Şimdi Ara

Cbox 21.5' 2120 1920x1080 DVI/VGA Monitör İncelemesi 300TL<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, uygun fiyatıyla dikkat çeken Cbox 21.5" 2120 modelini inceleyeceğim. Bugün elime ulaştı. Monitör en yüksek çözünürlük olarak 1920x1080 yani fullhd destekliyor, DVI-I ve VGA çıkışları var. İnternetteki ürünlerin başlıklarında Tepki süresi 2ms olarak belirtilmiş. Ekran kartımda vga çıkışı olmadığı için DVI-I to VGA dönüştürücü ile monitöre vga kablosu bağladım, 1080p görüntü alamadım, eski kasamdan direkt vga çıkışını kullanınca 1080p görüntü alabildim. Veya dvi-i çıkışından bağlayarak da 1080p görüntü alabileceğinizi sanıyorum.

Malzeme kalitesi:
    Monitörün standının altında kaymasını engelleyen malzeme var, olduğu yerde sımsıkı duruyor, masayı sağa sola sallayınca da kolay kolay titreyen yerinden oynayan bir monitör değil, bu konuda çok beğendim. Ekran çerçeveleri mat değil ama parlak da değil.

Kutu içeriği/Garanti:
    Kutudan vga kablosu, güç kablosu, kullanma kılavuzu, garanti belgesi ve monitörün kendisi çıkıyor, kutuda garantisi 3 yıl yazılmış ama garanti belgesinin üstünde 2 yıl yazıyor, çoğu monitör gibi çin üretimi. Garantisine Çözüm bakıyor.

Fiyat:
    Fiyat konusuna gelecek olursak, ben n11'den kupon ile kargo ücretsiz 239TL'ye aldım, bu fiyata 18.5" monitörler bulunabiliyor, bu nedenle fiyatına göre çok iyi. Şuan internet üzerinden çeşitli fiyatlara bulabilirsiniz en düşük 280TL ye kadar bulunabiliyor.

Fotoğraflar:

Full siyah resim açıkken:

Güç tuşları monitörün altında değil arkasında konumlandırılmış:

Monitör kapalıyken:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 6 Haziran 2016; 23:37:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel inceleme olmuş eline sağlık bende almayı düşünüyorum aynı üründen ama sitede hdmi olması önemli benim için. Sitede hdmi yazıyor ama siz hdmi dan bahsetmemişsiniz biraz bilgilendirirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalala25

Güzel inceleme olmuş eline sağlık bende almayı düşünüyorum aynı üründen ama sitede hdmi olması önemli benim için. Sitede hdmi yazıyor ama siz hdmi dan bahsetmemişsiniz biraz bilgilendirirmisiniz?

Merhabalar hocam, yararlı olmasına sevindim, bu modelde DVI-I ve VGA girişi var, HDMI yok maalesef.
  • ALIN SİZE HDMI OLANI. ADAMLAR YENİ SERİYİ HDMI ÇIKIŞLI ÜRETMİŞLER. ŞU AN 292 TL KDV DAHİL OLARAK.
    Link---> CBox 2120 21.5" 1920x1080 HDMI/VGA
  • Hoparlor ü bulunuyormu monitörün

• Kullanimi nasil ben de bu fiyata ariyorum var mi alternatif yoksa iyi mi? Rx 480 alsam dvi cikisi olur mu ki customlarda? Monitore para da yok.

• Bunun hdmi girişlisini alsak uydu alıcı ve hoparlör bağlayıp tv olarak kullanabiliriz değil mi?
    Çocuk odasındaki tv bozuldu da oraya uygun fiyatlı bir çözüm arıyorum bu şekilde mi yapsam yoksa 22 inç axen tv var 350 civarına onu mu alsam, hangisi daha iyi olur sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

Merhabalar, uygun fiyatıyla dikkat çeken Cbox 21.5" 2120 modelini inceleyeceğim. Bugün elime ulaştı. Monitör en yüksek çözünürlük olarak 1920x1080 yani fullhd destekliyor, DVI-I ve VGA çıkışları var. İnternetteki ürünlerin başlıklarında Tepki süresi 2ms olarak belirtilmiş. Ekran kartımda vga çıkışı olmadığı için DVI-I to VGA dönüştürücü ile monitöre vga kablosu bağladım, 1080p görüntü alamadım, eski kasamdan direkt vga çıkışını kullanınca 1080p görüntü alabildim. Veya dvi-i çıkışından bağlayarak da 1080p görüntü alabileceğinizi sanıyorum.

Malzeme kalitesi:
    Monitörün standının altında kaymasını engelleyen malzeme var, olduğu yerde sımsıkı duruyor, masayı sağa sola sallayınca da kolay kolay titreyen yerinden oynayan bir monitör değil, bu konuda çok beğendim. Ekran çerçeveleri mat değil ama parlak da değil.

Kutu içeriği/Garanti:
    Kutudan vga kablosu, güç kablosu, kullanma kılavuzu, garanti belgesi ve monitörün kendisi çıkıyor, kutuda garantisi 3 yıl yazılmış ama garanti belgesinin üstünde 2 yıl yazıyor, çoğu monitör gibi çin üretimi. Garantisine Çözüm bakıyor.

