Şimdi Ara

Cd boot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • komut isteminde , cdnin olduğu kısmı(E:) yazdıktan sonra, cd boot yazdığımda, sistem belirtilen yolu bulamıyor diyor. nasıl çözeceğim bunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klarket -- 15 Ağustos 2010; 20:33:00 >

• yok mu bir yardım edebilecek?
  • cd boot denir mi hocam hic. cd bir klasore giris komutudur. setup falan calistirmaniz lazim. ne kurmak istiyorsunuz nasil kurmayi deniyorsunuz soyleyin size yardimci olmaya calisalim
  • usb bootable yapmaya çalışıyorum. usbyi ntfs olarak format attım fakat, internetten bir arkadaş anlatımını yapmış ve cd boot yazın demiş ben yapamadım.

şu resimdekilerin hepsini yaptım :
     Cd boot

ve devamında şöyle demiş:

quote:

Komut Satırı ekranına tekrar geri dönelim. Şimdi elimizde iki tane yeni sürücü var: USB Diskimiz ve sanal DVD'miz...

Bilgisayar klasörünü açarak her ikisinin de sürücü harflerini not edin. Benim sistemimde önceki sayfada belirttiğimiz gibi sanal sürücüm G: idi, ve USB sürücümün harfi ise N:

Komut satırında sanal sürücünüzün harfini ve : yazın

G:

Enter'a basın. Daha sonra sanal sürücü içindeki Boot klasörüne girmeliyiz.

CD BOOT

Aşağıdaki satırda USB diskimin sürücü harfi olduğu için N: kullandım. Siz bu satırda kendi USB'nizin sürücü harfini yazmalısınız.

BOOTSECT.EXE /NT60 N:
     Cd boot

• Hocam allah iyiliginizi versin

Hataniz nerede biliyor musunuz? usb den boot ettireceksiniz ama cd-rom orada E ise sizin makinenizde D de olabilir G de H da. siz windows 7 dvd si neredeyse onu gostereceksiniz. o yuzden bulunamadi hatasi aliyorsunuz illaki E olacak diye bir kaide yok
  • yav tamam zaten, benim ki de E de :D
  • o zaman bilgisayarimdan girin e surucusu icini gorebiliyor musunuz? e nin icinde boot klasoru var mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA DİSKE XP KURULUMU
    6 yıl önce açıldı
    Windows Boot manager Sorunu..
    13 yıl önce açıldı
    Recovery CD'leriyle Format Atma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • boot klasörü yok. :s
  • E sürücüsüne girin.

cd boot yazınca boot klasörünü açmak içindir. Diskte boot klasörü başka klasörler altında olabilir, direk diskin anadizini içerisinde olmayabilir.
  • Siz hangi isletim sistemini kurmaya calisiyorsunuz usb bellege?
    xp ise xp nin usb yontemi farkli yukaridaki yontem daha cok vista ve win7 icin calisir.
  • win 7 kurmaya calısıyorum.
  • Windows 7 nin cdlerinde boot klasoru mutlaka olur. nereden temin ettiniz dvd yi? birde dvd nin icerigini gosteren bir resim koyma sansiniz var mi?
  • bir yakınımın bilgisayarı, şu yeni çıkan mini laptoplar var ya onlardan. cd-romu yok, sadece usb girişi var.
    satın alırleaken vermişler cdsini de.

Cd boot
  • Hocam bunun icinde windows 7 ile yakindan uzaktan en ufak birsey yok. sizin oncelikle windows7 dvd si yada dvd iso dosyasi edinmeniz gerekmekte. o dvd olmadan hem boot hemde kurulum dosyalarini kopyalayamaz windows 7 yi kuramazsiniz. Bu elinizdeki netbook unuzun driver cdsi. yani suruculerinizi anca bununla tanitirsiniz...
  • of ya, sabahtan ber uğraşıyorum .) peki güvenli bir yer var mı internetten edinebileceğim?
  • Warez konusu forumda yasak olan bir durum. her konuda yardim edebilirim fakat o konuda size yardimci olamam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.