Bildirim
CCleaner 5.34.6207 Final (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Boş Alanı Temizle hariç hepsini seçerim hep ben.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: e-Militarist
Boş Alanı Temizle hariç hepsini seçerim hep ben.
peki şu anadek herhangi bi dosya kaybınız oldumu film arşivim heba olsun istemiyorum -
Özel dosya ve klasörleri de işaretlemeyin o zaman siz. Yine de sorumluluk size ait.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Efsane program. 5.0'da arayüz facia olmuş, ya da bana öyle geldi.
Flat tasarım yapalım derken abartmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 2 Aralık 2014; 23:08:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bkaakco
Efsane program.5.0'da arayüz facia olmuş, ya da bana öyle geldi.
Flat tasarım yapalım derken abartmışlar.
aynen ya fena kötü olmuş takılmalar donmalar falan oluyo yeni tasarımda eskisi daha iyiydi -
Yeni tasarimla çok daha iyi olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5.0 güncellemesi geldi,program sürekli donma yaptı ve neyi bulduğunu ve sildiğini göstermediğinden kaldırdım. Yenilik adına değişim yapacaksınız hiç yapmayın.
Eskiyi yükledim. -
Bu yazılım eskiden chorem geçmisini siliyordu ancak şimdi silmiyor neden? -
C Cleaner i açtıktan sonra uygulamalar kısmında Chrome geçmişini sil tiki olacak onu aktif edersen eskisi gibi silecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin niyo -- 27 Ağustos 2015; 13:19:16 > -
Aktif zaten -
Aktifse gerisini bilemiyeceğim. Programı kaldırıp tekrar kumayı dene belki düzelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin niyo -- 28 Ağustos 2015; 16:34:48 > -
Yıllardır iş görüyor, kesinlikle kullanın. -
ek Sorunu Devamlı İndirip Güncelleme Yapılabilmesi.
Halbuki Online Olarak Kendi Güncellese Ne Güzel Olcak. -
CCleaner 5.34.6207 Final
www.piriform.com/ccleaner/builds
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X