Bildirim
CD ÇALARLARDAKİ PEAK ARAMA ÖZELLİGİ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
CD çalarda PEAK taramayı eskiden CD'leri Kasede kayıt ederken kullanırdık. CD 'de Peak taramayı açar CD üzerindeki en tepe desibeli bulup Tape Deck üzerinden VU metre ile Record Level düğmesinden kırmızı alana gelmeyecek kadar kısardık. Bu sayede CD kasede kayıt edilirken en tepe noktasında bile Over Desibele çıkmaz ve kaset dinlerken seste distorsiyon olmazdı.
Umarım açıklayıcı olmuştur.
CD temizleme içinse. Özellikle çok üst seviye Integra bir Onkyo CD Player bulmuştum ve CD okumadığı için oldukça uygun fiyata . Sonra HAMA marka lens temizleme CD'sini yükledim . 5dk sonra CD player çalışıyorduAncak bu lens temizleme işlemini kimyasal kullanarak değil CD üzerinde kılcal fırçaları kullanarak yapıyor. Riske atmamak adına gözden çıkardığınız lensler için kullanılmasını tavsiye ediyorum.
-
Lens temizleme kitleri yuzeysel basit temizleme yaparlar. Sorunu cozme olasılıgı cok olmaz.
Lazer optik kafalarda mercek kısmı bobinli ve acıktır. Tozlar zamanla sadece mercegin ustunu degil ic taraftaki yansıtıcıyı, laser diodun önünü ve diger aksamlarıda kirletir.
Sadece lensi yukarı bakan yuzeyini temizlemekle olmaz. Optik kafaya ulasıp pamuklu cubukla uygun sıvı kullanarak dairesel hafif hareketlerle silinmeli sonrada hafif vakumla ic taraftaki tozlarda cekilmeli. Optik kafanın hareket ettigi yataklarda temizlenip yeniden yaglanmalı. Dislicarklarında durumuna bakılmalı. Bunlar evde yapılabilecek bakım. -
anladım arkadaşlar cok sagolun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X