Şimdi Ara

Çekiçle vurduğunda darbeyi önleyen jelatin ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar cok sey okudumki bodyguardzmı dersin wrabsol mu dersin kırılmayan cammı bi sürü sey cıktı karsima birde nerden alacagimi bilmiyorum.

Telefonun arka ön ve yanlarını TV'de cıkanin aynisini almak istiyorum yani adam cekicle cok sert vuruyordu ama cihazda his bile yok. Aynısını nerden bulabilirim? İ5 yeni cıktığında Kanal D'de görmüstüm uzerinde denemisti. Yardimci olursaniz cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spigien glas tr ve bodyguardz pure var hocam

• Buff ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Buff ?

+1
    Bunu kullanıyorum. Ama çok kalın, normaller gibi değil. İlk taktığında garip gelio yumusak bi yapısı var ama alışıyosun. Normalde olsa hemen çıkartırım ama sakarlığımdan dolayı idare ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Spigien glas tr ve bodyguardz pure var hocam

Ya hocam peki bu en sağlamını nasıl bulucam? Birde nerden alıcam adamlar darbe önleyici jelatin yerine normal 10 TL'lik olanlardanda verebilirler sonuçta telefona çekiç vurup deneme imkanımız yok Nerden alabilirim?
  • Bana göre traş, getir o koruyucu filimle , getir birde bana çekiç bak ben napıyorum o koruyucu filmi ve telefonu. Darmadağın ederim 1 dakıka sürmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

Bana göre traş, getir o koruyucu filimle , getir birde bana çekiç bak ben napıyorum o koruyucu filmi ve telefonu. Darmadağın ederim 1 dakıka sürmez.

Asıl darbeyi yanlardan alıyor asıl. Videolardaki çekiçle vurmanın amacı zaten yere düştüğünde cihazın zarar görmeyeceği ve çizilmeyeceğidir.Yoksa o telefonu bende istesem hayvan gibi vururum, cama bişey olmaz belki ama iç organları paramparça olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ön cama plastik yapıştırma
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: babayorgun65

O kadar cok sey okudumki bodyguardzmı dersin wrabsol mu dersin kırılmayan cammı bi sürü sey cıktı karsima birde nerden alacagimi bilmiyorum.

Telefonun arka ön ve yanlarını TV'de cıkanin aynisini almak istiyorum yani adam cekicle cok sert vuruyordu ama cihazda his bile yok. Aynısını nerden bulabilirim? İ5 yeni cıktığında Kanal D'de görmüstüm uzerinde denemisti. Yardimci olursaniz cok sevinirim

seninle güzel bi geçmişim olmasada yardımcı olayım mubarek bak şimdi vodofone nin her bayisinde var 30 tl takıyor bayada kalın bişey yani belli ediyor zaten kendini ben burdayım diyor jiletin ve inan yere düşse vs hiç birşey olmuyor taş

not bu yazıyı yazarken nerden baksan 1 gündür yemek yememiştim ve yemeğim geldi yardımcı olmak için yazıp yiyim dedim kıymet bilelim

iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: melankolin

quote:

O kadar cok sey okudumki bodyguardzmı dersin wrabsol mu dersin kırılmayan cammı bi sürü sey cıktı karsima birde nerden alacagimi bilmiyorum.

seninle güzel bi geçmişim olmasada yardımcı olayım mubarek bak şimdi vodofone nin her bayisinde var 30 tl takıyor bayada kalın bişey yani belli ediyor zaten kendini ben burdayım diyor jiletin ve inan yere düşse vs hiç birşey olmuyor taş

not bu yazıyı yazarken nerden baksan 1 gündür yemek yememiştim ve yemeğim geldi yardımcı olmak için yazıp yiyim dedim kıymet bilelim

iyi geceler

Valla hocam çok teşekkür ediyorum.
    Peki markası falan nedir biliyormusunuz? Ayrıca ön,arka ve yanları kaplıyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

Bana göre traş, getir o koruyucu filimle , getir birde bana çekiç bak ben napıyorum o koruyucu filmi ve telefonu. Darmadağın ederim 1 dakıka sürmez.

+1 aslında bana verdiyse nakte çeviririm

• Buff iyiymiş cidden. Adam tuğla atıyor telefona hala sağlam

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Buff iyiymiş cidden. Adam tuğla atıyor telefona hala sağlam

İnce dimi bu,bende düşünüyorum almayı ama böle cam gibi kalın olanları istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: slhttnshn61

quote:

Buff ?

+1
    Bunu kullanıyorum. Ama çok kalın, normaller gibi değil. İlk taktığında garip gelio yumusak bi yapısı var ama alışıyosun. Normalde olsa hemen çıkartırım ama sakarlığımdan dolayı idare ediyorum.

Merhaba hocam,
    Bu kadar kalın olması kullanımı zorlastiriyormu ?
    Ayrica uygulamasini biz yapabilir miyiz ?
    Urunden pek memnun degilsiniz sanirim + ve - yonleri nedir paylasirsaniz sevinirim
    İyi gunler

• quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

quote:

İnce dimi bu,bende düşünüyorum almayı ama böle cam gibi kalın olanları istemiyorum

Üstte bir arkadaşın dediğine göre kalın fakat kullanımı etkilemiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

quote:

Üstte bir arkadaşın dediğine göre kalın fakat kullanımı etkilemiyor.

Olmadı bu :( tavsiye edilcek jilatin gibi ince ve ekranı kırılmaya koruyacak ürün varmı peki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Spigien glas tr ve bodyguardz pure var hocam

Ya hocam peki bu en sağlamını nasıl bulucam? Birde nerden alıcam adamlar darbe önleyici jelatin yerine normal 10 TL'lik olanlardanda verebilirler sonuçta telefona çekiç vurup deneme imkanımız yok Nerden alabilirim?

Sgp daha iyidir more tr veya hepsi buradadan alabilirsin

• bunların hepsi yalan kanmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

quote:

Orijinalden alıntı: slhttnshn61

quote:

Buff ?

+1

Merhaba hocam,
    Bu kadar kalın olması kullanımı zorlastiriyormu ?
    Ayrica uygulamasini biz yapabilir miyiz ?
    Urunden pek memnun degilsiniz sanirim + ve - yonleri nedir paylasirsaniz sevinirim
    İyi gunler

Kullanımı zorlaştırmıyo ama ekranın üstünde bi tabaka varmış gibi hissettiriyo. Jelatin kalın olduğundan dolayı home tuşu sanki biraz içerde kalıyo gibi duruyo.
    Tabiki uygulamayı yapabilirsiniz. Normal jelatinler gibi ambalajlı..
    Ürünün pek + veya - yönü yok normal parlak jelatin gibi ama kırılmayı önlüyomuş öle diye kullanıyorum.

Ürün Video ;

2:00 dan sonra izleyin...

http://www.youtube.com/watch?v=YlMjgtOLUcg

• Yok daha neler görsemde inanmam arkadaş nasıl olur böyle plastik şey zarar verdirdtmicek
  • Telefonu ayağına baglayıp, yerden yere vuruyor.. Telefona bu kadar eziyet etmeye gerek yok..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.