Şimdi Ara

Cebit 2008: Turksat KabloTV Dijital Yayın! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.406
Cevap
9
Favori
145.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Sympatique

Az önce müşteri hizmetleri ile konuştum. Abonelik başvurularının 1 Kasım itibari ile alınmaya başlanacağını söylediler. Ben hem Kablo TV hem Kablo İnternet kullanıcısıyım Digital yayın için ekstra bir bedel ödeyecekmiyim dedim 35 YTL ödeyeceksiniz dedi kız bana.. Ne parası dedim ? Set Top Box cihazının evinize kurulması için alınan bedel dedi. Siz cihazı verin ben kendim kurarım dedim ama bu bedel faturanıza yansıyacak dedi.. Cihazın arkasına 2 tane kablo takmaya gelecekler 35 YTL alacaklar.. Alnımızda da keriz yazıyordu zaten..

evet ya. bu kurulum bedeli çok saçma. ne yapıyor ki 35 lira alıyor. zaten 210 lira set top box için alacaklar. 35 lira da nereden çıkıyor. bence kurulum bedava kampanyası yapana kadar beklemek lazım. kimse abone olmazsa bu şekilde kampanya yapmaya becbur kalırlar

• Bu arada Set Top Box cihazlarının satışını 12 veya 24 ay taksitli olarak yapacaklarmış. Bir kaç güne kadar nerelerden temin edilebileceğine dair bilgileri yayınlayacaklarını söyledi kız. Techno Marketlerde de satışta olacak dedi.. Abone olmak için hemen atlamamak lazım gibi geliyor bana.. Kurulum bedava , cihaz bedava v.s. gibi kampanyalar mutlaka olacaktır.
  • 10 senedir kablotv,8 senedir kablo internet kullanıcısıyım.. Geçen gün 20 liraya kablotv + kablointernet 3 arkadaşımı abone yaptım (kotasız)
    Muhitinde kablo olup internete adsl ile bağlananlara gerçekten şaşıyorum..

Fuara gittim ama ne yazık ki bu elemanı görmedim.. :((
    Çok daha presentabl biri vardı :))
  • Yarın İstanbulda başlıyormuş. Az önce öğrendim telefonla.
  • 4 yıldır kablo tv abonesiyim.dijitale geçince çok iyi olacak bence.1 sene daha analogla idare ederim seneye de dijitale geçerim.çünkü çok fazla çeşitlilik yok şu anda kanal olarak dijital kabloda.
  • Biraz önce çağrı merkezini aradım ve endindiğim bilgiler:

Bugün itibariyle set-top-box cihazları satmaya başlamışlar, ancak abonelik alımları kasım ayında başlayacakmış. Sanırım şimdi cihazı alsak kasım başına kadar 15 gün test yayınlarını da rahatlıkla izleriz.

STB ücretleri:
    SD set-top-box'lar peşin: 85 YTL, 12 taksit: 8 x 12 = 96 YTL. 24 taksit de var ama sormadım.
    HD set-top-box'lar peşin: 210 YTL, 12 taksit: 19 x 12 = 228 YTL. 24 taksit: 24 x 11 = 264 YTL

Yayın ücretleri:

Kasım ve aralık ayında dijital yayın için ekstra para istemeyecekler yani 7 YTL'ye analog ve dijital yayın izlenebilecek. Limitsiz internet +1 YTL kampanyasından faydalanan aboneler aynı ücrete 2008 sonuna kadar aynı fiyata dijital yayınları izlemeye devam edecek.

2009'dan itibaren Mayıs 2009'a kadar dijital yayın 2.5 YTL farkla (9.5 YTL'ye izlenebilecek). Mayıs 2009'dan sonra fiyat belli değil. Ama büyük ihtimal değişmez dedi çağrı merkezindeki operatör.

Limitsiz internet +1 YTL kampanyası 2009'dan itibaren ne olacak dedim. O yönde bir bilgi elimizde yok, kasım ayında bu konuyla ilgili bizi tekrar arayın cevabını verdi.

Benden şimdilik bu kadar. Hadi hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 15 Ekim 2008; 9:59:50 >

• bu arada ben kurulum ücretini sormayı unuttum. çağrı merkezini başka birisi ararsa kurulum ücreti alıyor musunuz diye sorup cevabını foruma yazarsa çok sevinirim.
  • 35 lira da kurulum bedeli alıyorlarmış. En iyisi birkaç ay beklemek. Kurulum bedava kampanyası yaparlar nasılsa.
  • Kasım ayında hangi illerde abonelik başlayacak.
    Bir bilgi alabilen oldu mu?
  • Muhabirin Türksat yetkilisinden daha fazla bilgisi var gibi.. :) Birde yetkili sanki böyle zorlama ile bilgi veriyor gibi.. :)
  • TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

Az önce müşteri hizmetleri ile konuştum. Abonelik başvurularının 1 Kasım itibari ile alınmaya başlanacağını söylediler. Ben hem Kablo TV hem Kablo İnternet kullanıcısıyım Digital yayın için ekstra bir bedel ödeyecekmiyim dedim 35 YTL ödeyeceksiniz dedi kız bana.. Ne parası dedim ? Set Top Box cihazının evinize kurulması için alınan bedel dedi. Siz cihazı verin ben kendim kurarım dedim ama bu bedel faturanıza yansıyacak dedi.. Cihazın arkasına 2 tane kablo takmaya gelecekler 35 YTL alacaklar.. Alnımızda da keriz yazıyordu zaten..

o para aktivasyon ücreti. digi ve dsmart da alıyor bu civarda bir ücret
  • peki bu settopbox ların teknik özellikleri ne ?
    mesela hd olanda hdmi çıkış varmı yada normal dijital bağlantıda da hdmi varmı?
    bilgisi olan varmı?
  • arkadaşlar nereden alıcaz bu aletleri ? ben turksatın mağzalarında hiç bir bilgi alamadım burada onlardan daha fazla bilgi var :(
  • Kadikoy tarafinda en yakin nerede bulabiliriz bunlari.Birde tel ile arasak gelip kurarlarmi aktivitasyon birde kanallar net degil analog olanlar kablolari felanmi degistirirler ne yaparlar bilmem ama ek ucret talep ederlermi acaba?
  • Kadıköy tarafında Acıbadem ve Kozyatağı'nda var gözüküyor abone merkezi. Ama her abone merkezinde satış var mı onu bilemiyorum.

http://www.turksatkablo.com/turksatkablo-abone-merkezleri.html
  • Acibademe sordum daha yok dedi duyuru yapilacakmis.Sanirim kasimdan once bu is olmayacak.
  • Bu broşürdeki neta abone merkezlerine ben geçen cumartesi sorduğumda henüz cihaz yok hafta içi gelebilir demişlerdi.

quote:

Orjinalden alıntı: mastor1

İşte Turksat'ın 85 ytl ye vereceği SD özellikli DVB-C alıcısı.

İstanbul Ankara İzmir ve Manisa daki Neta abone merkezlerinin telefonları da broşürde verilmiş.

• DVB-C özellikli televizyonum var fakat İzmir den deneme yayını alamıyorum.

İzmir den yayın alabilen var mı ?
  • Arkadaşlar 86 ytl dediğiniz kampanya İZMİR içinde geçerlimi?

Ben İZMİRDE kablo tv kullanıyorum.Alacağız sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.