Şimdi Ara

Cazipshop nasıldır? güvenilir midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar

    cazipshop isimli firmayı n11 üzerinden buldum.fiyatları uygun gözüküyor.Distributor garantili yada ithalatçı garantili ürünlerde mevcut fiyatları değişiyor.Buradan alışveriş yapmayı planlıyorum fakat belki fotograf makinası hayatımda ilk defa aldıgım içindir bilemiyorum ama hiç duymadım bu firmayı

    ve bazı konularda okudugum kadarı ıle refurbished tamir gormus makıneler vs diye kullanıcılar bahsedıyorlar e tabı dogal olarak suphe duyuyor insan.gerçi bu suphe mediamarkt ta bu kutu nıye acık dedıgımde teshır urunu mu dıye sordum hayır dedı ,e ozaman neden kutu acık dedıgımde ise bazen musterıler merak edıyor gostermek ıcın acıyoruz ıfadesını duyunca buyuk fırma olmasına ragmen yıne ıcınıze kurt dusuyor.


    cazipshop isimli firma güvenilir midir?sıfır acılmamıs kutularında kullanılmamıs tamır gormemıs makıne denk gelme gibi sıkıntılar yasar mıyız?

    Saygılar.







  • 50 mm 1.8 canon lens sipariş vermiştim, canon etiketiyle sorunsuz teslim aldım.
  • Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    Bir iki alışverişim oldu, sıkıntı çıkmadı. Dükkanlarını sanırım Sirkeci'de Hayyam'ın karşısında gördüm diye hatırlıyorum. Ben internet üzerinden alışveriş yapmıştım. Kötülüğünü duymadım.
  • sirkeci de bir esnaf, benimde daha önce alış verişim oldu sıkıntı olmadı.
  • Merhaba hocam bende n11.com dan cazipshop kullanarak 700d aldım 18-55 stm li 2 güne kargo geldi açtım exif programları ile body ve lens seri no kontrol yaptım baktım tutmuyor farklı moralim bozuldu çalışırken 2 gün geçti ürün onaylandı neyse tabi ben cazipshop yani özgül fotoyu aradım ilk gün adamlar beni ithalatçı firmayla görüşmemi söylediler neyse o şahısla görüştüm biz dedi sirkecide dükkanı olan yılların esnafıyız siz bakın dedi shutter 1 dahi olsa hemen iade alalım bende dedim bunu değişim yapın o da dedi yok biz öyle yapamıyoruz biz dandik ithalat yapmıyoruz nereden bilebilirim belki bu zamana kadar sattıklarımızın hepsi öyleydi siz fazla kurcalamışsınız dedim makinede bir sıkıntı yok aynı sıfır neyse o ama bu seri numarası satarken sıkıntı olur olmaz falan dedi. Neyse ertesi gün shutter a baktım dediği gibi tamamen benim çektiğim fotolar. Ben ertesi gün iadeye verdim 3-5 gün sonrada n11.com nihayet iadeyi yaptı.

    Bir daha n11 ve caziphop tan alışveriş yapmayı düşünmüyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: conq_34

    Merhaba hocam bende n11.com dan cazipshop kullanarak 700d aldım 18-55 stm li 2 güne kargo geldi açtım exif programları ile body ve lens seri no kontrol yaptım baktım tutmuyor farklı moralim bozuldu çalışırken 2 gün geçti ürün onaylandı neyse tabi ben cazipshop yani özgül fotoyu aradım ilk gün adamlar beni ithalatçı firmayla görüşmemi söylediler neyse o şahısla görüştüm biz dedi sirkecide dükkanı olan yılların esnafıyız siz bakın dedi shutter 1 dahi olsa hemen iade alalım bende dedim bunu değişim yapın o da dedi yok biz öyle yapamıyoruz biz dandik ithalat yapmıyoruz nereden bilebilirim belki bu zamana kadar sattıklarımızın hepsi öyleydi siz fazla kurcalamışsınız dedim makinede bir sıkıntı yok aynı sıfır neyse o ama bu seri numarası satarken sıkıntı olur olmaz falan dedi. Neyse ertesi gün shutter a baktım dediği gibi tamamen benim çektiğim fotolar. Ben ertesi gün iadeye verdim 3-5 gün sonrada n11.com nihayet iadeyi yaptı.

