Bildirim
CD YE YÜKLEDİĞİM RESMLERİ YAZICIDAN ÇIKARMAMAK
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: firatkargin
BELKİ BU KONU BURDA DEĞİL AMA BEN BİR ŞEY ÖĞRENMEK İSTİYORUM AMATÖR FOTOĞRAFÇI OLDUĞUM İÇİNN ÇEKTİĞİM RESİMLERİ CD YE AKTARIYORUM CD YE AKTARDAĞIM FOTOĞRAFLARI ŞİFRE KOYARAK PRİNT YAPILMASINI İSTEMİYORUM BU NU NASIL YAPABİLİRİM BİR FORMULÜ VARMI YARDIM İSTİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
fotoğrafları kaydettiğin dosyayı şifreleyebilirsin.. şifrelenince dosyayı kimse açamaz ve print yapamaz.. dosya şifreleme programı olarak aratırsan nette bulabilirsin.. o tarz program kullanmadığım için program adı veremeyeceğim sana..
kolay gelsin.. -
quote:
BELKİ BU KONU BURDA DEĞİL AMA BEN BİR ŞEY ÖĞRENMEK İSTİYORUM AMATÖR FOTOĞRAFÇI OLDUĞUM İÇİNN ÇEKTİĞİM RESİMLERİ CD YE AKTARIYORUM CD YE AKTARDAĞIM FOTOĞRAFLARI ŞİFRE KOYARAK PRİNT YAPILMASINI İSTEMİYORUM BU NU NASIL YAPABİLİRİM BİR FORMULÜ VARMI YARDIM İSTİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Kişi fotoğrafları seyretsin fakat çıktı alamasın diyorsanız Print Screen tuşundan haberiniz yok demektir.
Bunun dışında dediğiniz gibi şifrelenebilirler fakat sadece çıktı alınmasını engellemeniz biraz zor. -
doğru söylüyorsun teşekkür ederim print screen de çıktı yapabilir ama resmin çözünürlüğü iyi olmaz gibi geldi genede iyi bi fikir teşekkür ederim gene saol -
teşekkür ederim saol -
quote:
Orijinalden alıntı: iGroN
quote:
Kişi fotoğrafları seyretsin fakat çıktı alamasın diyorsanız Print Screen tuşundan haberiniz yok demektir.
Bunun dışında dediğiniz gibi şifrelenebilirler fakat sadece çıktı alınmasını engellemeniz biraz zor.
teşekkür ederim saol
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- server error in "/" application.
- bazı sitelere giremiyorum
- laptop power tuşu olmadan açma
- bu sistemde yüklü olan bu paket tarafından etkilenen ürün yok
- bilgisayar ssd yi görmüyor
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- silinen dosyaları geri getirme
- bağlantı sıfırlandı hatası
- oem açılımı nedir
- zyxel modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X