Şimdi Ara

***CDKeysHere*** (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.637
Cevap
16
Favori
88.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

quote:

Orijinalden alıntı: _VivaLaVida_

quote:

quote:

Usta Vakıfbank üzerinden saat 14.30 gibi yükledim. Ödeme bildirimi yaptım bekliyorum hala gelmedi. 21.29 itibariyle hala bekliyorum

vermedilermi hala oyunu

hala : Durumu: Ödeme Bekleniyor

naz_eg foruma girdikten 5 dakika sonra siparişim elime ulaştı. Sanırım Türkiye üzerinde sitede tek yetkili naz_eg :)

İlginiz için teşekkürler.

Bu arada benim korkum parayı yanlış yatırmış olabilme düşüncesiydi. 2 ayrı seçenek vardı yanlışa basmış olabilme ihtimalinden korkuyordum.

Tekrar teşekkürler

hayırlı olsun o zaman ne aldınız acaba hangi oyunu?

Teşekkürler.

FIFA 14 aldım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Usta Vakıfbank üzerinden saat 14.30 gibi yükledim. Ödeme bildirimi yaptım bekliyorum hala gelmedi. 21.29 itibariyle hala bekliyorum

vermedilermi hala oyunu

hala : Durumu: Ödeme Bekleniyor

naz_eg foruma girdikten 5 dakika sonra siparişim elime ulaştı. Sanırım Türkiye üzerinde sitede tek yetkili naz_eg :)

İlginiz için teşekkürler.

Bu arada benim korkum parayı yanlış yatırmış olabilme düşüncesiydi. 2 ayrı seçenek vardı yanlışa basmış olabilme ihtimalinden korkuyordum.

Tekrar teşekkürler

hayırlı olsun o zaman ne aldınız acaba hangi oyunu?

Teşekkürler.

FIFA 14 aldım.

bende dusunuyorum bı kac gun ıcınde fifa 2014 suan indirmeye basladınızmı?

• Yaklaşık 5 dk önce indirmeye başladım. AKK yüzünden malesef geceyarısına anca iner.
  • quote:

Yaklaşık 5 dk önce indirmeye başladım. AKK yüzünden malesef geceyarısına anca iner.

hayırlısıyla insinde bakalım o zaman orgin idniz ne ekliyim sizi? bende alıcam berbaer oynayabılırız
  • quote:

quote:

Yaklaşık 5 dk önce indirmeye başladım. AKK yüzünden malesef geceyarısına anca iner.

hayırlısıyla insinde bakalım o zaman orgin idniz ne ekliyim sizi? bende alıcam berbaer oynayabılırız

VivaLaVidaTR büyük bir zevkle :)
  • quote:

Bayram dolayısıyla biraz gecikme oldu, kusura bakmayın.

İyi oyunlar.
  • Sitenizde ininal kart geçiyor mu acaba Battlefield 3 almayı düşünüyorum da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost201

Sitenizde ininal kart geçiyor mu acaba Battlefield 3 almayı düşünüyorum da.

Çok fazla komisyon istedikleri için malesef.
  • Batman Arkham Origins Steam CD Key'leri stoklarımızda!

http://cdkeyshere.com/batman-arkham-origins-cd-key.html
  • SC2 Heart of the Swarm fiyatı neden bukadar yüksek ? DVD kutulu fiyatı ile aynı
  • battlefield 3 için parayı ödedim. 1 saat oldu hala kimlik doğrulaması bekliyor diyor. herkes 5 dkde almış oysa
  • quote:

Orijinalden alıntı: mugarr

battlefield 3 için parayı ödedim. 1 saat oldu hala kimlik doğrulaması bekliyor diyor. herkes 5 dkde almış oysa

CD Key iniz gönderildi hocam merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

quote:

battlefield 3 için parayı ödedim. 1 saat oldu hala kimlik doğrulaması bekliyor diyor. herkes 5 dkde almış oysa

CD Key iniz gönderildi hocam merak etmeyin.

Sağolun. Millet 5 dk de geliyor deyince acele ettim biraz
  • quote:

Sağolun. Millet 5 dk de geliyor deyince acele ettim biraz

:)
  • Playstore'de bile 60tl olan FM14 sitenizde 77 TL. Şu dolar sevdanızdan vazgeçseniz diyorum... Sadece bu değil genel anlamda çok bozdu fiyat anlayışınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Playstore'de bile 60tl olan FM14 sitenizde 77 TL. Şu dolar sevdanızdan vazgeçseniz diyorum... Sadece bu değil genel anlamda çok bozdu fiyat anlayışınız.

