Şimdi Ara

cd rom dan dvd izlenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • belki biraz cahilce bir soru olacak ama programı falan var diyolar bana mantıklı gelmedi yine de soruyorum, cd rom var bende, bununla dvd izleyebilirmiyim , öyle bir program falan var mı ?

• yok
  • İzleyemezsin.Ama DVD'yi ISO haline getirip CD'lere bölüp CD-Rom olan PC'de birleştirip sanal sürücü ile izleyebilirsin.Buda epey zahmetli olur.
  • yoq ama yeni çıkmış olabilir çünkü her gün yen bişey çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: formulacı_1992

yoq ama yeni çıkmış olabilir çünkü her gün yen bişey çıkıyor

Post kasmak için mesaj yazmayın be kardeşim.Teknik olarak imkansız bir şey için böyle üstün körü cümleler kurmayın.
  • zaten o işi dvd rom olmadan yapamaz dvd romu olsa bu topik olmazdı.
    quote:

Orjinalden alıntı: deyvid35

İzleyemezsin.Ama DVD'yi ISO haline getirip CD'lere bölüp CD-Rom olan PC'de birleştirip sanal sürücü ile izleyebilirsin.Buda epey zahmetli olur.

cd-rom dan dvd izlenemez.
  • Ben bu şekilde denedim ve izledim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emek harcayıp cevap yazanlara teşekkürler, anladığım cd rom dan dvd seyretmek diye bişi yok ancak dvd yi bir dvd rom da parçalayıp tekrar cd rom la birleştirmek yapılabiyo , bu da zor ve gereksiz bir uğraş. çok saolun... yine de değişik görüşleri olanlar önerilerini belirtirlerse sevinirim.
  • dvd rom herzaman lazım olan bişey git dvd rom al vd rom artık maziye karışıyor
  • nero7 ile cdye kayıt yapıp DVD izlenebiliyor
    ben yaptım bile
    hatta nero bu özelliğin adını minidvd koymuş

cd rom dan dvd izlenir mi?

ancak bir cd 700mb aldığı için sadece 35-40 dakika kayıt yapabilirsin
    ha bide yaptığın dvd içerikli cd romu bilgisayarda izleyebilirsin.dvd player home thatherda izleyemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 3 Ocak 2007; 11:11:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.