Şimdi Ara

CD YE YÜKLEDİĞİM RESMLERİ YAZICIDAN ÇIKARMAMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BELKİ BU KONU BURDA DEĞİL AMA BEN BİR ŞEY ÖĞRENMEK İSTİYORUM AMATÖR FOTOĞRAFÇI OLDUĞUM İÇİNN ÇEKTİĞİM RESİMLERİ CD YE AKTARIYORUM CD YE AKTARDAĞIM FOTOĞRAFLARI ŞİFRE KOYARAK PRİNT YAPILMASINI İSTEMİYORUM BU NU NASIL YAPABİLİRİM BİR FORMULÜ VARMI YARDIM İSTİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• quote:

Orijinalden alıntı: firatkargin

BELKİ BU KONU BURDA DEĞİL AMA BEN BİR ŞEY ÖĞRENMEK İSTİYORUM AMATÖR FOTOĞRAFÇI OLDUĞUM İÇİNN ÇEKTİĞİM RESİMLERİ CD YE AKTARIYORUM CD YE AKTARDAĞIM FOTOĞRAFLARI ŞİFRE KOYARAK PRİNT YAPILMASINI İSTEMİYORUM BU NU NASIL YAPABİLİRİM BİR FORMULÜ VARMI YARDIM İSTİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

fotoğrafları kaydettiğin dosyayı şifreleyebilirsin.. şifrelenince dosyayı kimse açamaz ve print yapamaz.. dosya şifreleme programı olarak aratırsan nette bulabilirsin.. o tarz program kullanmadığım için program adı veremeyeceğim sana..
    kolay gelsin..
  • quote:

BELKİ BU KONU BURDA DEĞİL AMA BEN BİR ŞEY ÖĞRENMEK İSTİYORUM AMATÖR FOTOĞRAFÇI OLDUĞUM İÇİNN ÇEKTİĞİM RESİMLERİ CD YE AKTARIYORUM CD YE AKTARDAĞIM FOTOĞRAFLARI ŞİFRE KOYARAK PRİNT YAPILMASINI İSTEMİYORUM BU NU NASIL YAPABİLİRİM BİR FORMULÜ VARMI YARDIM İSTİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Kişi fotoğrafları seyretsin fakat çıktı alamasın diyorsanız Print Screen tuşundan haberiniz yok demektir.
    Bunun dışında dediğiniz gibi şifrelenebilirler fakat sadece çıktı alınmasını engellemeniz biraz zor.
  • doğru söylüyorsun teşekkür ederim print screen de çıktı yapabilir ama resmin çözünürlüğü iyi olmaz gibi geldi genede iyi bi fikir teşekkür ederim gene saol
  • teşekkür ederim saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

quote:

Kişi fotoğrafları seyretsin fakat çıktı alamasın diyorsanız Print Screen tuşundan haberiniz yok demektir.
    Bunun dışında dediğiniz gibi şifrelenebilirler fakat sadece çıktı alınmasını engellemeniz biraz zor.

teşekkür ederim saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.