Şimdi Ara

cbr 600rr mi r6 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
16.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • honda 600rr ın kullanımı ve gaz kolu tepkisi yamaha r6 ya göre daha iyi. fakat 2006 modellerine bakarsan yamaha r6 nın kasası bugüne kadar değişmedi; böcek kasa olarak geçiyor sadece makyajlandı. 2006 model 600rr bana göre biraz daha 90lar tadında. 2. el temiz bulabilirsen yamaha derim.

hocam bu arada 4.000euro ya yurt dışında 2006 model r6 ya da 600rr alınabiliyorsa pes derim. burda 4.000 euroya ancak cbr 250 alabiliyoruz :D
  • birolbey B kullanıcısına yanıt
    yorumunuz icin cok tesekkur ederim... acikcasi dedigim gibi gorunus olarak r6 daha cok hosuma gidiyor... ama cbrdede egsozun koltugun arkasinda olmasi, kullanim rahatligi, okudugum yazilara gore r6 ya gore daha az tecrube gerektirdiginden cbri almaya karar verdim, vede fiyat olarakta tabikidi :D

edit: araclar burada ucuz olabilir, fakat ona gorede ehliyetler pahali mesela ben benim ehliyeti 1.400 euro vericem nerde gorulusmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adel1147 -- 10 Kasım 2013; 3:00:13 >
  • Hafif makine her zaman daha iyidir. Dahat hükmedersin, onun için 600rr
  • cbr sürüş zevki ve sürüş güvenliği kontrollü olması bakımından daha güven veriyor.
    yamaha daha hızlı agrasif görüntüsüyle çok çekici
    senin için öncelik ne ise onu yap aksi taktirde aklın hep diğerinde kalır.

bazen bende yabancı sitelerden motosikletlere bakıyorum . adamların aldığı asgari ücretler bizden nerdeyse 2 3 kat fazla . buna rağmen sıfır motor fiyatlarına bizden daha ucuza ulaşıyorlar . üstelik bir araba ile motosikleti yan yana koyun , kullanılan parca sayısı ebat ve özelliklerini düşününce motorsikletin aslında nekadar pahalıya satıldığını daha iyi anlarsınız. adaletini sevim dünya.
  • bu işin içinde olan birisi olarak yzf in cbr a göre sorun çıkarma olasılığı daha fazladır yzf r6 da ufak bir onarımda bile bir çok parça sökülmek zorunda kalır,özellikle racinglerde yamahalar hondalara göre biraz daha narindir yamahaların fazerından r1ni kadar biraz zorlama ile hepsinde oluşabilecek debriyaj tas sesi tam bir baş belasıdır insanı deli eder vs.vs. bu liste uzar gider yazılacak çok şey var kısaca size tavsiyem cbr dan şaşmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrem_015 -- 10 Kasım 2013; 20:32:59 >
  • extrem_015 kullanıcısına yanıt
    yorumunuz icin cok tesekkur ederim bende zaten cbrde karar kilmistim..... bakalim hayirlisi piyasayi takip ediyorum insallah en kisa zamanda alabilirim:)
  • yerinde olsam yamaha alirdim karizma duruyo
  • Makyajsız kasalara bakiyorsaniz 2006-2009 gsxr öneririm,yok illa R6-RR6 diyorsaniz direksiyon amortisorleri ile daha kullanışlı ve rahat RR,sürüş dinamikleri,viraj vb için R6.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba hp (ps) yi nasıl kısıyorlar orada? ve yakıtta düşüyor mu
  • makavel1 kullanıcısına yanıt
    Youtube a drosseln yazarsaniz karsiniza cikicaktir... mesela 600rr drosseln gibi... yakiti etkiliyor tabikide fakat pekte fazla bisey beklememek lazim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Zx636 daha iyidir.

ne yönden
  • quote:

Orijinalden alıntı: adel1147

Youtube a drosseln yazarsaniz karsiniza cikicaktir... mesela 600rr drosseln gibi... yakiti etkiliyor tabikide fakat pekte fazla bisey beklememek lazim:)

baktımda genellikle aktarmayla uğraşıyolar videolarda, o dedigin aktarmayla kısılıyorsa o zaman yakıtı etkilemez o zaman bi kere güç motordan aynı çıkıcak aktarmada gücün yarısı boşa bırakılcak falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makavel1 -- 7 Haziran 2014; 0:28:11 >
  • makavel1 kullanıcısına yanıt
    Hocam yurkcesini bilmiyorum elimden geldigince anlatiyim... kisica 2 yol var 1.motora sikilan benzini azaltiyor... kisacasi psde dusukluk oluyor... 2.ise oraya benzin kapaklarini degistiriyorlar gibi birsey... kisacasi benzinin o yandigi alani kucultiyorlar gibi

• quote:

Hocam yurkcesini bilmiyorum elimden geldigince anlatiyim... kisica 2 yol var 1.motora sikilan benzini azaltiyor... kisacasi psde dusukluk oluyor... 2.ise oraya benzin kapaklarini degistiriyorlar gibi birsey... kisacasi benzinin o yandigi alani kucultiyorlar gibi

anladım 1. içeri giren benzini kısıyorlar 2. patlama bölgesini daraltıyorlar yani tamamen motorla oynuyorlar pistonlarla

iyide ben bir ara konu açmıştım gazlı arabada gaz kısmak gibi motosiklettede benzin kısmak diye birşey varmı diye sormuştum çok bilmişler dalga geçmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

quote:

Zx636 daha iyidir.

ne yönden

Hp/Tork
  • quote:

arkadaslar yurtdisinda yasiyorum 2006 model ss istiyorum.. aklimda sadece bu ikisi var gsxr falan bakmiyorum yani sizce bu ikisini karsilastiricak olursak hangisini tercih etmeliyim?

CBR600rr mi R6 mi?

sahsen r6nin gorunusu daha cok hosuma gidiyor...

R6
     cbr 600rr mi r6 mi?

cbr 600rr mi r6 mi?

CBR600rr

cbr 600rr mi r6 mi?

cbr 600rr mi r6 mi?

iyice arastirmak isteyenler olursa autoscout24.de ve mobile.de adreslerinden motorsikletlerin yurtdisindaki fiyatlarina bakabilirler... benim butcem acikcasi 4000 euro civari
    tabi ilgilenmek isteyen olursa buralara baksin.... konuyu asil acis amacim hangisini tercih etmeliyim sizce?

Yamaha'nın yeri her zaman ayrıdır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

quote:

Zx636 daha iyidir.

ne yönden

Hp/Tork

600cc kullanan güç hız mı arıyor sence

• Birincisi resimdeki beyaz motosiklet 600 değil 1000rr bilginiz olsun.
    Seçim konusuna gelince r6 tasarım yönünden şık ve agresif motosiklet tir. 600 rr kullanımı daha rahattır. Eğer fazla tecrüben yoksa 600 rr senin için iyi bir tercih olacaktır.

• quote:

Zx636 daha iyidir.

+1
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.