Şimdi Ara

cbr 600rr mi r6 mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
16.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cnr.kh

ben yamaha derim, cbr lerin sanırım 2012 modellerinden öncekinde aşırı yağ yakma sorunu var diye gördüm youtube da, cbr popüler ama r6 nında sıfatı güzel.

edit : vay anasını ya yurt dışında da harbiden bedavaymış bu motorlar, ben yine hükümetin ta bilmem neresini.... bizi bu durumlara mahkum ettiği için.

bende baktım cbr125lere 900 euro yani 3000 tl civarı burda iki katı vay anasını
  • Altın elbiseli adam'a bi kulak ver:

http://www.youtube.com/user/smoothoperatorRed5

Karenajlı olsun diyorsan da

Ayrıca cbr600, r6 ve birçok motorun incelemeleri de mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 24 Ağustos 2014; 18:57:59 >

• arda4 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk once emek verdigin icin cok tesekkur ederim... guzel olmus :) altin elbiselia adami tanirim cogu videosunuda izlerim.... cok guzel degerlendiriyor motorsikletleri....er6n yi surdum ve herkesede tavsiye ederim yeni baslayanlar icin bnce ideal bir motorsiklet....
  • Eğer sık sık pist günlerine katılacaksan r6 derim çünkü oturuş bakımından daha aerodinamic,rüzgarı daha iyi yarıp maksimum süratini daha çabuk ulaşırsın.Şekil olarak bakarsan gene r6 diyorum.Ama cbr yi biraz daha şehiriçindw sürmesi daha kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gsxr 600

Kullaniyorum ikisindende daha iyi

• Arkadaşlar 2006 R6 20.000 DEvirdir 2007 R6 18.000 Devirdir Sebebi 2006 Yılındaki R6 Makinasının Km'saatinde 20.000 DEvir Gösterirken Aslında Dyno'da 17.000 Kusur Devirlerde Kalmasıdır.

Çok Eleştirilmiş Şikayet Edilmiştir.Bu Sebeple 2007 Yılında 18.000 Devir Olarak Üretilmiştir.

R6'nın Diğer SS Motorlardan Ayıran En Büyük Özelliği KIRMA BİYEL KOLU'na Sahip Olmasıdır.

Bu Sayede Diğer 600cc Motosikletlerden Daha Seridir.

Ancak 636 Kawasaki 600 cc Katagorisinin En Güçlü Makinase Olma Özelliğini Elinde Tutuyor Motor Hacmi Diğer 600 cc Motoların 599 İken ZX636 636 cc Motor Hacmine Sahiptir.

Hiçbiri Babamın Oğlunun Malı Değil Ticaretinide Yapmıyorum Neden Durduk Yere Bi Motosikleti Öveyim Ki ?

Vatandaşın Biri O Motora Sahip Olduğu İçin En iyisi 600 RR Diyor.

Honda Yedek Parça ve Sevis Konusunda Ülkemizde Yaygın Bunu Kimse İnkar Edemez

Ancak VESTEL - ARÇELİK Gibi Markalarında Yedek Parça ve Servisleri Yaygın

Şimdi Diyebilirmiyiz Ki VESTEL - ARÇELİK - BOSCH - SAMSUNG Gibi Markalardan Daha Kaliteli Diye ?

Adama 10 Yaşındaki Çocuk Bile Güler.

Herkeze Göre Sahip Olduğu En İyi Motordur Ben Objektif ve Gerçekçi Bi Kıyaslama Yapmaya Çalıştım.

İngilizle Motosiklet Üzerine Dünyada Otorite Kabul Edilirler

Yabancı Dili Olan Arkadaşlar İngilteredeki En Çok SAtan Markalara Baksınlar Forumlarını Dolaşsınlar Görecekler Söylediklerimin GERÇEKÇİLİĞİNİ

Sadece O Forumlara Dayalı Anlatım Yapmıyorum Sürekli Bu Motorların İçindeyim Yıllardır Tecrübelerim Bi Hayli Fazla

• Oturuş pozisyonu daha İyi, ses harika..

CBR derim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.