Şimdi Ara

Cd romu niye görmüyoo buu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya benim bilgisayara format çekcem ama boot yapmak için cd romu görmüyo açılırken nası gidercem bu sorunu bilen varsayardım edebilirmi....

• Biostan boot seçeneği var.Onun sırasını değiştirmen gerekiyor.Birinci olarak cdromu seçersen açılışta cd den okuma yaptırabilirsin.
    Kolay gelsin...
  • Arkadaşım eğer sistem ,yeniden başlattığında (format attıysan) işletim sistemi yok diyorsa (bazı sistemlerde bu "ifletim sistemi yok" da olabiliyor)
    yada işletim sistemi kuruluyken format atmak istiyorsan,ilk önce BIOS ' a gir (Bilgisayar başlıyorken DEL tuşuyla) ardından gelişmiş seçeneklerden (BIOS tan BIOS a değişebilir) "First Boot Device"yi CDROM yapıp,ayarı kaydedip çıkarsan sorun çözülür.
  • ya sorun o deil onu bende biliyom ama bios cd romu görmüyo görse boot yapacak ama yo arkadaş gösteremedim yaaa.. delircem valla
  • Boot seçenekleri arasında mı cd rom gözükmüyor???XP kuracaksınız değilmi???
  • XP kurcam ama bilgisyara cdden boot yapmıyo.. sorun bu
    boot seçenekleri arasında cdrom var ve 1 konumda
    bilgisayar açılırken ide testi yapıyoya orda ve biostan ide slotlarında takılı olarak cdrom yok
    ama windows görüyo.. hemde cayır cayır çalıştırıyoo...
  • çok enteresan bir sorun gerçekten.bios görmüyor ama windows çalıştırıyor.anakart bağlantılarını kontrol et diyecem ama zaten yapmışsındır ve de normalde çalışıyor diyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win7 Cd'si Yapma..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biostan boot from cd yi seçmelisin
  • yaf boot from cd filan olmuyo biosu update etsem geçermi acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.