Şimdi Ara

CCTV SİSTEMLERİ HAKKINDAKİ TÜM SORULARINIZI CEVAPLIYORUM.... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
809
Cevap
31
Favori
72.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DVR kayıt cihazı alırken cepten hızlı akıcı izlenmesi için hangi özelliklerde olması gerekir. Kayıt cihazı seçiminde kayıt cihazının özelliklerinde yazan hangi değerleri baz almalıyız. Şifleme / encode /decode kısmındaki değerlemi balmalıyız. Bunlar ne değerde olursa o kayıt cihazı kalitelidir. Kısacası özelliklerde hızlı ve kaliteli kayıt için hangi özellikleri aramalıyız. Örneğin 8 kanal kayıt cihazı için. Teşekkürler.
  • Öncelikle merhabalar

    Kısaca özetleyeyim durumu ve şimdiden yardımlarınız için teşekkür edeyim.
    Binamızın iki köşesinde Samsung SCC-643 AP kameralardan var. Preset ayarlarını yaptım her iki kameranında pan ayarında herhangi problem yok istediğimiz alanda hareketli olarak görüntü almakta. Asıl soru şu ki iki kamerada da tilt ayarını tutturamadım. Bilemiyorum belkide herhangi bir ayarındanmı kaynaklıdır bu sorun ?
  • bir kuyumcuda eski dvr war 4 kameralı

    Biz bunların yerine 4 tane ıp kamera için kablo çektik ama dışarıya bir türlü çıkamıyoruz her yeri reklam panosu ve kepenklerle kapandığı için o yüzden dışarda yapılırken çekilen bnc yi ethernete dönüştürme gibi bir şansımız varmıdır ??
  • İşyerimize valiliğin aldığı karar gereği güvenlik kamerası taktırmak istiyorum 4 adet kamera biri dome kamera olacak ortalama 1 ay kayıt yeterli olacak uzaktan telefonla izleme özelliği olan 1500-2500 arası nasıl bir sistem kurulabilir.Ayrıca bir firma spy marka kamera sistemi için 2500 tl fiyat verdi ne dersiniz bu konuda.
  • cemabay C kullanıcısına yanıt
    kamera ilk açıldığında o protokoller çıkar, onları not et, aldığın cihazın coax kontrole imkan verdiğinden emin ol, her cihaz yapmaz.Yapıyorsa o protokolleri dvr da girmen lazım ki görsünler birbirini.
  • cemabay C kullanıcısına yanıt
    cepten akıcı izlemen için internet iyi olmalı. Ayrıca yetmiyorsa substream ayarlarını düşürmen gerekir. Kayıt ayarların yüksek olursa daha kaliteli kayıt yaparsın.
  • Erdi_0061 E kullanıcısına yanıt
    klavye üzerinden yapıyorsanız sorun olmaması lazım, eğer kaçma yapıyorsa bound rate hızını her iki tarafta da düşürün derim
  • Eerhan01 E kullanıcısına yanıt
    kablosuz kamera kullanabilirsiniz.
    Coax/Cat dönüştüren aparatlar var, kullanabilirsiniz.
    Hybrid cihaz kullanıp dış kamerayı AHD kullanabilirsiniz
  • murattrm M kullanıcısına yanıt
    spy ( etiket ürünlerinin eskilerinden ) eski bir markadır ama memnun olan/kullanan çok görmedim. Güncel durumlarını bilemem.
    Rakam olarak 1000 liraya da yaptırırsınız 5000 liraya da. O alacağınız ürüne göre değişir.
    Genelde uygun seride dahua ve dunlop öneriyorum.
    Satıcılarını bulun derim.
  • Başlığı açan arkadaş dahil herkese selamlar...

