Şimdi Ara

Çekim Yasası (The Secret kitabı okuyanlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatınızda başınıza gelen ve gelecek her şeyin sebebinin kendiniz olduğunu söylesem beni "tuhaf" ilan eder misiniz?
    Ben, bu riski göze alıyor ve sizi Çekim Yasası ile tanışmaya çağırıyorum.

Bu kitabı okuyanlar varsa nasıl buldular? Okumayanlar varsa da hemen okusun derim.

• Ben okudum...Çok saçma...Günler dua eden günlerce yalvaran on milyonlarca dünyada aç insan var illaki onlardan bir tanesi bu yasadan etkilenirdi hani nerde yasa?
  • Okudum ve çok satanlar listesinde başı çekmesine anlam veremedim.Diğer tüm yazarlar da bunun aynısını söylüyolar zaten.Favorim ne olursa olsun Erdal Demirkıran(Onda da çok iş yok ya neyse.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara -- 31 Ağustos 2008; 0:25:45 >
  • Bence onlar günlerce yıllarca açlıktan kurtulmak için dua ediyorlar ve Açlığa odaklanıyorlar. Bu yüzden hep aç kalıyorlar diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Puratu_

Okudum ve çok satanlar listesinde başı çekmesine anlam veremedim.Diğer tüm yazarlar da bunun aynısını söylüyolar zaten.Favorim ne olursa olsun Erdal Demirkıran(Onda da çok iş yok ya neyse.)

Herkesin ilgisini çekmiyor bu kitap ama benim ilgimi çekti nedense. Çekim yasasıyla ilgili bir kitap daha alıp okudum her zaman iyi düşünmenin bize bir zararı olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Yararları zaten kitapta
  • Yasa diye birşey yok.

Bir hedefi ne kadar zihninde canlandırırsan o kadar odaklanırsın. Ne kadar odaklanırsan o kadar çalışırsın. Ne kadar çalışırsan ona ulaşma ihtimalin o kadar artar. Zaten doğal birşey bu. Efsunlar, gizemler aramaya gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: duff

Yasa diye birşey yok.

Bir hedefi ne kadar zihninde canlandırırsan o kadar odaklanırsın. Ne kadar odaklanırsan o kadar çalışırsın. Ne kadar çalışırsan ona ulaşma ihtimalin o kadar artar. Zaten doğal birşey bu. Efsunlar, gizemler aramaya gerek yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yasa diye birşey yok.

• quote:

Yasa diye birşey yok.

Asıl Yasa o olsa gerek. Ben mesela birşeyi sürekli düşünürsem hep aklımda yeni yöntemler belirir onlardan en uygunu seçerim ve hedefe ulaşırım.
  • quote:

Yasa diye birşey yok.

kitaptaki "sır"dan kasıt da o zaten...

kitaba gelince okurken etkileyebilir belki ama uzun bir etki yaratmadı bende.unuttum gitti...
  • filmi de cıktı bunun ben onu izledim . (kitabı anlatan belgesel türünde bir film )
  • bırak bu boş işleri mayk nabıcan secret mecret

bildiğim bi çekim yasası yerçekimi yasası vardır
    bi de yeni megane ın çekim kuvveti vardı
  • şu anda çekim yasası işliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jiletci85

şu anda çekim yasası işliyor

Farkında olsanda olmasanda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jiletci85

şu anda çekim yasası işliyor

20.30 itibariyle gece tarifesi başladı yasa devam ediyor
  • kesinlikle var. bizzat görüyorum kendi üzerimde. bir şeyi istemekle, öyle dua etmekle olacak diye bir şey yok. öylesine istemelisin ki rüyalarına girmeli. hiçbir zaman aklından çıkmamalı. zaten eğer aklından çıkıyorsa, şehvetle hırsla büyük bir şiddetle istemiyorsan o şeyi zaten tam anlamıyla istemiyorsun demektir.

20 yıldır hayatımda neyi büyük bir şiddetle, arzuyla gece rüyalarıma girecek derecede istediysem hepsi oldu. en basitinden sabah 7 de kalkmanız gerektiğini düşünün zihninizde. isteyin bunu. başka ihtimalin olmayacağını düşünün. sanki 7 den başka saatte kalkmanın çok saçma olacağını düşünün. "oha be 7 den başka saatte kalkılırmı salakmısın" falan deyin. () sabah saat tam 7 olduğu anda kalkmış olacaksınız.

bende bu hep oluyor. alarmı falan kurmadan. ve yelkovan tam 12 de akrep de tam 7 nin üzerindeyken. artık alıştım buna başta çok şaşırırdım. örneğin uzun süre görmediğiniz bi arkadaşınızla görüşmek isteyin zihninizde. ya o sizi arayacaktır ya da yolda karşılaşacaksınızdır. buda çok olmuştur bana.

şahsen yürekten inanıyorum buna. ve şu an büyük bir isteğin daha içindeyim. öyle küçük istekler değil hayatıma şekil verecek isteklerden biri. ve onunda olması için ilk tuğlaların dizilmeye başladığını görüyorum gözlerimle ve büyük heyecanla devam ediyorum o isteğin gerçekleşmesi için çalışmaya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.