedim lanet olsun egosu beynine vuruyor onların sadece çok sessiz ve üzgün göründüğü için ve sınıfta hiç arkadaşı olmadığı için WhatsAppdan konuşmaya başladım not felan istiyerek başladım.Neyse biraz muhabbet ettik 1 hafta kadar birkaç gündem özel programından böşüm paylaştım kız sen bunlarımı izliyorsun ne demeye çalışıyorsun falan yaptı senin t. S. dedim kaçarak uzaklaştım kaliteli kaşar çıktı o günden sonra profili açtı dibine kadar etekler giydi.

Buda böyle bir anımdır.

muhafazakar kızı günahkar yapmışsın mübarek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • içine kapalı bi kızı kanatlara oynayarak açabilirsin
  • Çekingen kızlar her zaman zordur. Duvarlarını aştıktan sonra evet çok eğlenceliler hatta daha önce keşfedilmemişler ise keşif bazen büyük zevk verebilir.

Ama ne gerek var.? Ben de daha önce bunu gördüm evet kız tatlı ama utangaç çekingen. Onu konuşturmaya bir yerlere götürmeye çalışıyorsun sürekli.
    Bence bunlara gerek yok ona iyi hissettirmeye çalışmak için ayıracağınız zamanı çekingen olmayan özgüveni olan kızlara ayırın ve aradaki farkı oturup izleyin.

Aklınıza gelen her konuda herşey değişir. Cinsellikten tutunda kahvaltıydı eğlenceydi aklınıza ne gelirse.

Velhasıl kelam çekingen kızlarla uğraşmayın derim gidin ortamlarda on numara hatun var bakın denginize göre olana yazılın. Ama unutmayın özgüveninizi yüksek tutun reddedilseniz bile gülüp geçin ve önemsemediğinizi gösterin.

Sana tavsiyem uğraşma hocam sana kız mı yok.? Başka hatunlara yönel bak hayatına geçen zamanın telafisi yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

quote:

Orijinalden alıntı: fenyapamayansayısal

Çekingen kızla konuşulmaz ben denedim lanet olsun egosu beynine vuruyor onların sadece çok sessiz ve üzgün göründüğü için ve sınıfta hiç arkadaşı olmadığı için WhatsAppdan konuşmaya başladım not felan istiyerek başladım.Neyse biraz muhabbet ettik 1 hafta kadar birkaç gündem özel programından böşüm paylaştım kız sen bunlarımı izliyorsun ne demeye çalışıyorsun falan yaptı senin t. S. dedim kaçarak uzaklaştım kaliteli kaşar çıktı o günden sonra profili açtı dibine kadar etekler giydi.

Buda böyle bir anımdır.

muhafazakar kızı günahkar yapmışsın mübarek.

Kardeşim emin ol muhafakazar bir kafa yapısına sahip değildi,benim öyle kızlarla işim olmaz zaten

• Dayi dediklerin dogruysa kiz sana hallenmis, git direk biseyler icelim bi ara falan de, yuzyuze cekiniyorsa mesaj falan atarak soyle. Orda pozitif veya negatif bi cevap alirsin kafan rahat olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.