Şimdi Ara

Cd kullanmadan Taşınabilir Harddiskden Format Atmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar 320 gb lık taşınabilir harddisk aldım.Arkdaş cd kullanmadan taşınabilir harddiskle format atıyordu.Bunu ben nasıl yapabilirim ? Açıklıyanlar için şimdiden tşkler..

• Arkadaşım kulandığınız harddikskin yani format işleminde kulanacağınız harddik'te Bootable özeliği mevcut mu ? Mevcutsa bu mümkün. Son zamnlarda Flash bellekle format dahi atılabiliyor.
  • Taşınabilir harddisklerde boot özelligi mevcut bildigim kadar Benimkinde var.

Sakın fat yapıp xp dosyalarını icine atın demeyin

Cünkü hem film,program felan taşıyıcam hemde lzm oldukça format atcam
  • Arkadaşım XP CD sinin Hdd'ye kopyalamak zorundasınız. Varsa imkanınız bir Bootable özeliğine sahip bir Flash bellek alıp işe devam etmek. Bilgilerinizi kaybetmemek için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kasap1988

Arkadaşım XP CD sinin Hdd'ye kopyalamak zorundasınız. Varsa imkanınız bir Bootable özeliğine sahip bir Flash bellek alıp işe devam etmek. Bilgilerinizi kaybetmemek için.

Konuya tam olarak hakim değilseniz lütfen cevap yazmayın..

Gelelim hdd den win kurulumuna; Bu iş biraz zor ve karışık. Ve normal kurulumdan çok uzun sürüyor..Bence cd formatlayın..
  • webmaster258, Tama arkadaşım ben bu yöntemi denemeyeli epey oldu aklımda kalanı yazdım sizi bayaa hakimsiniz anlaşılınca sahne sizin.
  • hdd yi aynı flaşa attığın gibi at format görevi görür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Disk Format Atılmıyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: laztivirüs

hdd yi aynı flaşa attığın gibi at format görevi görür

Ne demek istediğinizi tam olarak anlamadım. Neyi neyin içine atacaz nasıl format görevi görecekk????

????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kasap1988

webmaster258, Tama arkadaşım ben bu yöntemi denemeyeli epey oldu aklımda kalanı yazdım sizi bayaa hakimsiniz anlaşılınca sahne sizin.

Elimden geldiğince,bildiğim kadarıyla ve dilim döndüğünce sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Ayrıca kesin olarak bilmediğim veya tam emin olmadığım konularda kesin bilgi verip sorun yaşayan arkadaşlara yanlış bilgi vermekten kaçınıyorum...

Hiç bir kimseyi bilmeden dahi olsa yanıltmaya hakkımız yok diye düşünüyorumm.
  • webmaster25, arkadaşım peki bir dney yapmadan kesin sonuca varabilir misiniz? Gerçi yok siz yaparsınız var sizde o yetenek bir bilgisayar bozulsa kesin olarak nerde problem var anlayabilir misiniz?
  • xp kuracaksan 1gb vista kuracaksan 4 gb lık flaşh bellek temin et winsetupfrom usb programı ile bu iş çok basit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.