Bildirim
cd rom lar uçtu galiba
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
aynı programda ngeri alamazsan geri yükleme yap.... _____________________________ Doğayı yıpratmayınız,Yolsuzluk=Yoksulluk.Doğruları konuşmak için en az iki kişi gerekir biri doğru söyleyen, biri doğru anlayan,Allah, kimseyi yanlışı savunacak kadar cahil,doğruyu inkar edecek kadar nankör yapmasın..
Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın,
İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış. -
başka bi çözüm yolu varsa daha iyi olur çünkü 2 hafta önce oldu olay ve pc de birsürü şey yükledim onların gitmesini istemiyorum _____________________________ -
bir gün geriye git. _____________________________ Doğayı yıpratmayınız,Yolsuzluk=Yoksulluk.Doğruları konuşmak için en az iki kişi gerekir biri doğru söyleyen, biri doğru anlayan,Allah, kimseyi yanlışı savunacak kadar cahil,doğruyu inkar edecek kadar nankör yapmasın..
Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın,
İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış. -
bir gün geriye gidince olucağını sanmıyorum 2 hafta öncesine gitmem lazım
bu işlerin regeditten felan bi ayarı oluyodu ama ????_____________________________ -
sürücüleri konrol edersen iyi olur eger olmazsa xp cd si yadımıyla onar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler