Şimdi Ara

Cd writer kayboldu (lütfen acele yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lg 52*32*52 cd writerimla arka arkaya 5 cd yakınca dedim şunun
    firewaresini güncelleyim lg nin kendi sitesinden Bu programı indirdim (GCE-8525B105(EW).zip ) ve çalıştırdım
    bişeyler yüklendi sonra pc açılırken cd writeri görmedi master slave ile
    falan oynadım olmadı şuan cd writeri görmüyor cd writerdada ışık yok ...
    ne yapmam lazım acil yardım programı yeniden çalıştırınca cd writeri görmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 18 Mart 2005, 5:08:56 >

Milletimin Kanını Emen Vampirlerin Kalbine Kazık Çakacak Kadar Cesur Olalım...

• geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: katastrof54

geçmiş olsun

yaniii
    cd writer uçtumuuuu

• sanırım cd writer yandıııı .....

• Arkadaşa da olmuştu yanmadıda onun firmware'i (sanırım bios) uçtu. Garantiye gönder yapıyorlar. Birde CD-ROM ların gerekmedikçe güncellenmesine gerek yok firmware falan yani. Bizim arkadaşda güncelleme hastasıdır aynı şey oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keops -- 16 Mart 2005, 22:08:05 >
    SNOWMAN MT6 | 2TB SAMSUNG 970 EVO PLUS NVME | 2TB SEAGATE BARRACUDA | CREATIVE X-FI TITANIUM PCI-E | LOGITECH G51 5.1 | ACER NITRO VG271P
    DEEPCOOL CC651 RGB | DEEPCOOL PL650D GEN5 650W | RAMPAGE KB-R8 | A4 TECH X7 LASER
  • quote:

Arkadaşa da olmuştu yanmadıda onun firmware'i (sanırım bios) uçtu. Garantiye gönder yapıyorlar.

+1

Orjinalden alıntı: X

Bir şekilde firmware yüklenirse tekrar çalışcak.Yapabilen biri varsa oralarda araştır.

Hayır garantili değil maalesef ve yüksekovadayım sanırım buradada kimse firmware yükleyemez
    kendim yapamazmıyım??? bir programı yada yöntemi yokmuuu???

• büyük ihtimalle cd writerin beyni bozuldu.yaptırmaya kalsan maliyeti sıfırında pahalı.başıma geldi.geçmiş olsun kardeş

Orjinalden alıntı: adilbolgi

büyük ihtimalle cd writerin beyni bozuldu.yaptırmaya kalsan maliyeti sıfırında pahalı.başıma geldi.geçmiş olsun kardeş

Yani yeni bir cd writer yolu gözüktü 5 dakikalıık bir dosya yükleme ile

• fireware ile bir bilgin varsa hiçbir zaman oynama çünkü onun içinde senin bios un gibi farklı bir sistem var ona zarar geldigi zaman ışıgı bırak kapagı bile zor açarsın :)
    sana geçmiş olsun
    AMD Athlon 64 3000+ S939 Epox 9NPA+Ultra ASUS Extreme EN6600GT TOP Limited Edition 512 MB DDR 400 Twinmos 160 GB seagate SATA NCQ Nec 3520A DVD-RW Zyxel H600 R1 Series ADSL 17" Philips 107E Philips MMS 460 5.1 hoparlör microsoft Kablolu Optik set
  • beyin nakli lazım :))))))))))

bende geçen gün yüklicektim son anda vazgeçtim

iyiki yüklememişim
  • bulentustbas@gmail.com adresine mail at. Sana bi program göndereyim onunla düzelte bilirsin. Şuan işyerinde olduğum için programın adını falan bilmiyorum. MTK gibi bişidi. Yada pclabs.gen.tr'yi bi oku. CD-RW'yi kurtarabilirsin hiç telaş etmene gerek yok. Kolay gelsin.
  • senin yerinde uzakmış gerçekten yüksekovada servis hayal olmazsa güncellemen van a gitmek zorundasin

Aynı olay geçen hafta benimde başıma geldi, yazıcının kapağını dahi açamıyorum.Bahsi geçen programın adı ise MTKFLASH.İndirip denedim ama yazıcıyı bulamadığı için hiç bişey yüklemedi.Bunu işi önceden deneyen arkadalar yardımcı olursa sevinirim...
  • Bende CD-RW'nin FW'ini güncellerken sistem kilitlendi ve sistemi resetlemek zorunda kalmıştım. Dolayısı ile CD-RW bahsettiğiniz gibi oldu. Ama o programı kullanarak tekrar hayata döndürdüm ve CD-RW'yi halen kullanıyorum. Bence denemekte büyük fayda var.
  • Şuraya bi göz at istersen...Mutlaka işine yarayacaktır...

http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=406
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yeto

Şuraya bi göz at istersen...Mutlaka işine yarayacaktır...

http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=406

kardeş okudum olayı anladım ama lg nin kendi sitesindeki
    fireware lerin uzantısı *.exe orada ise *.bin veya *.hex olmalı diyor ben bulamadım
    cd writerin markası ilk yazdığım problemde belirttim .... 8525B olmalı ...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.