Şimdi Ara

Cd çalar vs Teyp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi kaç kişiye cd çalarmı teyp (çakma kaset yoluyla mp3den dinleme) diemi sordum.. çoğu çakma kaseti önerdiler cd çalarlar çok çabuk bozuluyo diyolar bi kaç arkadaşın elinde patlamış limitim 200 taş çatlasa 300 öneriniz hangisi olur cd çalarmı teyp mi? cd çalarsa sağlam bi öneriniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basoparet -- 11 Ağustos 2010; 4:59:11 >

• Kasetçalar mı kaldı bu devirde.
    Olur da eski model Pioneer vardır elinizde, onlar için de Pioneer ın USB Adaptörü var, 10 yıllık teybe USB özelliği kazandırıyor, sanki orjinalden varmış gibi.
    Size önereceğim modelleri yazayım, ses olarak aynı işi yaparlar, sadece üretim yılları ve görünüşleri farklı.
    Pioneer 4050ub, 5050ub, 6050ub, 7950ub, 5150ub, 7150ub, 5250sd, 7250sd.
    Fiyat araştırmasını siz yaparsınız.
    5250 ve 7250 2010 modeller, EQ 5 Band ve kullanışsız EQ su, bunlar en son tercihiniz olsun, çünkü EQ da alt ve üst frekanslara müdahele etmek isterseniz, istediğinizi yakalayamayabiliyorsunuz.
  • renault laguna cd çalarını bir türlü cd takıpta çalıştıramadım.bağaşta cd yeri var dediler bir türlü cd yerini bulamadım.yardımcı olursanız seviniirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Kasetçalar mı kaldı bu devirde.
    Olur da eski model Pioneer vardır elinizde, onlar için de Pioneer ın USB Adaptörü var, 10 yıllık teybe USB özelliği kazandırıyor, sanki orjinalden varmış gibi.
    Size önereceğim modelleri yazayım, ses olarak aynı işi yaparlar, sadece üretim yılları ve görünüşleri farklı.
    Pioneer 4050ub, 5050ub, 6050ub, 7950ub, 5150ub, 7150ub, 5250sd, 7250sd.
    Fiyat araştırmasını siz yaparsınız.
    5250 ve 7250 2010 modeller, EQ 5 Band ve kullanışsız EQ su, bunlar en son tercihiniz olsun, çünkü EQ da alt ve üst frekanslara müdahele etmek isterseniz, istediğinizi yakalayamayabiliyorsunuz.

Pioneer KEH-P2800R Orjinal teyp var kaset çalar...

Bahsettiğiniz ürün bumu ;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-cd-mp3-calar-pioneer-usb-adaptor-cd-ub100-sifir-keh-p8600r-keh-p9700r-29734110/detay?

• quote:

MustangGT39

K.bakma GSM Onay istiyor özel mesaj için. Elime para geçince bakıcağım cd çalar kalitesini verirmi bu alet ile ?
  • Ses kalitesi dosyanın kalitesine de bağlı.
    Dilerseniz teybinize çoklu CD çalar bağlayarak CD dinleyebilirisiniz.
    PM attım.

Cd çalar vs Teyp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 16 Ağustos 2010; 1:03:01 >
  • teypler verı olarak cd kullanıyordu cd changer var smdı ıse usb vs de verı olarak kullanıllıyor ne dersınız yakında usb changer falan da olur mu var mı dusuncesı olan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Müzik Cd'si sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.