Şimdi Ara

cd/rw tanıtamıyorum (lg 52*32*52)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

lg 52-32-52 cdrw dvd combo, pc tanımıyor. tek ide den bağlı, jumper master konumunda, driveri lg nin sitesinden en son olanını yükledim, başka bişey yapmam gerekir mi?

• Hayır bunlar yeterli... Hala düzelmiyorsa problem varır, garantisi varsa gönder değiş...
  • ide kablosunu da bi kontrol et bence elinde fazla yoksa harddiskin kablosuyla degistirip dene
    bazen xp sapıtabiliyor anlasılan gormus ama bi sorun var deyip cd leri okumuyor format çekip denemek lazım ama oda külfetli biraz ama xp yi kurmadan cd-rw yi taktıysan o zaman cd-rw den suphelene bilirsin baska bir bilgisayarda da denemeni oneririm...
  • arkadaşlar cdrw yi bir türlü tanıtamıyorum. jumper lar nerede olmalı bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

arkadaşlar cdrw yi bir türlü tanıtamıyorum. jumper lar nerede olmalı bilen var mı?

abisi o değişir ki ya master ya slave konumunda olmalı cable Sellect i ben pek tutmuyorum kendim ayarlıyorum . Kablonun ucuna denk gelen bağlantıyı master başka da bağlanacak ise slave yap . "peki bunu nasıl yaparsın " o da kolay yapacağın her ne ise üstünde yazar masterda şurda durur slave de şurda diye ona dikkat etmen yeterli senin yapacağın ordaki duruma göre jumper dediğimiz çıkabilen parçayı tırnağın ile veya sivri bir şey ile yerinden çıkarıp ayarlamak .
  • cd-rom zaten yeni geldi, arızalı diye eskisini bununla değiştirdim, garantisi var, tek ihtimal kalıyo sanırım ide kablosu veya xp nin dandikliği. onları da deniyeyim ama xp ye format atmam için yine bu cd-rom a ihtiyacım var içindekilere cd ye atmak için, bu ne yaman çelişkidir anlamadım....
  • cd den boot etmeyi denedin mi hiç.
    ozaman sorun xp de mi cd-romda mı anlarsın....
    kolay gelsin........
  • drveri tanımama sorunlarında donanımı kaldırıp. xp nin sonraki açılımda kendisinin kurması işe yarıyo bazen. bu arada neden driver indirdin ki xp nin tanıması lazım onu.

kolay gelsin................
  • halettim arkadaşlar sağolun
  • konuyu kim açtı kimin sorunu düzeldi anlamadım. iki tane hesabın mı var.
    neyse düzelmesine sevindim......
  • YOK YAW KONUYU AÇAN BEN DEĞİLİM. ARAMA YAPTIM BURAYA YAZDIM. BENİMKİ HALLOLDU. SAĞOLSUN Bİ ARKADAŞ TARİF ETTİ.
  • benim sorunum hala çözülmedi, cdromdan boot edebiliyorum, aynı zamanda biosta da cd-rom gözüküyo fakat windows çalıştığında cd-rom bu hale geliyo, görünmüyor. bu sorunun windowstan kaynaklandığı manasına mı gelir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalbrain -- 1 Ocak 2006 15:11:11 >
  • sorun hallolmuştur.
    neroyu da kaldırdım yeniden başlatınca düzeldi.
  • jumperlara bak kontrol et kabloları da
  • quote:

Orjinalden alıntı: utku84

jumperlara bak kontrol et kabloları da

konunun halldedilme saati ile senin veridğin cevap arasında 6 saat kadar bir süre var. post için lütfen forumu şişirmeyelim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buun -- 1 Ocak 2006 23:00:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.