Şimdi Ara

CCTV SİSTEMLERİ HAKKINDAKİ TÜM SORULARINIZI CEVAPLIYORUM.... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
30
Favori
78.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 Kameralı bir AHD sistem var. 3G Modem ile cihazı internete bağlayacağız. Acaba kota ne olmalı? Ne kadar veri gereklidir? Burada uploada mı downloada mı bakmak gerekir? Sadece Uzaktan izlerken mi veri gider? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • golge2007 kullanıcısına yanıt
    hem up hem down sayılır, kota sizin izlemenize bağlı, doğal olarak sadece izlerken kota gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01651

sorunun tam olarak nedir dostum görüntü mü alamıyorsun?
    Analogta alabilirsin ya da HDCVI kamera ile alabilirsin.
    Sorununu tam olarak anlatırsan yardımcı olabilirim.
    Elinde neler var ne yapmak istiyorsun.
    Kablolamayı rg-11 trishield yapmanı öneririm.

Hocam kayitin yapilacagi ve izlenecek güvenlik odası ile en kameralarin bulundu binalarin uzaklık mesafesi en az 300 ile 400 metre arasında. Fiber kablo ile yönetim binasından diğer binalara hat çekip aşağıdaki cihazı kullanmayı düşünüyorum. Kameralarla bu cihaz arasıda rg6u6 kablo kullanacağım. Sorun yasarmiyiz usta.

Bu mesaja eklenen görseller:

CCTV SİSTEMLERİ HAKKINDAKİ TÜM SORULARINIZI CEVAPLIYORUM....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• acronise A kullanıcısına yanıt
    niye maliyet üretiyorsun ki, fiber çekeceksen ip yap, sahalara pano kullan, yada binalara, içlerine switch koy
    Analog yapacaksan HDCVI kameralarda 500m limit veriliyor, ben sana 450 diyorum.
    Onlar RG-59 diyolar ben sana rg-11 diyorum, rg-6 ile bile kurtarırsın.
    Reçber kullanabilirsin kabloda, iyidir. Polietilen kılıflı, yansımasız kabloları var onların.
    Önce analog mu ip mi ona karar ver, analogsa dediğim şekilde ilerle.
  • quote:

niye maliyet üretiyorsun ki, fiber çekeceksen ip yap, sahalara pano kullan, yada binalara, içlerine switch koy
    Analog yapacaksan HDCVI kameralarda 500m limit veriliyor, ben sana 450 diyorum.
    Onlar RG-59 diyolar ben sana rg-11 diyorum, rg-6 ile bile kurtarırsın.
    Reçber kullanabilirsin kabloda, iyidir. Polietilen kılıflı, yansımasız kabloları var onların.
    Önce analog mu ip mi ona karar ver, analogsa dediğim şekilde ilerle.

Hocam genelde kamera çekerken fazla uzak mesafe hiç yapmadım hep kameralar 50 60 metre uzakta oluyordu. Aşağıdaki Resimdeki Arazide Sizin demenize göre her kameraya kablo götürmek demek yada ben öyle anlıyorum. Şimdi Aşağıdaki Resme Göre Kameralar Ana Yönetim Binasındaki DVR Cihazlarına 300 400 Metre UzaktaBu Binalara Fiber Hat Çektirip Binalarda Sonlandırıp Fiber Video Çeviri Kullanmayı Düşünüyordum Ama Siz Maliyet Artar Diyorsunuz.

CCTV SİSTEMLERİ HAKKINDAKİ TÜM SORULARINIZI CEVAPLIYORUM....

Şimdi Yukardaki Resme Göre Hangi Binaya Hangi Cihazı yada Hangi Kabloyu Kullanmalıyım. Görüntüde sorun yaşamamak için hangi cihazı hangi kabloyu götüreceğimi resme koyup bana yol çizmeniz mümkünmü Acaba Çok zor durumda kaldım.

