Şimdi Ara

CEBİMİZDEKİ BOMBAYA DİKKAT(FOTOLAR EKLENDİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
20.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Piller şarj esnasında her türlü tehlikeye gebedir.

Özellikle rapid charge esnasında.

Hele hele rapid charge açık iken kalın yalıtkan zarf ve tüpler içindeki elektrolit, 350 °C ye kadar ısınıyor.

TAbi kat kat parafinli kağıt üstüne çinko kaplama üstüne plastik zarf içinde bu gizli bomba, sıcaklığını asla dışarı hissettirmiyor.

RApid mode da bu yüksek amperajlı şarj durumu daha da uzun süreli devam ederse şarj esnasında tabi ki patlama kaçınılmaz oluyor.

Allahtan 2 saat rapidden sonra beklemeye alınca pil duruyor normal modda.

Elektrolitlerin ve pillerin bu kadar kolay yıpranabilmesi ve patlayabilmesinin sebebi de açıklanabiliyor böylece. Bunu da mpx de şarj esnasında pil sıcaklığını ölçen thermo-probe programını kurcalarken keşfettim.

Önceden sapıtıyor sandım ama maalesef doğru..

Tekrar geçmiş olsun...

• bir zamanlar uzaktan telefonların bu şekilde patlatılabiliceği söyleniyordu. düşünmüştüm ozaman pil patlasa bile nekadar patlar nekadar zarar verir diye şimdsi gördümde gerçekten bir insanın hayatını alabilcek kadar olabiliyormuş.

> şimdi tekrar merak ediyorum telefonlara uzaktan müdahaleyle böyle birşey yaptırılabilrimi, olabilceğini duymuştum

"...Satılmışlığın, kahbeliğin, Riyakarlığın, Adiliğin ve Her Çeşit Yabancılaşmanın Karışımı Olan Karanlık Denizin Ortasında, Güneşi Batmayan Bir Ada, Ben Ne Şuralıyım Ne Buralı Adalıyım Adalı. Adam, Ormanlıktır. Dostluk, Yoldaşlık, Mertlik Ormanı. Bütün Adamı Kaplar Erdemin Güneşi, Yirmidört Saat Aydınlatır Adamı. Biz Ada Sakinleri Bilmeyiz KARANLIĞI..." MAHİR ÇAYAN.
  • büyük geçmiş olsun kardeşim
    aldım hemen cep telefonumu çekmeceye koydum tırstım ne söyliyim

Kim, insanların dînî işlerinde Allah'ın faydalı kıldığı bir ilmi gizlerse, Allah, Kıyâmet günü onu ateşten bir gem ile gemler.Hz.MUHAMMED(s.a.v)
  • Bütün parçalar orjinal olduktan sonra patlama riski nedir bilen birisi söyler mi?

hatta bu iş için mucize şarj aletim dahi var arada şişen pillerimde oldu bir anda ısınanıda
    evet nette gördüğünüz kadiköyde satılan mucize şarj aleti(hemen her voltaja ayarlaya bildiğimiz kısadevre yada ters br durumda kapanan şarj cihazı)

niye böyle oldu diye sormuşsun ya.kendin vermişsin cevabını

evde kullandığınız tüplü televizyonlar sanki azmı tehlikeli.üreticinin bütün tavsiyesine uyarsanız sorun olmaz.orjinal pil kullandım diyosun ama orjinal şarj cihazı kullanmamışsın.allah korusun sana bişey olsa bi hakta idda edemezsin orjinal kullanmadığın için

Orjinalden alıntı: Salvatuon

Valla korkar oldum şarj yapmaya. Bunun patlama riski ne acaba

Peki şarj etme dışında patlama riski var mı bu ceplerin, malum arka cebe koyuyoruz, patlarsa götürür bütün kaseyi mazallah

Geçmiş olsun

• hep duyuyoduk televizyonda forumda falan ama pek sallamıyodum açıkçası artık telefona tnt muamelesi yaparım kalıbında saklarım

büyük geçmiş olsun
  • Hortlatan aferin
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • resimler uçmuş
  • Konuyu hortlatalım.
    Telefonu uzatma kablosuyla baş ucumda şarj ederdim (sebebi alarmı duyamam) ama artık evde kimsenin olmadığı odada şarj edecem ama salonda batarya patlama gibi bi durum olursa zaten babam beni öldürür
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.