Sanırım şaka yapıyorsunuz. Bu fiyatların yüksek olmasını bize mi bağlıyorsunuz? Oyun firmaları toptan fiyatları çok fazla yükseltti ve biz bu oyunları dolar/euro olarak alıyoruz. Zararına satmamızı beklemiyorsunuz heralde?
  • popüler olduğu zamanlarda 35 liraya modern warfare 3 cd keyi aldığım zamanları hatırlıyorum da.şimdiyse fiyatlar baya bir uçmuş
  • naz_eg kullanıcısına yanıt
    pm yolladım hocam
  • bugüne kadar forumdan pekçok alışveriş yaptım

yaptığım tüm alışverişlerde eft kullandım

ve bugüne kadar hiçbir eft ödememde ertesi güne gitmeyen ödemem olmadı

acil olduğu için dün akşam 21:50 de pes 2014 cd key için 60 lirayı eft ile gönderdim

bugün eft ulaşmadı denildiği için yarım saat kadar bankaya telefonla ulaşmaya çalıştım

operatöre bağlanmadığı için bana yarım saat mesafedeki bankaya gitmek durumunda kaldım

banka eft nin yapıldığını paranın kendilerinden çıktığını söyledi ve bana dekont verdi

ben acaba benden kaynaklanan bir yanlışlık olabilirmi düşüncesiyle iban no yu tekrar kontrol ettim

numarada bi sıkıntı yoktu

bunun üzerine keyin bana hala gelmediğini bankamdan paranın çıktığını dekontun resmini çekip whatsupla gönderebileceğimi söyledim

Dekontu gondermeme gerek olmadığı ödememin ulaşmadığı söylendi

bankayı arayıp kontrol etmelerini istedim paranın benim bankamdan çıktığını numaralarda da bir sorun olmadığını söyledim

1 saat sonra Dekontu sales@cdkeyshere.com adresine gonderebilirsiniz. yanıtını aldım

bu cevabın üzerinden 2 dakika sonra

şöyle bir mesaj attım

hocam bakın bu zamana kadar bi sürü alışverişim oldu 1 güne gitmeyen hiçbir eft olmadı

şimdi eft gelmedimi diyorsunuz siz

elinizde key varmı yokmu hocam

70 liraya 3 güne kutulu oyun almak yerine 60 lira verip beklemeyeyim dedim

havale parasıyla 62 lira+yarım saat banka konuşmaları+bankaya gidip gelmeler

sonuçta şu anda elimde key falan yok beklemeye devam ediyorum

az önce eft ulaşınca hesabıma paranın iadesini istedim

eğer bunlar yalan diyecek varsa buyursun desin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 19 Kasım 2013; 17:53:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

bugüne kadar forumdan pekçok alışveriş yaptım

yaptığım tüm alışverişlerde eft kullandım

ve bugüne kadar hiçbir eft ödememde ertesi güne gitmeyen ödemem olmadı

acil olduğu için dün akşam 21:50 de pes 2014 cd key için 60 lirayı eft ile gönderdim

bugün eft ulaşmadı denildiği için yarım saat kadar bankaya telefonla ulaşmaya çalıştım

operatöre bağlanmadığı için bana yarım saat mesafedeki bankaya gitmek durumunda kaldım

banka eft nin yapıldığını paranın kendilerinden çıktığını söyledi ve bana dekont verdi

ben acaba benden kaynaklanan bir yanlışlık olabilirmi düşüncesiyle iban no yu tekrar kontrol ettim

numarada bi sıkıntı yoktu

bunun üzerine keyin bana hala gelmediğini bankamdan paranın çıktığını dekontun resmini çekip whatsupla gönderebileceğimi söyledim

Dekontu gondermeme gerek olmadığı ödememin ulaşmadığı söylendi

bankayı arayıp kontrol etmelerini istedim paranın benim bankamdan çıktığını numaralarda da bir sorun olmadığını söyledim

1 saat sonra Dekontu sales@cdkeyshere.com adresine gonderebilirsiniz. yanıtını aldım

bu cevabın üzerinden 2 dakika sonra

şöyle bir mesaj attım

hocam bakın bu zamana kadar bi sürü alışverişim oldu 1 güne gitmeyen hiçbir eft olmadı

şimdi eft gelmedimi diyorsunuz siz

elinizde key varmı yokmu hocam

70 liraya 3 güne kutulu oyun almak yerine 60 lira verip beklemeyeyim dedim

havale parasıyla 62 lira+yarım saat banka konuşmaları+bankaya gidip gelmeler

sonuçta şu anda elimde key falan yok beklemeye devam ediyorum

az önce eft ulaşınca hesabıma paranın iadesini istedim

eğer bunlar yalan diyecek varsa buyursun desin

Gönderen adına da alıcı ismine de kendi isminizi yazıyorsunuz ve EFT niz bize ulaşmadı diye sabahtan beri bizi suçluyorsunuz.

Bravo size!

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.