Şimdi Ara

çekik gözlü olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çekik gözlü olanınız var mı aranızda? bi tane arkadaş vardı adını hatırlamıyorum.

bende çekik gözlüyüm, öyle düz çizgi falan değil tadında bi göz şekli diyelim. hafif çekiklik var bende de.

çekik gözlü olmak zor lan sürekli saçma sapan sorulara maruz kalıyorsun. japon musun, çinli misin, koreli misin? gibi soruları günde 15 sefer duyarsınız.
    fuara gidince (yabancıların yoğun olduğu mekan) çok fazla ilgi görürsünüz. ben tarım fuarına gittiğimde japonlar benle çok fazla ilgilenmişti. bende japonca olmadıgından anlaşamıyoduk, karşılıklı gülüyoduk sonrası malum; ikişer taneden 4 tane düzlenmiş göz.
    iyi yanları da var tabi, çekici gösteriyormuş (dediklerine göre) farklı hissediyorsun ve bu insanda ego tatmini yapıyor haliyle

forumda ki çekik gözlüleri toplayalım, bi tane konustugum arkadas vardı umarım bu konuya gelirsin. var mı ben gibi olup bu durumlardan muzdarip olan?

• fotonu atsana özelden
  • Tipini merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanlar çekik gözlü olmak için ameliyat oluyorlar
  • evet google dan araştırdığımda değişik yöntemler var, deriyi alıp germek veya iple falan yukarı gerdirip dikmek gibi tam anlamadığım değişik yöntemler var. çekik gözlü olmanın güzel bişey olduğunu bilmek bi yana, bu ameliyatı olmak iyi bişey değil. nasıl yaratıldıysan öyle olmak daha iyi bana göre. tabi bu kişiye kalmış fakat kendinken daha güzel olur insan.
  • siyahatlıprens kullanıcısına yanıt
    hocam öyle 10 numara bi tipim yok fakat tipsiz demekte haksızlık olur. şükür orta şekerliyim diyeyim, yüzümde bi aralar sivilceler çok çıkmıştı, hap sayesinde azaldılar şükür. tipimi şuan atmiyim sonra belki konu açarım
  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ruslar yaşlanınca çirkin oluyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.