Şimdi Ara

Cccam ve uydular hakkında geniş bilgiye ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyla ilgili baya araştırma yaptım ama istediğim net bilgiye ulaşamadım malesef. Alanyada oturuyorum. avrupa ligi futbol maçlarını varsa yanında belgesel ve müzik kanallarını izlemek istiyorum. forumda herkes astra uydularını övüyor.
    bu astra uyduları bana avrupa ligi maçlarını izleme şansını verirmi.
    yeni çanak, uydu cihazı ve cccam alacağım. hangi çanak hangi makine ve hangi cccam almalıyım. daha birkaç sorumdaha olacak. şimdiden tşkler

• şuanda çoğu receiver wireless cccam desteği sunuyordur.
    eskiden dreambox receiverları popülerdi bu konuda.

çok pahalı bir şey almana gerek yok bence. orta halli bir modele bakabilirsin.
    ben tv kartı kullanıdğım için tavsiye veremeceğim

uydu olarak astra 19 çok iyi uydu. futbol maçları için iyidir.
    ancak uyduların kapsam alanları vardır. alanya antalya için büyük çaplı 120 cmlik çanak gerekebilir.
    http://www.flysat.com/astra19-beam.php

türkçe belgesel kanalları için thor 1w ve astra 4.8e uydularında powerVu şifrelemesi public olduğundan izlenebiliyoruz.
    bence sen önce bulunduğun yerde hangi uydu kapsamında olduğunu belirlemelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinanis07

konuyla ilgili baya araştırma yaptım ama istediğim net bilgiye ulaşamadım malesef. Alanyada oturuyorum. avrupa ligi futbol maçlarını varsa yanında belgesel ve müzik kanallarını izlemek istiyorum. forumda herkes astra uydularını övüyor.
    bu astra uyduları bana avrupa ligi maçlarını izleme şansını verirmi.
    yeni çanak, uydu cihazı ve cccam alacağım. hangi çanak hangi makine ve hangi cccam almalıyım. daha birkaç sorumdaha olacak. şimdiden tşkler

merhaba hocam bende Alanya da oturuyorum izlemek istediklerini çeşitli uydulardan alabilirsin.
    Hotbird- Belgesel ve futbol
    Astra 19(Alanyada en az 120 lik çanak lazım)
    Astra 4A -belgesel
    Hellassat- Futbol
    Azerspace- Futbol(biss ile izlemek mümkün)
    Powervu ve tandberd destekli cihaz alırsan Astra4A ve Türksattaki bazı belgesel kanallarını ve hellassattaki Arena sport paketlerini ccam olmadan izleyebilirsin( Ben izliyorum
    Astra4A(emu ile) ve hotbirddeki(sadece server)birçok belgesel kanalını Türkçe olarak izlersin.
    Alanyada çok iyi bir uyducu bulmak zor. cccam ve kurulum için tanıdık bikaç yer var onlara yönlendrebilirim seni. iyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rom11

şuanda çoğu receiver wireless cccam desteği sunuyordur.

ancak uyduların kapsam alanları vardır. alanya antalya için büyük çaplı 120 cmlik çanak gerekebilir.

türkçe belgesel kanalları için thor 1w ve astra 4.8e uydularında powerVu şifrelemesi public olduğundan izlenebiliyoruz.

Bu işlerin baya acemisiyim bu yüzden birkaç soru soracağım.
    Apartmanın çatısında dev bir canak var. Herhalde 3_4 metrelik birşey. Ona lnb bağlayarak bu 3_4 uydudan yayım alabilir miyiz turksatla beraber?
    Aldığım cccam sunucu kanal listesini etkiler mi. Satılan c camlar bu yayınları çözüyor mu. Digiturk falan çözülmüyor cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinanis07 -- 2 Ekim 2016; 20:06:15 >

• Sinanis07 S kullanıcısına yanıt
    3-4 metrelik bir şeyse. multifeed ile alırsın ama o kadar büyük çanakla nasıl başa çıkarsın bilemiyorum.
    normalde 120 lik çanak işini görür senin.

çatıya kendi çanağını kurabiliyosan iyi olur senin için. turksatın yönü diğerlerine göre ters kalır.
    tek çanakla alamayabilirsin.
    hotbirde bakan ikinci bir çanak varsa onu kullanarak multifeed ile iyi birkaç uyduyu alırsın.

evet. digitürk d-smart filan çözülmüyor bayadır.
    astra 19daki hemen hemen çoğu kanal cccam ile izlenebiliniyor.
  • quote:

3-4 metrelik bir şeyse. multifeed ile alırsın ama o kadar büyük çanakla nasıl başa çıkarsın bilemiyorum.

