Bildirim
CD DEKI MUZIKLERI MP3,WAV NASIL YAPILIR

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Cd dekilerin formatı nedir? -
track yanı normal ses cd si -
Mp3 ve Wav formatları için Total Video Converter, Mp3 lere isim vermek içinde Mp3 Tag isimli programı kullanabilirsin.. -
Easy CD-DA Extractor Pro, dBpowerAMP gibi yazılımlar ile ses cd'lerinizi kolaylıkla mp3, ogg, wav yapabilirsiniz. -
quote:
Orjinalden alıntı: PELOTON
Mp3 ve Wav formatları için Total Video Converter, Mp3 lere isim vermek içinde Mp3 Tag isimli programı kullanabilirsin..
arkadaşa katılıyorum sana yardımcıda olurum istersen total video converter setubu var elimde bulamazsan eğer istersen söyle upload ederim
-
Ücretsiz bir alternatif.
http://cdexos.sourceforge.net/?q=download adresinden 1.51 stabil veya 1.70 beta2' yi, (1.51 tavsiye ederim) yine aynı sayfanın altından Türkçe dil dosyasını da indirebilirsiniz. -
Easy CD-DA Extractor 11 -
sana tavsiyem(program tavsiyesi değil bu ) dosyaları wav yapma mp3,çünkü wav çok fazla yer kaplıo. mp3'e çevirmek için de extradan bir programam ihtiyacın yok.bunu windows mediplayer codecsiz olarak bile yapabiliyor.CDyi koyuyorsun kopyala diyorsun,tam hatırlamıyorum ama ben yapıordum.uzun süredir CDye para vermeye vermeye unutmuşuz
ekstra program olarak sadece ses için kullanacaksan dbpowerAMP ama çok amaçlı çeviri programı olsun diyorsan yukarıdakilere ek olarak SUPER©(ücretsizdir) tavsiyemdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 12 Haziran 2008; 0:29:06 > -
quote:
Orjinalden alıntı: FRED BAKER
CD DEKI DOSYALARI MP3 YADA WAV A CEVIREN BASIT VE HIZLI VE MP3LERE ISIM WEREBILECEĞİM BIR PROGRAM ARIYORUM
AltoMp3 Maker v3.20 programını da kullanabilirsin. -
Aimp de bu iş için çok kullanışlıdır -
quote:
Orjinalden alıntı: Nodex
Aimp de bu iş için çok kullanışlıdır
aimp ile yapabilrisn kendi tag editoru bile var hatta onunlada isimlerini kolayca düzenlersin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X