Şimdi Ara

Çekilen resimler ile ilgili...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belirli aralıklarla çektiğim resimleri bilgisayara atıp iphone'dakileri de siliyorum şişmesin diye. Fakat her seferinde resim001'den başlıyor ve her seferinde aynı klasöre atmak istediğinizde isimden dolayı çakışma oluyor. Bu küçük ama can sıkıcı ayrıntıyı mesela nokia N70'îmde yaşamıyorum çünkü o günün tarihini dosyaya isim olarak attığından problem olmuyordu. Buna bir çözüm var mıdır?

• Şahsen Vista kullanıyorum, ilk kez bağlandığında soruyor, "Resimleri Al" gibi bir seçenek çıkıyor, onu işaretliyorum, altta da "Her zaman bu tercihi kullan" gibisinden bir şeyler oluyor. Bilgisayara her bağladığımda, sistem iPhone'da yeni çekilmiş fotoğraf varsa, Resimlerim Dizini'ne atıyor. Her seferinde de kaldığı yerden devam ediyor.
  • Resim ayarlarından sanırım dosya isimlerini seri olarak değiştirebilirsin. Picture name olarak geçebilir. İki seçenek olarak reset ve series olarak bulunur genelde. Yani genelde bu şekilde oluyor.
  • Program böyle kurulu olduğuna göre senin daha önceki attığın klasörün ismini değiştirmekten başka seçeneğin kalmıyor o zaman :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlginç ve Gizemli Fotoğraflar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.