Şimdi Ara

Cbox 2120 Monitör kullanan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
5.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürün burda http://www.webdenal.com/cbox-2120_803142.html çok uygun fiyata satılmakta 2ms tepkime süresi full hd olması ürünü almak için bana yeterli gibi geldi.. Bu üründen 3 adet alıp eyefinity yapmayı planlıyorum.. acaba daha önce bu ürünü yada bu markayı kullanmış kişiler birkaç yorum yapabilirmi?
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Benim de aklıma bu yattı. İnternette herhangi bir bilgi bulamadım . Beklemedeyim
  • Bende araştırdım fakat bir incelemeye rastlayamadım.bugün 3 tane sipariş vericem galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monitörden bende almak istiyorum ama herhangi bir görüş veya inceleme bulamadığım için kararsızım siz aldınızmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngryMan1903

monitörden bende almak istiyorum ama herhangi bir görüş veya inceleme bulamadığım için kararsızım siz aldınızmı acaba ?

evet 3 adet aldım ve eyefinity yaptım sabah müsait olunca birkaç resim atabilirim.. sormak istediğiniz merak ettiğiniz birşey var ise cevaplayabilirim de..
  • Birkaç tane resim yükledim elimde pek fazla resim yok monitörleri birleştirmeden öncesine ait ama bir tane video var umarım kafandaki soru işaretlerine yardımcı olur bu video ve birkaç resim.. Ben çok memnunun monitörden 2ms ve full hd olarak 21.5" sekmeninde bu fiyata sıfır monitör hiç bir yerde yok.. 288 den aldım ben ve fiyat olarak hakkını fazlası ile veriyor.. Eyefinity için alıcağımdan dolayı 2. el aradım baya dedim düşük fiyata 400 tl civarına denk getirebilirim herhalde 22 23" monitör ama nerdeeee :D Şansıma bu denk geldi çok da uygun bir fiyat ve işimi fazlası ile görüyor hatta 2 ay sonra 2 tane daha alıp 5 monitör e çıkarmayı düşünüyorum eyefinityi..

Bu da eyefinity yapmadan önce çektiğim bi dandik video :D

• DarthCroaton kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim baya iyi oldu bu resim ve video bende istanbul bilişimden alıcam nakit 277 ye geliyor bu fiyata böyle özellikleri olan bir monitör yok piyasada aklıma takılan iki şeyden biri monitörde DVI-D yazması DVI ile ne farkı var acaba Dsub gibi birşey değildir heralde birde servisi hakkında bir bilginiz varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de yaklaşık 1 hafta önce aldım. Gerçekten de piyasada bu kadar uygun monitor yok. Parasının hakkını fazlasıyla veriyor.
  • AngryMan1903 kullanıcısına yanıt
    Servisi hakkında hic bir bilgim yok açıkçası benim tek umursadigim kargodan ürünlerin sağlam çıkmasıydı çünkü malum eyefinity için kullanicaktim ve montajdan sonra garanti kapsamından cikicakti. Dvi ise çok detayını bilmiyorum ama kullanım olarak hic bi fark göremedim eski monitorumun dvi kablosunu kullanıyorum yani farklı bir soket yapısı yok.

• Odanın dizaynını ve bilgisayar masasini modifiye ediyorum 2 3 hafta içinde bi başlık açıp modifiyemide sergiliycem :) çok uzun zamandır yapmak istediğim bir değişiklikti ucundan kıyısından başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthCroaton -- 3 Kasım 2015; 18:02:32 >
    hadi hayırlısı
  • monitörü kullanmakta olan arkadaşlar monitör hakkında bende bir yorum alabilirmiyim herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? bende almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colomb17

monitörü kullanmakta olan arkadaşlar monitör hakkında bende bir yorum alabilirmiyim herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? bende almayı düşünüyorum.

Hic bir sıkıntı ile karsilasmadim :)

Eyv hocam yakın zamanda almayı planlıyorum.
  • Yakın zamanda alan var mı arkadaşlar kullananların yorumları nasıl,alınır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthCroaton

Birkaç tane resim yükledim elimde pek fazla resim yok monitörleri birleştirmeden öncesine ait ama bir tane video var umarım kafandaki soru işaretlerine yardımcı olur bu video ve birkaç resim.. Ben çok memnunun monitörden 2ms ve full hd olarak 21.5" sekmeninde bu fiyata sıfır monitör hiç bir yerde yok.. 288 den aldım ben ve fiyat olarak hakkını fazlası ile veriyor.. Eyefinity için alıcağımdan dolayı 2. el aradım baya dedim düşük fiyata 400 tl civarına denk getirebilirim herhalde 22 23" monitör ama nerdeeee :D Şansıma bu denk geldi çok da uygun bir fiyat ve işimi fazlası ile görüyor hatta 2 ay sonra 2 tane daha alıp 5 monitör e çıkarmayı düşünüyorum eyefinityi..

Bu da eyefinity yapmadan önce çektiğim bi dandik video :D

panel kimin üretimi lg-samsung ?

• hort zort veya port olabilir ama yarın almayı düşündüğüm bir ürün onun için yorum almak istedim. Arkadaş alalı 1 yıl olmuş sanırım bir sorun çıktımı diye merakettim :)
  • monitörü kullanan arkadaşlar yorumları alalım
  • hortlatmak istemezdim ama kutu içeriği hakkında bilgi verebilirmisiniz hdmi kablo ilemi geliyor yoksa dvi mı
  • jem991 kullanıcısına yanıt
    bu ürün analog hocam vga ve dvi var, bende bu gün almayı düşünüyorum haala fp ürünü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.