Şimdi Ara

cech mi, volkan mı? edit:cech mi? tuncay mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz, berabere biterse maç direkt penaltılara gidecek, ve penaltılarda iki tane kaliteli kaleci olacak...

dünyanın en yii kalceisi seçilen cech mi , yoksa isviçre maçında devleşen volkan mı yıldız olacak...

ben şahsen volkan'a günüdeyse daha çok güveniyorum ,ama günüde değilse (örnek sevilla ilk maç , ya da schalke maçı ) , üstüne bile gelse yer gibi düşünüyorum...

cech in ama belli bir potansiyel onun altı oynamıyor,

tuncay geçince kaleye bir anda dedim bi gol yersek cümle aleme rezil olcaz penaltılarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycan87 -- 16 Haziran 2008; 0:34:43 >

• Kağıt üzerindeki isimler yetse veya oyuncu değerlerine göre kimin galip geleceği kesin belli olsa zaten maçların oynanmasına gerek kalmazdı. Sahaya çıkıp mücadele eden kazanıyor. Şimdiye kadar ki performanslarına bakarsak Volkan P.Cech'den altta kalmaz, inşallah önümüzdeki maçta da bu böyle devam eder.
  • Cech kafasındaki şeyi niye hiç çıkarmıyor? Birde çıplak yüzünün resmi varmı ?
  • Tabiki cech.
  • Bir galatadaraylı olarak VOlkan

Acaip seviyorum bu adamı duruşu bakışı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Cech kafasındaki şeyi niye hiç çıkarmıyor? Birde çıplak yüzünün resmi varmı ?

Geçen yıl adamın kafası kale direğine çarpıp kafatası çatladı. 1 sene oynayamıycak diyorlardı kafatası kaynayana kadadar ama 2 ay ara vrip o kafasındaki şeyle devam ediyor adam. İnaşallah tez zamanda kafatası kaynar ve iyileşir.
  • quote:

iki sene önce bir lig maçında sakatlanmıştı, kafası çatlamıştı bir altı ay falan oynayamamıştı. zor kaynaştırmışlar demek kafa tasını. tekrar açılmasın diye takıyordur herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    blum mu samet mi?
    11 yıl önce açıldı
    s
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

cech mi, volkan mı? edit:cech mi? tuncay mı?
  • Rüştüüüüüüüüüüüüüü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan-45

Rüştüüüüüüüüüüüüüü.

Vandersar
  • quote:

Orjinalden alıntı: |_ÖmeR_|

quote:

Rüştüüüüüüüüüüüüüü.

Vandersar

Hayrettiinnnn
  • quote:

Rüştüüüüüüüüüüüüüü.

şahsen hakan yakının çektiği şutu rüştü uzanmazdı bile, garant gol diye
  • cech tbiki
  • Kesinlikle Cech.
    Ama Volkan gününde olduğu zaman Cech'ten aşağı kalır yanı olmuyo bunuda unutmamak lazım.
  • kale direğine çarpmadı bir oyuncuyla çarpışmıştı,hatta morinho adam öldürmeye teşebbüsten tutuklanmalı diiye demeçler vermişti.rakip oyuncuyu ve oynadığı takımı hatırlayamıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: lincoln10ever

quote:

Geçen yıl adamın kafası kale direğine çarpıp kafatası çatladı. 1 sene oynayamıycak diyorlardı kafatası kaynayana kadadar ama 2 ay ara vrip o kafasındaki şeyle devam ediyor adam. İnaşallah tez zamanda kafatası kaynar ve iyileşir.
  • Kale direğine çarpmadı bir oyuncunun dizi adamın kafatasını kırdı.Neyse asıl konu şu ki herkes kaleciler bakımından ele alıyor penaltıları ama maalesef bizde penaltıyı kesin gole çevirir diyeceğimiz bir oyuncu yok kalecilerden çok oyuncuların attığı penaltılar belirleyecek sonucu ve ben bizi şanslı görmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 13 Haziran 2008; 17:53:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

Kale direğine çarpmadı bir oyuncunun dizi adamın kafatasını kırdı.Neyse asıl konu şu ki herkes kaleciler bakımından ele alıyor penaltıları ama maalesef bizde penaltıyı kesin gole çevirir diyeceğimiz bir oyunuc yok kalecilerden çok oyuncuların attığı penalatılar belileyecek sonucu ve ben bizi şanslı görmüyorum

Ben penaltıyı Hamit kesin gole çevirir hatta kaleciyi de sokar diyebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: AbsoluT ZerO

quote:

Kale direğine çarpmadı bir oyuncunun dizi adamın kafatasını kırdı.Neyse asıl konu şu ki herkes kaleciler bakımından ele alıyor penaltıları ama maalesef bizde penaltıyı kesin gole çevirir diyeceğimiz bir oyunuc yok kalecilerden çok oyuncuların attığı penalatılar belileyecek sonucu ve ben bizi şanslı görmüyorum

Ben penaltıyı Hamit kesin gole çevirir hatta kaleciyi de sokar diyebilirim

• Rüştü de dahil olmak üzere tecrübeli oyuncularımız oynamalıydı bu tip turnuvalarda tecrube en onemlı faktor.
  • quote:

Kale direğine çarpmadı bir oyuncunun dizi adamın kafatasını kırdı.Neyse asıl konu şu ki herkes kaleciler bakımından ele alıyor penaltıları ama maalesef bizde penaltıyı kesin gole çevirir diyeceğimiz bir oyuncu yok kalecilerden çok oyuncuların attığı penaltılar belirleyecek sonucu ve ben bizi şanslı görmüyorum

nihat, arda, hamit, tümer, emre.

bunlar atarsa penaltıları bence bi sorun çıkmaz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.