çatıya kendi çanağını kurabiliyosan iyi olur senin için. turksatın yönü diğerlerine göre ters kalır.
    hotbirde bakan ikinci bir çanak varsa onu kullanarak multifeed ile iyi birkaç uyduyu alırsın.

o zaman tavsiyelerini alacağım. sanırım istediğimi anladın.
    cccam tavsiyen varmı kendi kullandığın veya iyi olduğuna emin olduğun?
    150 lik bi çanağı aldım diyelim. yanında ikinci bi çanakta olacak türksat için. saydığınız uyduları almak için uyducudan neler almam gerekecek?
    birde tavsiye uydu cihazı. yukarda diğer arkadaşınta bahsettiği özelikleri destekleyecek bir cihaz biliyor musun?

şimdiden çok tşkler. zahmet verdim sanada.

• quote:

quote:

şuanda çoğu receiver wireless cccam desteği sunuyordur.

Bu işlerin baya acemisiyim bu yüzden birkaç soru soracağım.
    Apartmanın çatısında dev bir canak var. Herhalde 3_4 metrelik birşey. Ona lnb bağlayarak bu 3_4 uydudan yayım alabilir miyiz turksatla beraber?
    Aldığım cccam sunucu kanal listesini etkiler mi. Satılan c camlar bu yayınları çözüyor mu. Digiturk falan çözülmüyor cunku

hocam selamlar öncelikle. alanyadan olman avantaj benim için. bahsettiğin özelikleri kullanıyor musun?
    saydığın uyduları ve yayınları almam için neler gerekli bir liste hazırlayabilir misin. bahsettiğin uyducu arkadaşın adresinde gönderebilir misin ona da danışırdık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç maceraya girmeyin bence.Yapacağınız masrafla seyredeceğiniz yayınları görünce bunun içinmiydi diyeceksiniz bundan emin olun.cccam için izlenebilecek tek uydu 19.2 astra dır ve bulabildiğiniz en kaliteli Serveri kullanın takılmadan seyredemezsiniz.hotbird cccam için çöplükten başka birşey değil.Yıllarca hertürlü paylaşımı kullandım.Şu anda tek mantıklı şey ip tv ötesi boşuna masraf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan08 -- 3 Ekim 2016; 1:21:09 >
  • hotbirdde ingiltere premier ligini, la ligayı cccam ile izleyemeyeceğimi gördüm denediğim cccam server ile. bizim sitede sadece türksat, hotbird ve digitürk uydusu var. cccam bu üç uyduda da işe yaramaz gözüküyor.
  • quote:

quote:

o zaman tavsiyelerini alacağım. sanırım istediğimi anladın.
    cccam tavsiyen varmı kendi kullandığın veya iyi olduğuna emin olduğun?
    150 lik bi çanağı aldım diyelim. yanında ikinci bi çanakta olacak türksat için. saydığınız uyduları almak için uyducudan neler almam gerekecek?
    birde tavsiye uydu cihazı. yukarda diğer arkadaşınta bahsettiği özelikleri destekleyecek bir cihaz biliyor musun?

şimdiden çok tşkler. zahmet verdim sanada.

Merhaba hocam bendeyeni aldım Next machina var.Turksat+azerspace +hellassat var. yerim müsait olduğu için yarın 3-4 çanak daha ekleyecem Astra4a-hotbird-Astra 19 vs uyduları ekleyecem. elimden geldiğince yardımcı olurum. sormak istediklerini pm olarak at. Kurulum ve server için bilgiyi pm den atarım

• çift çanak biri 150lik olacak. server kiralanacak. bu iki çanağı hangi uydulara çevirmemi tavsiye edersiniz.
  • Ben merkez de oturuyorum.
    aparatla
    Astra 19,2 hotbird ve sirüs izliyorum.
  • Hotbirdde bein sports,eurosport,canal+ lar açık
  • ilkdostun kullanıcısına yanıt
    hotbird eleven sportta bir çok maç var belirttiğiniz liglerde var
    astra daha iyi hotbird çöp denemez tabi bikaç sana önce daha çok kanal izlenebiliyordu halen idare eder
    İmkanınız varsa astra daha iyidir
    bir arkadaş iptv demiş ama ülkemizde bu geçerli değil bende hem iptv hem uydu var
    uydu yayını ile iptv kalitesi arasında şu an karşılaştıramayacak kadar bariz kalite farkı var .
    Yapılan yatırıma ccam hala değer seviyede mi tartışılır
    Server fiyatları şu an fazla aylık 20 tl ye digitürk spor extra fiyatına denk geliyor
    aliexpresden geçen sene 10 usd ye almıştım senelik hiç donmamıştı ama bu sene satış yapan pek yok.
    5-8 usd arası yıllık satanlar buldum bi ara alıp deneyeceğim
  • cccam eskilerde kaldı internet hızlrınında artması ile İPTV çözümleri ideal artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.