Fiyat:
    Fiyat konusuna gelecek olursak, ben n11'den kupon ile kargo ücretsiz 239TL'ye aldım, bu fiyata 18.5" monitörler bulunabiliyor, bu nedenle fiyatına göre çok iyi. Şuan internet üzerinden çeşitli fiyatlara bulabilirsiniz en düşük 280TL ye kadar bulunabiliyor.

Fotoğraflar:

Full siyah resim açıkken:

Güç tuşları monitörün altında değil arkasında konumlandırılmış:

Monitör kapalıyken:
    monitörün hoparlör ü bulunuyormu ve memnunmusunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogu69 -- 14 Temmuz 2016; 16:12:43 >

• dogu69 D kullanıcısına yanıt
    Benim incelediğim monitörün hoparlörü bulunmuyor, arkadaşlar yeni hdmi destekli versiyonundan bahsetmiş onun hakkında bilgim yok. Üstteki mesajınızı düzenleyin lütfen tüm konuyu alıntılamışsınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

Benim incelediğim monitörün hoparlörü bulunmuyor, arkadaşlar yeni hdmi destekli versiyonundan bahsetmiş onun hakkında bilgim yok. Üstteki mesajınızı düzenleyin lütfen tüm konuyu alıntılamışsınız :)
    Acaba AOC2470SWH modeli hakkında bir bilginiz var mı? Ben onu almayı düşünüyorumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex. -- 14 Temmuz 2016; 15:30:36 >
  • Vortex. kullanıcısına yanıt
    Merhaba, dediğiniz model hakkında bilgim yok.
  • Internette cok fazla kaynak yok. Panel ureticisi kim? Yansima nasil? 60 hertz degil mi? Monitor alma arifesindeyim rx480 ile kullanacagim alinir mi hocam nasil oyun icin is gorur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Slodef

Internette cok fazla kaynak yok. Panel ureticisi kim? Yansima nasil? 60 hertz degil mi? Monitor alma arifesindeyim rx480 ile kullanacagim alinir mi hocam nasil oyun icin is gorur mu?

Dediğiniz gibi fazla kaynak yok benim bu mini inceleme tarzı konuyu açmamın amacı bütçesi olmayıp bu ürüne bakan arkadaşlara almayı düşündükleri ürünün az çok ne olduğunu göstermeye çalışmak, panellerden pek anlamıyorum Ben bu monitörü 2. monitör olarak kullanıyorum günlük kullandığım monitör aoc e2461fwh modeli, ancak bu monitör için en azından şunu söyleyebilirim kesinlikle çöpe atılacak bir ürün değil, bu fiyat bandında işinizi en iyi görebilecek monitörlerden biri, özellikle 1366x768 18.5" monitörlerin yanında. Günlük kullandığım monitörle karşılaştırdığımda renkler biraz daha soluk, ancak aradaki fiyat farkına bakılırsa normal karşılanmalı diye düşünüyorum. Tepki süresini ölçmedim ancak yazdıkları gibi 1ms ise oyunlarda işinizi görecektir.

• Bu monitörün 23.6 inç boyutlu versiyonunu aldım, ekran tamemen siyah odaklı bir siteye girdiğimde köşeler ve yukarıda çok bazir bir şekilde farklı renkler üretiyor. Yani nerdeyse çok büyük şekillerde köşelerden 7-8 bölüm olarak beyaz ışık yayılması var.
    1. ve 2. resimde parlaklık ve kontrast %0'da ve ortada pençe gibi bir şey var. 3. resim ise ölü pixel testi için açtığım bir site. Sadece böyle durumlarda değil masaüstünde iken bile ünt üst kısımlarda sararmaları görebiliyorum. Sizde de böyle bir durum var mı? Daha 1 gün kullanmadım kusurlu bir ürün mü gönderdiler acaba?
    Şu resim ile sanırım bana net ifade ederim;

• Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    Bende böyle bir durum olmadı, size gönderdikleri monitör kesinlikle kusurlu. Aldığınız yerle iletişime geçip değişimini isteyin bence.
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    Aldığım mağaza (n11 - Elmacık) ile görüştüm, ürünü yarın kendilerine kargolayacağım umarım hiçbir onarım görmeden yeni ürün ile değişim yaparlar. Daha dün aldığım bir malzemenin garantiye gitmesini istemem açıkcası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 elmacık mağazasından aldığım ürün kusurlu olduğu için sıfır yeni bir sürün ile değişimi yapıldı. Yaklaşık 1 haftada tüm işlemler tamamlandı. Keşke hiç böyle sorunlar olmasaydı ancak bu sayede firmanın garanti konusunda güven verdiğini söyleyebilirim. Tabi ilerleyen süreçte ne olur bilemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.Laptobumda hdmi çıkışı var acaba hdmi to vga dönüştürücü alsam ekran herhangi bir sıkıntı yaratırmı bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?
  • Slodef S kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlarda alınabilecek en iyi monitorlerden diyebilirim. Ben hala kullanıyorum. Görüntü kalitesi verdiği haz güzel. DVI girişi hdmi girişine dönüştürdüm. Hoparlör var ama ses gelmiyor dönüştürdüğüm için sanırım çözemedim. 60hz tarih olacak ama olana kadar kullanılabilecek bi monitör. Ben memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.