Şimdi Ara

çayyolu limit kütüphane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru çözüm saatleri, pazar günleri deneme vs oluyormuş merak ettim. Giden varsa deneyimlerini aktarabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk defa duydum şimdi ama ben de merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detta kullanıcısına yanıt
    Sanırım deneme dışında çalışma+ 1 içecek için giriş 15 lira bundan emin değilim ayrıca sormadım başka bi yerde gördüm. (dışarıda bi yerde kahve içsen o da 10 15 tutuyor zaten)
    Deneme fiyatlarını özelden yaziyim onlar da paylaşmamışlar nedense dm den sorun diyorlar...
    1 hafta tyt 1 hafta ayt oluyormuş
    Limit, Çap Apotemi Yayın Denizi Bilgi Sarmalı ve Karekökün denemelerini yapıyorlarmış, ama piyasada satılanlardan değilmiş yayınevleri ayrı hazırlıyormuş.
    Bunları sordum bilgilendirdiler, giden varsa lütfen yazsın. Deneme fiyatları uygun aslında dershaneye gitmediğim için kafama yattı gideyim mi kararsızım en azından haftada 1 gün deneme için..
    Salı perşembe cumartesi pazar günleri mat-geo-fizik-kimya soru çözümleri oluyormuş ücretsiz bunu da instagram sayfalarında paylaşmışlar.

• Bu arada kesinlikle reklam değil zaten öyle bi tip olmadığım ortadadır herhalde bayadır forumdayım, mekan hoşuma gitti görüntü olarak merak ettim bu etkinlikleri nasıl geçiyor özellikle soru çözüm olayı.

• Sağ olun hocam, bana da cazip geldi farklı yayınların denemelerini yapıyorlarsa çok iyi gözüküyor. Ben de ilgilenicem.

• Deneme sınavına girdim bir sorun çıkmadı, limit yayınlarının tyt denemesini olduk. 10 kişi falandı sınava giren. Ortamı da rahattı.

• Sevindim hocam. Ben de katılırım artık. Belki sınava yaklaşırken denemeler de sıklaşır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lunlumo kullanıcısına yanıt
    kaç liraydı hocam ? sınav nasıldı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Detta kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam zaten bir ara yarıyılda 5 günlük kamp falan yapmışlar

• Limit kurumsal 8. denemeydi ortalamaydı bence soruları, fiyatı pm attım

• Kendi sayfalarında paylaşmadıkları için sorana söylüyorum ama diğer dershanelere göre uygun fiyatı öyle diyeyim

• Yayınevleri nasıl ayrı hazırlıyor ya? Apoteminin kurumsal denemeleri yok ki? Karekökün 345in falan var da. Apotemininki olursa söyler misin bir?

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Söylerim hocam, bana dediklerini aktardım direkt ama limitinki öyle özel değildi diye düşünüyorum gayet kurumsal deneme 8di bence.

• lunlumo kullanıcısına yanıt
    Valla hocam o arkadaş biraz sıkmış gibi geldi bana. Yayınevleri özel deneme falan hazırlamıyor bence. Kurumlar için kurumsal denemeleri var zaten. Apoteminin, bilgi sarmalın falan da kurumsalları yok. Karekök limiti saymışken araya birkaç kaliteli yayın sokuşturayım demiş.

Bir de limitin denemesi kırmızı seri miydi? Bu sene maks 5 falan oldu. Adamlar geçen seneinkileri çözdüdürüyor olmasın size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 25 Şubat 2019; 14:12:55 >
    çayyolu limit kütüphane

çayyolundaki bi mekanın yalan atmaya ihtiyacı olucağını sanmıyorum ama belli de olmaz tabi çok hakim değilim siz bi bakın :d
    dershaneye gitmediğim için gidiyorum, gitsem gerek duymazdım ama seviye yayınlarına bunun 2 katı para isteyen bi yerde olduğum için daha mantıklı geldi en azından farklı yayınlar olur diye...
    eğer bilgi sarmal apotemi çözülürse yazarım buraya yine ama haftaya da bunun aytsini yapcaklar.

varmış hocam, işler bayiine ilgili kurum başvurarak alabiliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 25 Şubat 2019; 14:30:3 >

• Bi de ben yanlış anlamış olabilirim, piyasadaki denemeler değil yayınevleri hazırlıyor dedikleri kurumsallar olabilir, ama ben ayrı hazırlıyorlar anladım öyle belirttikleri için...

• Haa. Sitelerinde görememiltim ben de ondan öyle yazdım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.