Bildirim
cd kapağı açılmıyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Büyük ihtimalle kapağı açan raylardan birisinde problem vardır.Eğer garntisi var ise garantiye götür ki zaten 2 dk.lık işi vardır onun , ama garantisi yoksa sen aç bir kontrol et power girişini çıkartamadan yap ki bunu açıp kapamayı denediğinde nerede takıldığını görebilesin ama hiç pc donanımından anlamıyorsan ve benzer problemlerde çözüm yöntemlerini görmediysen bence cd sürücünü hiç açmamalısın sonra toparlayamıyabilirsin :) -
cd romun önünde ufak bi delik var senin cdromunda varmı bilmiyorum oraya ince bi tel yada banzeri bi şey sok o zaman kapak açılır muhtemelen sıkışmıştır.ataç filan olabilir ben öyle yapıyorum -
o delikten açılıyor zaten ama bunu hep yapıyor yani kapanınca tekrar açılmıyor cd-rom çok açtım baktım zaten içine ancak bir şey göremedim kasa açıkken sorun yok -
arkadaşım eger garantisi yoksa aç ve cd romun motorunun yayı vardır muhtemelen o uzamştır ve dişliyi döndürmüyordur ona bir bak eger normalse dilileri yagla düzelir kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mask1 -- 28 Mayıs 2005, 15:31:41 > -
cd-rom u ac(garantili degilse)o cd konan yer bi kızak uzerinde hareket eder.pislikler varsa temizle ve yagla..sıvı yag kullanmaman lazım.bu iş için ben en iyi cozum olarak briyantini keşfettim. -
quote:
Orjinalden alıntı: vermineus
cd-rom u ac(garantili degilse)o cd konan yer bi kızak uzerinde hareket eder.pislikler varsa temizle ve yagla..sıvı yag kullanmaman lazım.bu iş için ben en iyi cozum olarak briyantini keşfettim.
manyak zekice -
üst kapağa takılıyormuş biraz kaldırınca düzeldi teşekkürler yorumlar için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X