Şimdi Ara

çay kahve yuzunden uyuyamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ıcmeyeyım dıyorum olmuyor,bu sabah 2 buyuk cay ıctım.carsıya gıttım kahvede 3 çay ıctım,arkadasın dukkana gıttım bır neskafe sonra bır cay ve yıne cay ıctım,eve aksam 9.00 da gelıp buyuk cay ıctım
    hala uykum gelmedı bu nasıl içecekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 2 Mart 2018; 4:48:24 >

• ben neskafe gold içtim dün coffe matesiz. Harbiden zıpkın gibi yapıyor. Nasıl bi madde bu kafein böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime94

ben neskafe gold içtim dün coffe matesiz. Harbiden zıpkın gibi yapıyor. Nasıl bi madde bu kafein böyle.

Bende gold içiyorum geçen çok içtim kalbim pır pır oldu:/

• quote:

Orijinalden alıntı: elllfbill

quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime94

ben neskafe gold içtim dün coffe matesiz. Harbiden zıpkın gibi yapıyor. Nasıl bi madde bu kafein böyle.

Bende gold içiyorum geçen çok içtim kalbim pır pır oldu:/

gerçekten miiiii !!?!?!?!?
  • çocukluğumdan beri hiç etki etmiyor şu kahve bana... denedim sadece sıcak bişey içtiğim için 10-15 dakika uykumu açıyor sonra gene aynı özellikle denedim 1 bardak sıcak su ile 1 bardak kahve aynı etkiyi yapıyor
  • hocam çayla kahveyi karıştıtırsan çarpıntı yapar tavsiyem sadece bir içiceği seçip yoluna devam etmen ,Ben önceden çay içerdim sürekli ama kahvenin beni daha fazla motive ettiğini farkedince kave içmeye başladım şuan ki içiceğim nescafe gold :)
  • evinde buyuk bardak oldugu icin mi evde ictiklerine buyuk cay ictim diyosun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde nerde sigara içebilirim ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kahvecı kucuk bardakla verıyor buyuk satmıyor,evde kupa bardagı var
  • uyku sorunu yaşadığımda migrosta litresi 47 liraya satılan saf etil alkolü meşrubatla karıştırıp içiyom
    yarım saatte mışıl mışıl uyutur üstelik 7 saatlik uykudan sonra dinç uyanıyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.