Şimdi Ara

cd rom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunun sebebını bılen en avıl sejılde yazsın plz

cd rom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcoll -- 28 Ocak 2007; 22:50:52 >

• içinde cd varken mi bu hatayı veriyor?başka bir cd ile yada aynı cd yi diğer sürücünde denedin mi?
  • ewet içinde cd takınca bu hatayi veriyor aryi diğer suruçiye takınca normal avıyor ama içinde hiç bi sey yok cd nın ama kesın var çınku çok cd denedım hep aynı
  • o zaman sürücün sorunlu.anakarta bağlı olan kablosunu çıkarıp yaniden takarak dene bir de.
  • ben gecen bi araya bios ayarlarıyla oynadım ondan olma ıhtımalı ne kadar yada warsa oyle bişey bios ayarlarını sıfırladım yıne hala aynı sey devam edıyor nedenkı acaba senın soyledıgın gibi bişey oldugunu sanarsak hiç okumamama ıhtımalı olur artı her seferınde ouyor birde zaten kasayla olan bi sorun oldugunu sanmıyor yerınden bıle oynamadı kasa sadece bios ayarlarına gırdım bişeyler yaptım ondan olsa gerek ama yıne senın şıkıda degerlendıreyımbi
  • yokmu anlayan ne oluyor ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: xcoll

ben gecen bi araya bios ayarlarıyla oynadım ondan olma ıhtımalı ne kadar yada warsa oyle bişey bios ayarlarını sıfırladım yıne hala aynı sey devam edıyor nedenkı acaba senın soyledıgın gibi bişey oldugunu sanarsak hiç okumamama ıhtımalı olur artı her seferınde ouyor birde zaten kasayla olan bi sorun oldugunu sanmıyor yerınden bıle oynamadı kasa sadece bios ayarlarına gırdım bişeyler yaptım ondan olsa gerek ama yıne senın şıkıda degerlendıreyımbi

Soramadan duramayacağım.Bios ayarlarıyla niye oynadın ki
    Bu arada cd'yi takıp bilgisayarım+cd sürücüsünün üzerine gelip sağ tıklayıp aç seçeneğinden cd'nin içerisine girmeyi denedin mi?

• zaten cd içine girebiliyorum ama içinde hiç bişey yok sanki boş bi cd takmışım aslında cd boş değil zaten sorun bu
  • IDE kablolarını değiştirin. Bir de okuyucu göz tozlanmışsa o yüzden okuyamıyor olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.