Şimdi Ara

Cbr 250 başlangıç motoru olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 18 yaşımdayım ehliyet kursuna gidip motorsiklet almak istiyorum. Daha önce motor tecrübem olmadi ve boyum 1.90 oldugu icin 125 cc biraz komik duruyor. Cbr 250 ile motora başlamak sıkıntı yaratır mi? Kisaca cbr 250 başlangıç motoru olur mu?



  • Olur çok güzel olur. 1 sene önce 2014 model repsol sahibiydim. Öncesinde yüksek cc deneyimi olan biri olarak söylüyorum; başlangıç motoru tek silindir max 250cc olmalı. Ayrıca cbr ın 160lara çıkabileceğini bilmelisin malesef üstündeki frenler pek yeterli değil. Tek silindir avantajı tork hissettirmesi ve az yakmasıdır. Honda markasının ülkedeki servis ağı ve diğer japonlara kıyasla daha uygun ve ulaşılabilir olması bu motoru başlangıç motoru yapıyor. Ucuz dediysem şimdinin türkiyesinde kötünün iyisi denebilir. Uçuk kmli haşat motorlar bolca var modelin fişi şimdilik çekildi ama crf satıldığı için çoğu parçası bulunabiliyor.
  • Şu altımda komik duruyor lafını bırakın artık öyle bir şey yok size öyle geliyor. Kim çıkarmışsa bu salakça söylentiyi öyle aldı başını gitti. CRB250 ile başlama çünkü ABS si yok. Önüne bir şey çıktığı zaman panikle freni sıkacaksın ve ön teker kilitlenip seni yere atıcak. Git ABS'li bir şey al. 125cc veya max 250cc. 125 ve 250cc ler arasında cüsse farkı yok. İkisi de aynı boyutta aşağı yukarı. Sadece altlarındaki silindir büyüyor.

  • Olur
  • bloodbanger kullanıcısına yanıt
    125cc lerin çoğunda ABS yok zaten
  • Tavsiye ederim. Bir süre sonra 125 cc yetmiyor, ayrıca düşük cc de vitesli motor çok saçma geliyor bana.

    125 cc motorda vitesi atıyorsun atıyorsun ekran da hızın 110 km.

    Bana çok saçma geliyor, düşük cc de scooter daha güzel.

  • 1.91 80 kiloyum falcon freedom ile başladım ninja300 aldım mt07 kullandım cbr 250 aldım r25 aldım şuan gene mt07 var


    hepsi altımda ufak duruyordu ninja300 boyuma uygundu sadece baktığında ama kimse altında küçük kalmış demedi motorlara (mt07 hariç) algı bu tamamen kötü görünüyorsun diye bir şey yok

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.