Şimdi Ara

CEBIT yaz 1001 e yolla başlıyorrr!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
4.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MÜJDEEEE TONLKAZAN İÇİN SIRADA BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZ wap.tonlakazan.com a girin (ücretsiz) bakın böyle yazıyor

Hoşgeldin 535...4122 şu an için tüm reklamtonlarımız kapışılmış durumda....vs aynı yazıyo sitede altına yeni bi yazı eklemişler

Tebrikler,artık TonlaKazan üyesisiniz!TonlaKazan,turkcell abonelerine kendilerini arayanlara marka reklamtonları dinlettikçe kontör/dakika kazandıran bir servistir.Şu an üyeliğiniz alındı,markalar sizi seçtikçe kontör/dakika kazanmaya başlayacaksınız.

www.tonlakazana.com 'da yeni eklenen yazmıyor,oraya eklememişler bakalım hayırlısı az kaldı

Arkadaşlar konuyu tekrar sordum kesin olsun diye tonlakazana
    Merhaba, HARUN UCAR, 2 hafta icerisinde tum uyelikler ayni sekilde olacaktir. Sizden beklemenizi ve TonlaKazan.com\'u takip etmenizi rica ediyoruz. Talebinizin cozum surecini asagidaki linkten takip edebilirsiniz;

son 1.5 hafta :) sonra gelsin kontörler bakalım kaç bin kişi daha kayıt olucak....

Arkadaşlar bende üye olmak istiyordum biraz dolaştım sitede bi baktım
    ve buldum!!!!!!!!!!!!!!!!!! kod almayı hemen telleri elimize alalım

DAVETİYE yaz 1001 e yolla davetiye kodun hemen gelsin

ben üye oldum böyle yazdı
    Bilgilerin başarıyla kaydedildi.

CEBIT yaz 1001 e yolla direk üye ol

NOT:DAHA ÖNCE KOD GÖNDERENLER KATILAMAZ :(

Artık arandıkça kazanmaya bir adım daha yakınsın.

TonlaKazan'da senin profiline uygun bir reklamton olduğunda üyeliğin otomatik olarak aktifleştirilecek ve aktifleştirildiğine dair bir SMS ile seni haberder edeceğiz. Bu SMS'den sonra Tonlakazan.com'a (Web ya da Wap yolu ile) giriş yapabilir, arandıkça kazanabilirsin.

Üye oldugun için kazandığın kontörler 24 saat içerisinde hattına yüklenecek

NOT:2 kontörüm gitti mesaj attım diye ama 5 kontör hediye gelicek süper sıraya girdimmmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 18 Ekim 2008; 13:41:49 >

• Evet dostum dediğini yaptım bana da aynı mesaj geldi profile uygun reklam olunca aktifleşecek diye, hayırlısı bakalım sağol....
  • bişi deyil kardeşim biz kod aldığımız için alımlara başlandığında direk bizlerden başlanıcak........
  • teşekürler hadi hayırlısı bakalım...

Davetiye kodunu alıp siteden üye oldum dostum.. Peki süper sıraya nasıl girdin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikhalit8 -- 8 Ekim 2008; 14:47:26 >
  • tonlakazana kaydolamayanlar gözünüz aydın üye alımı başlamış
  • bende yaptım bakalım ınş olur ya ınş verdgın bılgı ıcın tesekurler arkadasım
  • evet bende arkadaşımı yaptım 90 kontor her ayın 20.de maaş gibi yatıyor hesaba yaşa turkcelll
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesaj gonderdim ve cevap bekliyorum hadi bakalım :)
  • bir ayda 90 dan fazla kontör kazanılamıyor mu?...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

bir ayda 90 dan fazla kontör kazanılamıyor mu?...

90 dan fazla kazanilmiyor diye okudum diğer konuda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@D!R

quote:

Teşekkürler...Kontör kazanabilmek için illa çalarken dinlet aboneside olmak gerekiyormuş...Ben bugün üye oldum tonla kazana, üyeliğim aktifleştiğinde sms atıcaklarmış...Çalarken dinlete abone değilim, üye olmak için tonla kazanın aktifleşmesini beklemek mi gerek?...Bi de bu çalarken dinletin üyelik ücreti ayın kaçıncı günü kesiliyor?...
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler...Kontör kazanabilmek için illa çalarken dinlet aboneside olmak gerekiyormuş...Ben bugün üye oldum tonla kazana, üyeliğim aktifleştiğinde sms atıcaklarmış...Çalarken dinlete abone değilim, üye olmak için tonla kazanın aktifleşmesini beklemek mi gerek?...Bi de bu çalarken dinletin üyelik ücreti ayın kaçıncı günü kesiliyor?...

Çalarken dinlete bende üye değilim birinin bunu aydinlatmasi gerekiyor :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çalarken dinlete bende üye değilim birinin bunu aydinlatmasi gerekiyor :)

diyer yerede yazdım arkadaşlar üye olmucaz... aktifleştiği an turkcell bizi üye yapıcak kendiliğinden uygun olan çalarken dinlete ve her ay 90 kontörcük kazanıcazzzzzz süppr

• telefon model ıne gore degısıyormu bu uyelık.ıla sımbıyan mı olunması gereklı? duz telefonlarda oluyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jiiips

telefon model ıne gore degısıyormu bu uyelık.ıla sımbıyan mı olunması gereklı? duz telefonlarda oluyormu?

hertürlü üye olabilirsin arkadaşım.
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar...Bir soru daha, bu kazanılan kontörleri harcamak için belirli bir süre varmı?...Yoksa normal kontörlerimize mi ekleniyor?...
  • normal olarak yükleniyor hertürlü işlemi yapabilirsin günde en fazla 5 kontör ayda en fazla 90 kontör kazanıyorsun.....
  • TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: xfurix

normal olarak yükleniyor hertürlü işlemi yapabilirsin günde en fazla 5 kontör ayda en fazla 90 kontör kazanıyorsun.....

Tekrar teşekkürler...Umarım şu cebit kampanyaları bitmeden bizi aktif ederler...
  • arkadaşlar DAVETİYE mi yoksa DAVETIYE mi
    İ mi I mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: xfurix

Arkadaşlar bende üye olmak istiyordum biraz dolaştım sitede bi baktım
    ve buldum!!!!!!!!!!!!!!!!!! kod almayı hemn telleri elimize alalım

DAVETİYE yaz 1001 e yolla davetiye kodun hemen gelsin

ben üye oldum böyle yazdı

Bilgilerin başarıyla kaydedildi.

Artık arandıkça kazanmaya bir adım daha yakınsın.

TonlaKazan'da senin profiline uygun bir reklamton olduğunda üyeliğin otomatik olarak aktifleştirilecek ve aktifleştirildiğine dair bir SMS ile seni haberder edeceğiz. Bu SMS'den sonra Tonlakazan.com'a (Web ya da Wap yolu ile) giriş yapabilir, arandıkça kazanabilirsin.

Üye oldugun için kazandığın kontörler 24 saat içerisinde hattına yüklenecek

NOT:2 kontörüm gitti mesaj attım diye ama 5 kontör hediye gelicek süper sıraya girdimmmmm

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.