Şimdi Ara

CD çekmek için yardım lütfen ( ÇÖZÜLDÜ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mp3 çaldığından emin olduğum arabamın teybine mp3 CDsi yapmak istiyorum. Uğraşmayım diye CD çeken biryere götürdüm herif 12 tane cd yaktı yine de beceremedik. Hep aynı hata read cd - error cd ...

Şuan 2-3 sene önce çekilen içinde 50den fazla mp3 olan POLEX ve A4TECH marka cdleri takır takır okuyor . Nerodaki 3 seçenekle de denedik olmadı üstüne track at once / disk at once seçeneklerini de denedik yine olmadı...Aklımıza tek bir sebep geliyor CD markasından olabilir mi? Eror dedikleri hep Princo CD.

Şimdi DMS marka boş cd aldım size sorup bir de bunlar ile deneyim dedim. Nerede hata yapıyorum? Ne yapmam gerekiyor?

Nero express kullanarak cd yaratıcam Müzik/ ses CDsi
    Sesli kitap CDsi
    Müzik kutusu ses CDsi seçeneklerinden hangisine tıklamam gerekiyor?

Lütfen emin olmadan cevap vermeyin elimde yakabileceğim 2 cd var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybarsbaturay -- 19 Ağustos 2013; 21:52:15 >

• format factory indir, beleştir,,,, tümünü mp3 e çevir seçeneğini kullan ,,, ben nero kullanmadan yakıyorum, birde windows un kendisinden yaktır bakalım nolcak, yalnız dikkat et yakarken 2 senek sunuyor sen 2. sini seç ( veri cd si yarat ı seç)
  • Şarkıların tümü mp3 zaten çevirmeme gerek var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

format factory indir, beleştir,,,, tümünü mp3 e çevir seçeneğini kullan ,,, ben nero kullanmadan yakıyorum, birde windows un kendisinden yaktır bakalım nolcak, yalnız dikkat et yakarken 2 senek sunuyor sen 2. sini seç ( veri cd si yarat ı seç)

Şarkıların tümü mp3 diye biliyorum çevirmeme gerek var mıdır?
  • hataları falan düzeltiyor
  • quote:

hataları falan düzeltiyor

Evet 2 dosyaya hata vermişti nero şimdi 60 dosyayı da çekiyorum bakalım

Track at once / Disc at once hangi seçeneği kullanıcaz onu biliyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybarsbaturay -- 19 Ağustos 2013; 21:34:24 >
  • seçmez tabiki,öyle şeymi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

seçmez tabiki,öyle şeymi olur

ÇÖZDÜM

Dms marka boş cd taktım müzik kutusu ( jukebox ) seçeneği ile 16x hızla Track at once seçeneğiyle yaktım oldu 60 mp3 mis gibi :)

Sanırım cd markası seçiyor ya da götürdüğüm CD ci harbi aptal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.