• slm
    su an kullandıgım dvr 4 cameralı analog sıstem
    camera sayısını artırmak ıstıyorum 8 lı dvr cıhazı dusunuyorum..simdıkı cıhazlar sabıt ip olmadan ızlenıyor bu cıhazlardan alıp ıstedıgımde cep telefondan ızlemek ıstıyorum..
    takıldıgım konu kullandıgım cep telefonu samsung note5 Android 6.0 Marshmallow kullanıyorum.
    dvr cıhazlarından cepten ızlemek ıcın xmeye programı kullanılıyor..kullandıgım telefon yazılımı xmeye desteklermı..
    kulllanan test eden varsa yardımcı olursa mennun olurum..
    cunku Android 6.0 Marshmallow telefonda calısmassa kıymetı yok -_-
    hesapla o zaman maliyeti ne diyim.
    Fiber atacaksan ip yap diyorum.
    Analog yapacaksan HDCVI kullan diyorum.
    Tercih senin. Ama ip yap derim.
  • frantic2 kullanıcısına yanıt
    her cihazın programı yoktur ve her cihazda ID üzerinden 8 sabit ip olmadan izleme ) yoktur, neye aldığına dikkat et.
  • r3dk1t R kullanıcısına yanıt
    ben aşağıda linkte bulunan nı ısmarladım daha gelmedi ama herhalde iyi olur

https://www.aliexpress.com/item/60W-12V-5Auniversal-AC-UPS-Charge-function-monitor-switching-mode-power-supply-SC-60W-12/32357820032.html
  • Selamlar ,

Almış olduğuö İp cameraCCTV SİSTEMLERİ HAKKINDAKİ TÜM SORULARINIZI CEVAPLIYORUM....
    da fotoğrafta görünen kablonun fonksiyonunun ne olduğunu bulamadım , bilgisi olan yanıtlarsa çok iyi olur ,
  • quote:

her cihazın programı yoktur ve her cihazda ID üzerinden 8 sabit ip olmadan izleme ) yoktur, neye aldığına dikkat et.

alacagım cıhaz id uzerınden sabıt ip olmadan ızlenıyor...8 camerada
    cepten ızlemede xmeye programını kullanıyormus..

almadan arastırıyorum
    samsung note 5 telefonda 6,0 yazılım oldugu ıcın kullanan varmı desteklıyormu yazmamım sebebı o
    yoksa yıllardır kullandıgım analog 4 cameralı sıstem var calsıyor sorun yok
    camera cogaltacagım ıcın cepten sabıt ip olmadan alayım dıyorum onun ıcın arastırmamım sebebi.
    xmeye programı varmı cepten ızleme ıcın...note 5 telefonda
  • bütçenize göre alın demişsin ne kadar ekmek o kadar köfte demişsin

bu kapitalist dünyada para ne zaman emeğin karşılığı oldu ?
    faiz helal ken paraya emeğin karşılığı demek emekçiye küfür değil midir ?
    dolar dahi faiz olmuş bakın kaddafi ye ne zaman dedi petrolu altın ile satalım hemen yahudiler indirdiler onu fed zaten dolar basarak neredeyse emeğini çalmadığı adam bırakmıyor
    doğru konuşmanı bekliyorum
  • rerkan R kullanıcısına yanıt
    tr de aynı fiyata bulabilirdin
  • rerkan R kullanıcısına yanıt
    kitapçığına baktınız mı, enerji/spot/ses/role çıkışları olur genelde
    6.1 kullanıyorum xmeye var.
  • iyeka kullanıcısına yanıt
    konuyu saptırmana bi cevabım yok, " ne kadar ekmek o kadar köfte" benim sözüm değil bir deyimdir.
    sözlerinde haklı olabilirsin ama yeri burası değil.
    tercih senin, ben sana mesafen çok yüksek değil diyorum.
    PE ve izoleli RG-6 kablo işini görür, Reçber kullanmanı öneririm.
  • quote:

6.1 kullanıyorum xmeye var.

tskler..
    calısıyorsa sorun yok.
  • dvr cıhazı geldı bu aksam takdım ayarladım
    sorun yok..ceptende rahat ızlenıyor...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.