Şimdi Ara

CBW-700v internet erişimi yok!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler uydunet 10mps internet kullanıcısıyım yaklasık olarak 4-5 senedır fakat yenı telefon laptop aldıgım ıcın kablosuz modeme ıhtıyac duydum ve modem arayısına gectım. Akrabamın bırı tasınacaktı ve uydunet kullanıyordu bende modemını ıstedım CBW-700V modelli modemın kablolarını eksiksiz olarak taktıgımda çalışıyor fakat internet erşimiinin olmadıgını soyluyor ne yapmak gerekıyor yardımcı olursanız sevınırım azıcık modemın ıcını ınceledım belırtılen ip adresini girerek fakat pek bişey anladım sayılmaz müsteri hattını mı aramam gerekıyor?

Orijinalden alıntı: hasaneness

Abiler uydunet 10mps internet kullanıcısıyım yaklasık olarak 4-5 senedır fakat yenı telefon laptop aldıgım ıcın kablosuz modeme ıhtıyac duydum ve modem arayısına gectım. Akrabamın bırı tasınacaktı ve uydunet kullanıyordu bende modemını ıstedım CBW-700V modelli modemın kablolarını eksiksiz olarak taktıgımda çalışıyor fakat internet erşimiinin olmadıgını soyluyor ne yapmak gerekıyor yardımcı olursanız sevınırım azıcık modemın ıcını ınceledım belırtılen ip adresini girerek fakat pek bişey anladım sayılmaz müsteri hattını mı aramam gerekıyor?

Sayın Kullanıcımız,

444 0 126 Uydunet Müşteri Hizmetleri'ni arayıp modemin altındaki etikette yazan CM MAC adresini bildirmeniz gerekmektedir.

Saygılarımızla,
    www.netmaster.com.tr
  • Teşekkürler en yakın zamanda arayıp bildirecegım..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.