    Aşağıda sokağımızın resmini ve google konumunu attım (İstanbul, Zeytinburnu). Sokağımıza torbacılar dadandı, hırsızlık olayları yaşandı bir kaç kez ve en son komşumuzun oğlu 1.kattan düştü :/ Polis ısrarla kamera sistemi kurmamız gerektiğini üstüne basa basa söyledi. 10 daireyiz, resimdeki sağda ortadaki sarı kırmızı bina bizim. Sarı halka içine aldığımız yer kapalı balkon, kayıt sistemini buraya kurabiliriz, 2 kameralayı karşı binalardaki komşularımızdan onay alabilirsek onların duvarına koymak istiyorum, yani binamızı çaprazdan iki farklı açıdan alacak. 3. kamerayı ise bina giriş kapısının içine ters koymak yani giren değilde çıkanları görmek istiyorum. Hiç anlamıyorum kamera işinden lakin 1000 liraya bu iş montaj dahil hallolur mu? Cep telefonundan tv den falan izlemeye gerek yok, evde kullanmadığım monitörü takarız kayıt cihazının yanına, yeterki gece görüş kötü olmasın. Akşam ve Sabah karanlığında çocuklarımız bacılarımız dışarı çıkıyorlar, tedirgin oluyoruz. Kamera caydırıcı olsun istiyorum birazda.

    https://www.google.com.tr/maps/@40.9850588,28.9002892,3a,75y,5.74h,104.6t/data=!3m6!1e1!3m4!1sgC7FEapJtuIqTkvAP2BQ7Q!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1?hl=tr

    CCTV SİSTEMLERİ HAKKINDAKİ TÜM SORULARINIZI CEVAPLIYORUM....




  • talhagezer kullanıcısına yanıt
    o rakamlara çok zor, bi kaç apartman birleşin iyi bişey taktırın.
    Güvenlik hayattır, yarın araçlartınıza da zarar verilir.
    Bugünden önlemini alın derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur01651

    spy ( etiket ürünlerinin eskilerinden ) eski bir markadır ama memnun olan/kullanan çok görmedim. Güncel durumlarını bilemem.
    Rakam olarak 1000 liraya da yaptırırsınız 5000 liraya da. O alacağınız ürüne göre değişir.
    Genelde uygun seride dahua ve dunlop öneriyorum.
    Satıcılarını bulun derim.

    Hocam selamlar,

    Köyde hayvanlar var ve iş sebebiyle her gün gidemiyorum, olmadığım zamanlarda da gözetlemek istiyorum. Gece görüşü kötü olmayacak ve sadece uzaktan izleyebilmek için IP kamera istiyorum. Çok profesyonel olmayacak şekilde sizce benim için aşağıdaki özellikler yeter mi? Teknik açıdan çok bilgim olmadığı için yardımcı olursanız sevinirim.
    http://www.banggood.com/ESCAM-Brick-QD900-WIFI-1080P-P2P-Cloud-IP-IR-Waterproof-Security-Camera-p-975583.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break. -- 18 Ocak 2017; 17:21:16 >




  • TR den alın, linkteki cihaz o parayı etmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur01651

    TR den alın, linkteki cihaz o parayı etmez

    Linkteki cihazı 48$ = 180 TL'ye alabiliyorum kupon ile. Türkiye'de üzerinde Wifi olan kameraları uyguna bulamadım açıkçası. Bu cihazın kötü bir özelliği daha var SD karta kayıt yapmıyor. Model önerisi yapmıyorsunuz fakat en azından marka belirtirseniz model araştırmasına girebilirim. Teşekkürler.
  • Al o zaman ne diyebilirim, alt segment kullanmıyorum, kablosuz hiç kullanmıyorum, ne kadar çekim gücü var bilemem
  • Arkadaşlar elimde winpossee marka ip dome kamera var. Ben bu kamerayı poe bağlantı kablosu ile modeme bağlıyorum ama kameraya elektrik gelmiyor ve poe üzerinde bulunan ışıklar yanmıyor? Bu ip kamerayı nasıl çalıştırırım?
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    poe cihazın elektrik verdiğinden emin ol, kameranın poe girişi arızaslanmış olabilir.
    DC akım ile çalıştırmayı dene
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur01651

    poe cihazın elektrik verdiğinden emin ol, kameranın poe girişi arızaslanmış olabilir.
    DC akım ile çalıştırmayı dene

    Modemin adaptor fisini takinca ledler yaniyor ama baska adaptor olmadigi icin internet gidiyor bu sirada. Sanirim poe kabloyi calistormak icin poe switch ya da poe adaptoru lazimmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba , xmeye izleme sisteminde silinen bir kayiti geri almak mümkün müdür?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 İp kamera için kaç amperlik adaptör kullanılmalı? Kablo uzunluğu voltajı ne kadar etkiler? Kamera çalışırken çektiği akımı nasıl ölçeriz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.