Şimdi Ara

CDrom sorunu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende LG 52x cdrom var bir kere garantiye gitti gene olmadı servise götürdüm yaptılar sorunun işletim sisteminde olduğunu sölediler ama ben anlamadım dün PC ye format attım cdrom gene çalışmamaya başladı fakat cdwriter çaşılıyor cdroma cd taktığım zaman windows kitleniyor ama msdosta başlattığım zaman cdrom şakır şakır çalışıyor windowsa gelince kitlenme yapıyor okumuyor cdyi windowsu kitliyor anakartım Gigabyte k8ns cdrom 52xLG

• Jumper ayarlarına baktınmı,ordanda olabilir.Yada diğer IDE kanalına takıp dene.Ne bilim tek çalıştırmayı dene bakalım bi değişiklik olucakmı.
  • Ama bir sorun yoktu yeni windows kurunca böyle oldu sevistekiler anakarttan dediler işletim sisteminden dediler ama ben hiç ellemedim bilgisayrın içini aygıtlarda cdrom gözüküyor ama kitleme yapıyor windowsu cdrom ile kurdum hiç sorun olmadı ama windows açıkken kitliyor makinayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldiersoy

Jumper ayarlarına baktınmı,ordanda olabilir.Yada diğer IDE kanalına takıp dene.Ne bilim tek çalıştırmayı dene bakalım bi değişiklik olucakmı.

biostan kaynaklanan bir sorun heralde. jumper ayarlarını doğru yapmalısın.
  • biostan kaynaklanan bir sorun heralde . jumper ayarlarını doğru yapmalısın.
    ewet
  • Yönet kısmında sürücü harfini değiştirip dene bide.Tabi önce yukarda yazılanlarıda..
  • Anlattığuna benzer bi sorunla bende karşılaştım , LG'nin bazı serileri bööle kusurlu geliyo Türkiye'ye yani ne yaparsan yap düzelmiyo . Eğer garantisi dolmadıysa değiştirmek istediğini sööle . Yeni tüketici koruma konununa göre bööle bi hakkın war .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet daha pcyi toplayalı 4 ay oldu en iyisi gidip değiştirmek sorunu çözemedim herşey normal ama kitliyor makinayı
  • Firmware Update yaptınmı peki?

http://www.cdrom-drivers.com/companies/591.htm

Burdan modeline göre indir firmware yükle.Umarım düzelir
  • yaklaşık 2 ay once aynı sorun başıma geldi.PC Gold dan LG 52X cd rom aldım ve hiç bir cd yi okumadı.aldım getirdim teknik servise adam gözümün onunde çalıştırdı.sonra yine kendi PC im de denedim yine olmadı.arkadaşların (ların yanlız) PC lerinde denedik yine tık yok.aldım getirdim yine servise bu sefer ordada çalışmadı.geri aldılar.uzun lafın kısası sanırım LG 52 lerde bi sorun var.yani sorun eminim senin bilgisayarından kaynaklanmıyor.ben geri verdim DVDRW LG aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.