    Bir daha n11 ve caziphop tan alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

    Bunu soylediginiz iyi oldu

    Yani shutteri sifirlanmista olabilir bilemiyorum ama cazipshopun da direk ithalatciya yonlendirmesi cok garip zaten oradan gelecek cevap belli

    Gecmis olsun hocam

    Boyle olunca canon garantili alsak bile yine kontrol etme geregi duyuyoruz neler dondugu belli degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben cazipshop mop anlamam,zaten isminde meymenet yok.bundan 2 yıl önce bir iphone vakası yaşandı bu forumda.herkes 300-500 lira altına iphone4s almaya kalktı.sitenin adını unuttum.sipariş veren ilk birkaç kişiye telefonlar gönderildi fakat sonraki paraları iç ettiler.o yüzden sağlam yerden olsun birkaç yüz lira fazla olsun diyorum her zaman
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webislander

    ben cazipshop mop anlamam,zaten isminde meymenet yok.bundan 2 yıl önce bir iphone vakası yaşandı bu forumda.herkes 300-500 lira altına iphone4s almaya kalktı.sitenin adını unuttum.sipariş veren ilk birkaç kişiye telefonlar gönderildi fakat sonraki paraları iç ettiler.o yüzden sağlam yerden olsun birkaç yüz lira fazla olsun diyorum her zaman

    hocam o zaman hiç hayyamdan falan almamak mı gerekiyor?direkt mediamarkt yada vatan gibi firmalardan mı alalım?
  • Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    hayyamda gerçekten eski ve güvenilir esnaflar varmış.fakat gidip yüzyüze tanınıyıp alışverişi yapmak gibi güvenlisi yok bu tip yerlerde.internetten alınınca böyle sıkıntılar çıkıyor
  • Ne zamandır yazacaktım bu başlığın açıldığını görünce yazamadım dün akşam fırsatım oldu. Bence de dediğiniz gibi yüzyüze deneyerek orada açıp kontrol edip, dediğinden farklı çıkarsa değişim yapıp yapmadığını sorarak almak. Bu firma Canon garantili üründe satıyor ama tövbe ben bir daha bulaşmam.

    Hayyam a istanbula gittiğimde uğradım 15-20 gün önce bütün dükkanları gezdim konuştum, fiyatlar internetle aynı ama orada muhatap var en azından birde dükkanlar taksit veya peşinde kredi kartına yüzde 7-10 gibi birşeyler koyuyorlar. biraz pahalıya geliyor. Dükanın birinde oturdum adam canon 70d yi getirdi sattı.

    Gold ve hızlıal ithalatçı firma garantili satıyor bildiğim kadarıyla, Hepsiburada genelde canon euraisa garantili satıyor. Geçenlerde hepsiburada canon 650d 18-135 STM 1850 TL ye kadar düşmüştü canon garantili.

    İphone olayını biraz hatırlıyorum. Üzülmüştüm o zaman. Malesef böyle insanlar var piyasada.




  • CazipShop'tan sakın alışveriş yapmayın. Tripod aldım bana kullanılmış ( ayak vidası paslanmış ve orta kısmı tozlanmış e tabi paket açılmış ) bir de üstüne siparişimden farklı bir ürün gönderdiler. Sakın hâ sakın uzak durun.

    EK: Konumu inceleyiniz:https://forum.donanimhaber.com/cazipshop-com-dan-uzak-durunuz--127121426#127121426



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hylcn -- 20 Haziran 2017; 18:36:8 >
  • https://forum.donanimhaber.com/cazipshop-com-dan-uzak-durunuz--127121426

    bi arkadaş yazmış yardımcı olayım dedim.
  • Sizden hemen bir önceki mesajın sahibi, aynı zamanda attığınız linkteki o konunun da sahibi.:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.