Şimdi Ara

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
5
Favori
12.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • huawei p8 şu an 1200den satılıyor. bu fiyatıyla f/p cihazı olmuş.

• Xiaomi Mİ MAX eklemeni beklerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirchhoff

Merhaba Mesut Bey,

Bir kaç soru sormak istiyorum.

1.si SAR değeri hakkında ne düşünüyorsunuz? Huawei telefonlar çok güzel fiyatları da uygun ancak sar değerleri düşündürüyor. Bu değerlerin telefonun tam kapasitede kullanıldığında ölçüldüğü söyleniyor. Ben çift sim kullanan biri değilim, bunu ve diğer faktörleri göz önüne alırsak makul değer nedir, sağlığa gerçekten zararı var mıdır?

2. Kamera ve stabilite göz önüne alınırsa zenfone 3 mü yoksa p9 dual sim mi sizce?

undefined

Cevap verir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamiyle kulakdan dogma sacma bilgilerle hazirlanmis bir liste. Hic bir sekilde gercegi yansitmiyor itibar etmeyin ettirmeyin arkadaslar
  • Equris kullanıcısına yanıt
    Sıfırı 2000tl olmaz hocam anca 2.el düşer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cebimde iki bin tl olsa 399 tlye gm4g alirdim geri kalan 1601 lira da ynima kar kalirdi. Ohh mis.

• quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

Son eklenen yüzde 8 trt vergisiyle birlikte telefonların fiyatları çok arttı.Telefon üzerindeki toplam vergi oranı yüzde 58 yani 2000 liraya bir telefon alıyorum diyorsunuz ama 2000 liranın 1160 tl sini devlet vergi olarak alıyor.Telefondan çok vergiye para ödüyoruz yani..

matematiksel hata yapıyorsun dostum, toplam 2000TL ödediğin telefona dediğin kadar vergi verebilmen için vergi oranın %100 ün üzerinde olması gerekir. oran telefonun fiyatı üzerinden hesaplanır, telefon + vergi üzerinden değil. 2000tl verdiylen yaklaşık 1300tl telefon 700tl vergi olur 1160 tl değil.
  • pcrex kullanıcısına yanıt
    aynen doğru haklısınız sağolun.
  • Arkadaşlar editör tavsiyelerini referans alıp da gidip bişeyler almayın. Çünkü bu kişiler cihazları maksimum 1 hafta 10 gün kullanıyorlar. Gerçekten bir problemi varmı yokmu, kullanıcıyı rahatsız eder mi etmez mi, almaya değer mi değmez mi? Bunları anlamak bu kadar kısa sürede mümkün değil. Gm android programındaymış falan da filan tavsiye etmişler. Merak ediyorum o telefonu eline alıpta ne kadar kullandılar? Bana sırf 1000 tl seviyesine de bişey koyalım da orda dursun diye yazılmış gibi geldi. Yıl olmuş 2016. İnternet her yerden ulaşılabilir durumda. Girin bi online alışveriş sitesine bakın fiyatlara. Hangi fiyat aralığı sizin için uygun. Kendinize bi liste yapın araştırın internette. Koskoca dh forum var. Her telefonun konusu var. Kullanıcılar kulübü var. Bakın bi kim ne demiş kullandığı cihaz hakkında? Ne gibi sorunlarla karşılaşmış. Okuyun bi araştırın. Sonra gelip bir de editörden dinleyin. Editörün dedikleri gerçek kullanıcıyla çoğu zaman alakasız. Mesela falanca bir orta sınıf telefon. Ekranının gayet iyi olduğundan falan bahsetmiş kullananlar. Editör çıkıp diyor ekran renk yeniden üretimi konusunda zayıf görüş açılarında bi miktar kayıp oluyor. Adam 1000 liralık cihazı 3000 liralık cihazın ekran başarımına göre yorumluyor. Sonra bunu izleyen insanlar o cihazın ekranı kötüymüş hissine kapılıp vazgeçiyor. Gidin biyerlerde deneyin, heryerde teknosa bimeks evkur falan filan var.

• pcrex kullanıcısına yanıt
    Kendim LG kullanıcısı olarak tavsiye etmem LG ne çıkacağı belli olmuyor.

• Hocam senin alacağın en iyi tel GM5 PLUS
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Günümüzün f/p telefonu Xioami redmi note 3 pro'dur. 800 tl bandında bulmak mümkün malum yollardan. Özellikle bin TL altında telefon alacaklar kesinlikle şaşmasın.

Ne gibi yollar hocam ben de o yolları arıyorum da Yurtdışından getirmek ise nasıl oluyor o iş

800 tl civarında getirip satanlar var. Forumda da var face gruplarında da var. Pm atarsan yönlendiririm.

Kendin almak istiyorsan aliexpress'ten şansını dene. Anna gibi bazı satıcılar birkaç parça halinde gümrükten geçirip sorunsuz gönderebiliyormuş. Ben iki adet redmi not 3 aldım ama Türkiye'den, dışardan getirip riske girmek istemedim.

Hocam satın alabileceğimiz yerleri PM atar mısınız?

Bir de IMEI kayıt vs için ne kadar ödediniz ekstra?

Ve yurtdışından parça parça getirmek derken nasıl oluyor, kutu içeriğini mi tek tek yolluyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 15 Eylül 2016; 15:12:18 >

• ben aldığım cihazları yurt dışı cihaz olarak alıyorum,çevremdekilere öyle getirtiyorum. Ve en az 500 tl fark ediyor üst sınıf cihazlarda.
    şahsen ben alacak olsam 1450 tl ye lg g5 ve 950 tl ye htc m9 alırım.
  • Sirchade kullanıcısına yanıt
    Şu eksi oy verme butonunu kaldırdılar ya, çok kötü oldu. En çok da bu gibi yorumlar için kullanıyorduk, artık bir şey diyemiyoruz.

iPhone SE dışında piyasada normal boyutlarda kaliteli telefon yok. Zannediyor musunuz herkes dev dev telefonlar kullanmanın peşinde? Zannetmeyin.

Sonuç olarak cebimde 2000 TL olsa ve bununla telefon almak istesem hangisini alırdım sorusuna cevap benim için iPhone SE olurdu. En azından şimdilik böyle düşünüyorum.
  • Video yokmu yoksa kim okur bu kadar yazıyı en azından ben okumam telefona ihtiyacım yok note 5 var

• hani SONY yok mu? LG önermem plastik kasa yapar durup dururken çatlar... SONY varken...

• Tartışmasız Huawei Mate 8

Cebimde 2000TL olsa hangi telefonu alırdım? 2000TL altı en iyileri sıraladık
  • Listede Sony olsaydı şaşırırdım valla. Bu adamın Sony'e karşı garezi var. Gitmiş sorunlu LG'leri eklemiş.

• Note 5 kullanıyorum note serisinin en güzeli diyebilirim. Aldığımdan beridir bi sorun yaşamadım çok memnunum.

• 2000 e çıkacak olsam note 5 alırdım, buraya kadar çıkamayacağım için en mantıklısı xiaomi mi5 gözüküyo, eğer bütçeyi biraz daha kıssam huawei honor 7, biraz daha kıssam gm5 plus, biraz daha kıssam mi4 alırdım, mi4 ve gm5 yer de değişebilir sıralamada
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.